🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 841
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 795
Хората застрашени от изгонване май пак си играят игрите, докато не им кажат, че си тръгват. Вероятно играта е преди съвета, където ще съобщят кой напуска, това ми е предположението. Тоест ако снощи (при тях) са изгонили човека, играта е била вчера през деня

# 796
  • Sofia

16 000 евро на епизод. Абсурдно е. Писаха тук, че така били казали по време на Капките по НОВА.
Рачков го каза на майтап

Без микрофони ли са?
Нищо не им чувам какво мрънкат 😤

# 797
Марго верно е готова за водещ на следващия сезон

# 798
  • София
Тази Маргото наистина не знам какво търси там.
Трагедия в игрите, засега никаква стратегия, дори български не може да говори.
За какво са я взели???

# 799
Дяволе, не знам колко четат и колко ги интересуват мненията на хората. Вече трети ден тъпо и упорито пишат ВоЙни. Предвид че епизодът е монтиран днес (ако днес ще обявят резултата от гласуването снощи), можеха поне правописната грешка да оправят.

Мисля, че както започна, така ще завърши. Като далечен братовчед на Сървайвър. Поне ми позволявя да съвместявам тенис мач, приготвяне на вечеря и разговори по телефона. 🙂

# 800
  • София
Много тъпо, че не обясняват правилата предварително.

Аз лично разбрах, че са с ден напред, ние сега гледаме те какво са правили вчера т.е. след съвета ще имат още ден игра и тогава ще разбират. Следващата неделя според мен ще ни дадат няколко дни какво са правили, няма да е ден за ден.

# 801
Днес съм на линия, дано съм на кадем и гледаме читав епизод.
Започнаха по-рано епизода!! Дори и това не е като хората.

Защо не казаха резултата от вота, дават вече на другия ден какво е станало.
Не знам аз съм в пълен шах.

Ла Викинга,
16 000 евро на епизод. Абсурдно е. Писаха тук, че така били казали по време на Капките по НОВА.
Ако е вярно, трябва да вземе близо милион.
Или може би 16 за три епизода?!

# 802
  • София
Ла Викинга,
Жалко, че звучи толкова нереалистична цифрата, аз много се надявам да са му платили добре за тези три месеца от живота му.

Току-що осъзнах, че каквито и резултати да са получили вчера от sms гласуването, то те снимат с дни напред и няма как някой да си тръгне на следващия ден, защото следващият снимачен ден вече е минал. Ще се побъркам, много глупава се чувствам с всеки въпрос, който този нов формат създава в главата ми. Joy

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 23:12 от La Vikinga

# 803
  • София
Да, така е, ама в момента гледаме абсурдни неща.
Все едно съм в някаква 'примка на времето'
Не може вчера да има племенен съвет и да карат хората да гласуват, а в момента сме на следващия ден и им предстои нова игра.
Предполагам играта ще е за провизии/храна.

# 804
Рожденият ден на Павел показва, че закъснението е точно три дни.

# 805
Въдицата изглежда доста странно.

# 806
  • София
Хаос.
Не мога да свикна с това, но явно ще трябва да се науча.

Мдам, игра за храна.
Много ги глезят. Само като си спомня в сезони 2 и 3 какъв глад беше... Може би най-силните Бг сезони.

# 807
  • Буркина Фасо
компира ми се струва мека китка Smiley

# 808
Е тия  елементи можеш ли да ги сравняваш с хората от 2 и 3

# 809
  • София
Ужас, пак до 10 точки. 😮

Общи условия

Активация на акаунт