🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 809
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 780

Мери, като личен протест срещу опетняване на името, аз отказвам да гледам този формат.  Не вярвам, че би се променил към добро и не си заслужава да го проверявам и то с цената на 3х3 часа от живота ми.
Ще ми липсва само темата и по-точно много от списващите (макар че някои вече окапаха по същите причини и сигурно още ще), но не желая дори коментари да чета за тази пародия на истинския формат.. Надявам се само, че няма да го погребе завинаги и ще се срещнем пак с вас някой ден! 💜

# 781
  • Варна
подвижната галерия има друг проблем. Smiley

Какъв е проблема й?

# 782
Що бе, готино е, двата формата са досадни по отделно, но така паралелно бива ..

# 783
Винаги съм си мислила колко мили, културни, възпитани, ерудирани и сдържани сме пишещите в този форум, честно.

Защото в един много популярен сайт ми попадна статия за отказването на въпросната Стефани и в секцията с коментарите така ѝ се подиграват и за външния вид, и за поведението, че ми дожаля. Допускам, че повечето коментиращи там са мъже.

Допреди предаването тя ми беше напълно неизвестна, не само на мен, а вероятно и на почти всички от гледащите предаването, така че много ще захлеби от участието си. Защото не вярвам да е единствената, показваща каквото има там, за пари на разни любопитни, а и тя е нещо много специфичен тип.

# 784
  • Sunshine state
Не съм чела назад, но какво беше това неадекватно включване на Ваня относно линиите били затворени? Че те таман ги отвориха.. Нелеп отвсякъде.

# 785
  • София
Изгледах и епизод 2. Дори и ви прочетох. 😊
Доста трудно ще ми е с тези 3 часови епизоди. Истински кошмар е това.
Сега ме е яд, че нямаше анкета за това коя от четирите номинирани искаме да си ходи ама нямаше как, не мога да смогна. Надявам се от тази вечер да се нормализират нещата.

Имаше въпроси за Светльо. Беше обяснено няколко пъти от Ваня.
Светльо има огърлица до изгонването на даден участник. Има право да гласува анонимно по класическия начин, но на втория съвет нямаше право еднолично да номинира. Това е.

Аз също така разбрах, че вота ще е положителен, т.е. аз го тълкувам така:
Зрителите ще гласуват за това коя от четирите жени искат да остане, т.е. положителен вот. И която събере най-голям вот ще бъде спасена. Това е.

И по пътя на логиката, според мен между останалите три ще има индивидуална игра за оставане във формата или нещо такова, не знам. Така си мисля. Ако абсолютно всичко ще зависи от зрителя, т.е. не само кой да бъде спасен, но и кой да бъде изгонен, то ще е абсурдно, особено в началото, когато почти не ги познаваме тези хора.
Според мен от четирите номинирани най-много зрителски вот ще събере Геновева, така си мисля, не знам и аз.
А иначе аз лично стискам палци за Елина, защото единствено в нея засега виждам сървайвърско мислене и вкарване на някаква мисъл и тактика.

А нали щяло да има и студио, какво става сега? Нещо пълен хаос с правила и концепция. И ние сме в шах и участниците са в шах.

Стефани много ме разочарова. Това което каза е подигравка със Сървайвър. Такива хора нямат място в този формат.

Този път са се поправили малко и видяхме много повече от социалната игра, а и на съвета отделиха повече внимание. Ваня направи точно това което трябва да прави, да задава неприятни въпроси. Лошото е, че като водещ просто не става, в смисъл отличен е за гост на студио и да анализира, но поне засега като водещ не се справя. Липсва му специфичния подход. Но може и да се ошлайфа, той няма опит, в момента се учи в движение.

И сега най-важното за мен, което бе слабо засегнато тук в темата.
Ние май гледаме нещо което се случва направо в момента или с ден разлика. Поне това от снощния епизод. Не са 3-5 дена. По-малко е.
Не може вчера да има съвет и обявено гласуване, а днес да обявят резултатите на номинираните. Или са го заснели вече по-скоро и са го спрели на този момент като класически 'клифхенгър' Да има повече хайп за следващия епизод. Обаче това е разлика от 24 часа, през това време явно сървайвърите не правят нищо. Защото не знаят кой ще е спасен и кой ще си ходи???
А какво ще правят между вторник и неделя??? Това са 4 празни дни Даже тази седмица ще са по изключение 5 такива дни. Да кажем, че в петък ще снимат едната игра между племената, в събота другата. Или от четвъртък ако започнат. Защото ще имат и игра за провизии през определен период от време. Отделно имат и игра за личен имунитет ама тя може да се изиграе в един ден след племенната например.
Абе както и да го въртя имат 1 или 2 напълно нулеви дни. 😮
Тогава снимат ли изобщо нещо? Трябва, така ще имат повече материал за социалната страна. Ама кой знае изобщо какво се случва...

