🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 57 029
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 915
Никога не съм харесвала хора, които са влезли в това предаване и си отиват по собствена воля, без основателна причина!

# 916
  • София
Стефани напуска, сериозно?
Баси лиглата.
Айде довиждане! Жалко, първа истинска греда за екипа. Хора на хонорар да те напуснат още в началото си е креативен провал.
Между другото аз очаквах тя да е сред интересните играчи и скрити фаворити, но уви и аз се изложих.

# 917
Какво отброяваше таймерът в долен десен ъгъл?

# 918
Войни изглежда като множествено число на война. Правилно или не, не е логично и с право много хора се възмутиха.
Не му достига нещо на предаването. Ваня е симпатяга, но не за водещ. Не. Целия баланс на епизодите също. Доскучават.

# 919
  • I want it all and I want it now.
Еми колкото и да четатьт от  предаването няма нищо общо с предишните сезони. Това е скучно и монотонно не мога да го изтьрпя за повече от 2 мин. Ваня не е за водещ. Сьщо така 😂изобщо не се разбира кой са участниците. Поне да пуснат надписи, кой  с какво е известен с имената и годините. За сьжаление загубен сезон. По навик превключвам за около 2 мин и сменям канала. Предполагам, че и лиценза ще им отнемат от Сьрвайвьр заради тази пародия.

# 920
  • София
Ръкопляскат на отказал се участник, и на крака се изправиха. Joy

Сетих се как в четвърти сезон на "Игри на волята" Георги каза на племето си, че е избрал да има храна за себе си до края на престоя си, вместо награда за племето, и те го аплодираха. Heart

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 23:13 от La Vikinga

# 921
Божана какъв кръг от хора има около себе си в живота.....направо не ми се вярва, че нормален човек може да търпи подобно същество...груба,мъжкарана,шумна,противна...ужас!

# 922
Радвам се, че Стефани напусна, та няма да се налага да гледам червения парцал 3 месеца. Момичето е с психически проблеми, да си татуираш лицето, трябва да си тотално куку.

# 923
  • София
Отново браво на Ваня, че им каза това което ние тук сме писали много пъти.
Много хора искат да влязат в този формат. Но вместо тях отиват разни лигли и лигльовци, които се отказват при първата трудност.
Отвратително!

# 924
Еми колкото и да четатьт от  предаването няма нищо общо с предишните сезони. Това е скучно и монотонно не мога да го изтьрпя за повече от 2 мин. Ваня не е за водещ. Сьщо така 😂изобщо не се разбира кой са участниците. Поне да пуснат надписи, кой  с какво е известен с имената и годините. За сьжаление загубен сезон. По навик превключвам за около 2 мин и сменям канала. Предполагам, че и лиценза ще им отнемат от Сьрвайвьр заради тази пародия.
Как ще им отнемат лиценза? Този вариант е успешен по цял свят.

# 925
Как ще им отнемат лиценза? Този вариант е успешен по цял свят.

Ми да му сменят името поне....

# 926
Стефи я удари абстиненцията. Очакваше се. 😁 Уж е момиче с топки, но всъщност си е пълна лигла. Жалко, че е заела мястото на някой, който може наистина да е искал да участва. За съжаление като гледам не е единствената. По-малко от половината участници не знаят къде са влезли и защо.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 19:16 от Greatness

# 927
Ми не му го сменят.
Аз не вярвам скоро да има от онзи любимият Сървайвър в България.

# 928
За мен все още най-големият проблем на Ваня е, че сякаш чете с равен тон дадени реплики - говори хубави неща, не влага емоция. Акцентът му не ми пречи. Не ме и дразни с нещо, но ми е скучен. Дано задобрее в хода на сезона.
Стефани е свикнала на лесно - къде ще гладува и ще се мъчи в някакви игри при мизерни условия, като може да си пусне няколко голи снимки и клипчета и да изкара повече пари.

# 929
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Абсолютно! Аман от лигли с огромно самочувствие набутани и заели мястото на някой наистина достоен и желаещ да я играе тази игра. Егати конформизма, при най-малкото неудобство и аз съм чао. Ами обирай си партакешите, барабар с гадния бански и дим да те няма.

Общи условия

Активация на акаунт