🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 908
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 225
Маргото е трагична!

# 226
Към момента освен водещият, най-много ме дразни едно говедо по боксерки от известните. Не знам с какво е известен този парапитек, но е крайно неприятен.
ММ боеца Георги Валетинов с боксерките на точки, просто обра точките. Извинявам се за тавтологията, но признавам си бях изкушена.Stuck Out Tongue Closed Eyes
А какво шубе излезе, язък за мусукулите избра си най-слабия мъж от другото племе. Голям резил.

п.п. Ама готвачката е по-досадна. Толкова превъзбудена, шумна , пренавита и натегната ужасТ някакъв!

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 21:26 от sineva 1

# 227
  • Буркина Фасо
тия за 24 часа смениха по 10 екипа. егати Сървайвъра Smiley
Божана нещо е като неадекватна. вложила е парите в цицките, вместо в ума.

# 228
  • Mediterraneo
Няма да издържа да гледам едно и също, ще почина малко, и без това Ваня ми наду главата.

# 229
  • софия
С глас се смеяяя. Гротескно е положението. Светло ти небе, Сървайвър!
Outcast, мисля, че добро са ти направили с отказа. Ти не заслужаваш да участваш в алиекспрес версията.

# 230
Е Благо и Валентин  Златкови Joy  са с най -хубави тела.
Е не е ли… Булкин?

# 231
От 1 час носят кофи с вода. Това е абсолютно негледаемо. Вместо да показват стратегическа и социална игра, те ще ни дават 3-часови епизоди, от които 2 часа ще са негледаеми, скучни игри. Ужасяващ формат, ужасяващ.

Мен, като суперфен на оригиналния формат, вероятно ще ме загубят като зрител още след първия епизод.

# 232
Първо впечатление - десетки квадратни метри татуировки и много силикон. И зъби.
Ваня много ме напряга, все едно някакъв първолак декламира не особено уверено. Няма паузи, няма интонация, отделно безбройните грешки.
Божана е отврат. Повечето известни са ми тотално неизвестни.

# 233
  • София
Добре де, всичките ли игри ще са такъв тип индивидуални? Групови битки няма да има, така ли?

# 234
Оф, не съм доволна от тези игри. Сървайвър не беше ли с по-различна концепция? Това твърде много ми напомня на Игри на волята, а аз не съм им фен въобще.
Вече се отегчих...

# 235
От 1 час носят кофи с вода. Това е абсолютно негледаемо. Вместо да показват стратегическа и социална игра, те ще ни дават 3-часови епизоди, от които 2 часа ще са негледаеми, скучни игри. Ужасяващ формат, ужасяващ.

Мен, като суперфен на оригиналния формат, вероятно ще ме загубят като зрител още след първия епизод.
Същото смятам и аз… Еднообразна скука с виканици, прекалено много говори Ваня… и в промеждутъците явно ще акцентират на караници и обиди..

# 236
  • Другата България
Изпуснах за какво беше първия импровизиран скандал между Цецо и...кой?

С глас се смеяяя. Гротескно е положението. Светло ти небе, Сървайвър!
Надявам се само днес да е така.
Надявам се.....

# 237
Марго и Стефани са взимали уроци по хвърляне на торбички с пясък от Анка арията от ИВ

# 238
Стефани, като Марго - трагедия.

# 239
Ууу Стефани, много зле.
Тя тая работа, не е като оная!

Общи условия

Активация на акаунт