🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 846
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 810
Хубава, рядка кал Simple Smile
Не е лоша играта, не е силова, а за добро кардио.
Но отново ще е доста по-дълга, отколкото би било добре да е.

# 811
  • Буркина Фасо
"отборът, който спечели ще спечели наградата за цялото племе" Smiley

# 812
  • София
Рожденият ден на Павел показва, че закъснението е точно три дни.
Това означава ли, че днес няма да има изгонен?

# 813
От изненада ти дори забрави да пишеш в червено 😁

# 814
Пак събарят предмети
Ден 1 кубчета
Ден 2 топки
Ден 3 цилиндри

# 815
  • София
Баси елементарната игра.
Миналата година доста хули имаше за игрите, че били лесни. Е, тази година са още по-елементарни.
Но поне е равностойно.
Все пак тук се иска някакво кардио, ще гледам с интерес Гени, че забелязах, че кондиционно е зле като за атлет.

# 816
Маргото ... не е за там.
Даже не успя да запомни, че трябва да си вземе торбичките от пружината милата.

# 817
Каква досада!

# 818
  • София
Току-що осъзнах, че това е трета поредна игра за точност. Relaxed

# 819
Само на мен ли предаването ми напомня на Фермата? Всичко изглежда много ниско бюджетно.

# 820
  • София
Мдам, не съм се излъгал. Гени няма кардио. Много, много странно.
Маргото когато и да я изгонят все ще е късно. Срам ме е да гледам такива участници, които са там напълно незаслужено. Парашутист.

# 821
Току-що осъзнах, че това е трета поредна игра за точност. Relaxed
Добър избор е елемент за точност като последен в игрите.
Другия добър вариант за финален елемент е пъзел, но явно от Продукцията се съобразяват с контингента Simple Smile

# 822
  • София
Само на мен ли предаването ми напомня на Фермата? Всичко изглежда много ниско бюджетно.

Тц. Виж само картината. Скъпа продукция е, не им знам бюджета, но по това отношение Фермата и ИВ са назад с материала и то не с малко от това което виждам. Само че парите не са наляти в някакви внушителни постройки.

# 823
  • при късмета
Надникнах в темата само заради старанието на Дяволо и Бен гън, да им уважа труда. Изгледах само 1 епизод, с голям зор м/у другото, 2 ми е на половина, ама май няма да го догледам. С днешния ще видя. Определено неделния ще е пропуснат и гледан в понеделник или доста по-късно. Ако върви така, Войната на буквите и Капките са с предимство.
Много промени, но пък не те ме притесняват особено, може да се окажат за добро. Неясно е още. Джеферович не става за водещ, мен диалекти и дефекти в говора ме дразнят по ТВ, какво остава за развален български. Иначе се старае, но все едно коментира мач, подробен и има много излишно. Като персона не ме дразни иначе, това му е проблема и Карамазов не ми беше много симпатичен. Големия проблем е каста. Абе толкова ли не могат да намерят хора за тези предавания!
Липсата на визитки също е голям минус. Аз и без друго успявам да ги запомня някъде след изтичане поне на 1/3 от сезона, сега е още по-трудно. А и няма кой да ти направи голямо впечатление. От известните за сега ми харесва Филип. Благо Георгиев очаквах да се лигави или надува, а той за сега ме опровергава. Но малко съм гледала де. Другите "известни" за мен са напълно неизвестни. От войните нито един не запомних и не ми направи впечатление. Единственото отрицателно мнение от началото е за ММА боеца, голям селяк

# 824
  • Буркина Фасо
От изненада ти дори забрави да пишеш в червено 😁
не съм забравил. това не е мое мнение, а цитат Smiley
иначе бих се коригирал

Общи условия

Активация на акаунт