Играта бе много елементарна, наистина е като Бързи, смели и сръчни. Децата сигурно ще се кефят обаче. Едно дете на такава игра може да бие и някой професионален атлет, съвсем сериозно го пиша това. От друга страна има повече съспенс и драма, защото всичко е много изравнено. В ИВ в над 80% от случаите всичко е ясно и си личи просто кой ще победи.
Иначе отново близо 2 часа игра, кошмар. Дано ги орежат и да дават повече племената.

Какъв е този хонорар на Ваня от 16 000 евро? На вечер? Абсурд! Ама Рачков Мл. за да го е пльоснал така, мхм, все пак Капките от години имат най-високия рейтинг, защото са веднъж седмично. За мен е някакъв майтап.

Ермина няма загуба! Кадъра на Тими от ИВ е 5 от 5 досега в игрите! 😊

Маргото е жив зян. Тази е по-зле и от Ана Мария 'Арията' и от оригиналното Мани от сезон 3 на ИВ. 😂

И по дяволите какво е това гласуване за 20 минути??? Без предупреждения, без нищо.
Хора, това е напълно нов и различен формат и концепция, не може такъв хаос да има, как искате да има успех, като публиката се чувства като в небрано лозе. Това обръщение ми е към екипа на шоуто, защото съм убеден, че четат. Защо не направиха студия предварително, да обяснят и т.н.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 20:19 от Diavolo

# 786
  • Другата България
Самите те два пъти си казаха, че са от ТРИ дни там, по време на първи епизод, дори драскат чертички по дърветата.
Няма никакво значение какво си мислим ние, те хората си го казват.
Още повече щом и време да се опознаят там са имали, че и “от известно време“ да са разочаровани един от друг.....

# 787
  • София
Благодаря за темата, момчета и момичета! Много странен формат е сегашния, доскучава ми от тези 2 часа игри, иска ми се да гледам какво се случва и в племената. Даже от вас разбирам, че вчера се е гласувало, ужас, толкова съм и обърнала внимание. Ще му дам още малко шанс, пък да видим.

# 788
  • София
Три дни е ясно, аз съм го написал на 1 стр.
Но снощи ти дават съвет, агитират за гласуване с есемеси, а днес какво? Вкарват нещо 'на живо' между два записа образно казано
Едва ли ще висят на племенния съвет 24 часа, хаха.
Не разбирате ли в каква абсурдна ситуация се набихме.
И със сигурност в днешния епизод ще гледаме нещо, което се е случило не преди 3 дена, а преди 24 часа.

# 789
Е нали в анонса са дали кадри от игра, която ще излъчват тази вечер? Тази игра кога се е състояла?

# 790
  • Другата България
Ако разберете, пишете, ще се опитам да ви чета.

# 791
Аз питах по-напред какво правят, къде са участниците в дните между предаванията, които ние гледаме. Имаше един съфорумец, който беше гледал турския вариант и очаквах да се включи с отговор.
Много странен Сървайвър е това.
И аз се питам като Merri_An защо това нещо носи името Сървайвър, като не е.
Май само с питането ще си останем.

Много съжалявам, че миналата година се положиха основите на читав български сезон и сега не продължиха в същия дух.

И в анонса за тази вечер се виждат някои от номинираните за отпадане, че участват в игра между двете племена.

# 792
За добро или лошо игрите никога не са били основата на Сървайвър, а само бонус.
Самата игра е създадена с цел да тества психика, физика и най-вече работа в екип и социални умения в племе (това хем да си в добри отношения с всички, хем да не си твърде опасен).

Проблемът тук е, че се слага основен акцент над игрите - нищо лошо, но от една страна така отчайваш хората, които познават и очакват оригинална игра. От друга страна пък губиш аудиторията, която обича игрите като ги правиш твърде дълги и повторяеми, а и все пак това е Сървайвър, където игрите не са толкова силови и блестящи.
Не знам в чужбина как се харесва този аспект

Иначе игрите са си супер като изпълнение и компоненти - нямам забележки към тях.

Какви компоненти има в тия смешни игри като за тримесечни котки.

# 793
  • София
И искрено се надявам хонорара на Ваня да не е споменатия.
Какъв е спряганият хонорар на Ваня? Не съм чела темата отначало и ми е интересно. Bowtie Не знаех и че Божана има подкаст заедно със Злати от другото племе, току-що тя сама сподели. Sweat Smile

# 794
  • София
Днес съм на линия, дано съм на кадем и гледаме читав епизод.
Започнаха по-рано епизода!! Дори и това не е като хората.

Защо не казаха резултата от вота, дават вече на другия ден какво е станало.
Не знам аз съм в пълен шах.

Ла Викинга,
16 000 евро на епизод. Абсурдно е. Писаха тук, че така били казали по време на Капките по НОВА.

Общи условия

Активация на акаунт