🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 958
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 210
Братът на Коцето е Светослав ,първия който игра срещу Благо.

# 211
  • София
Много ми е странно. Много. И на мен ми е като "Бързи, смели, сръчни". Никакъв Сървайвър не е това!
Най-странен ми е Ваня. За разваления български се бях подготвила. Но всичко е толкова изкуствено... Просто си не умее да води човека. Трагичен е....
Участиците - не им помня имената още, доста много хора ме дразнят, но някои на първо четене стават...
Все пак ще чакам да ги видя по-нататък.
Игрите ще са мега дълги с тази повтаряемост ... Вече се изнервям Angry

# 212
  • Другата България
Към момента освен водещият, най-много ме дразни едно говедо по боксерки от известните. Не знам с какво е известен този парапитек, но е крайно неприятен.
Буков. Актьор.
Според мен говори за Георги, не му знам фамилията, май е ММА боец. Той действително прилича на неандерталец и гледа точно толкова умно.
Обаче такива мащабни съоръжения за игрите не сме виждали досега в наш Сървайвър, приятно е. Благо ме изненада как се хвърли, не очаквах, честно казано. Изглежда ми лежерен и несериозен, дано се заблуждавам.
А кой е братът на Коцето?
Аз щото и Буков беше с боксерки.....
Светослав е братът на Коцето.

# 213
  • тук...при моите момчета
Войни, Воини...?🙄
BTV се излагат.

# 214
Не ме дразни Ваня. Но аз го подкрепям и така ще е и занапред.
Татяна има много петна по лицето.
Чефо е много готин.
Божана е отврат.

# 215
  • Другата България
Ваня коментира футболен мач.
Нищо общо с игра в “Сървайвър“.
Типичния футболен коментатор.

# 216
Войни, Воини...?🙄
BTV се излагат.
С кое? Думите са дублети, еднакво правилни, но е препоръчително с И.

# 217
Коментарите на Ваня по време на игрите са по-добри от тези на Владо според мен. Има повече живец в начина му на коментиране, но лично мен "изяждането" на някои букви ме дразни много. Самите игри също са добре направени.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 01:48 от Bengun

# 218
Някой да ме подсети, тази Марго от къде я познавам? Участвала ли е някъде преди?

# 219
Започна бързи смели сръчни на фона на стичането на Ваня.
Защо трябваше да бъхтят толкоз път...
И сега два часа едно и също.

# 220
  • тук...при моите момчета
Войни, Воини...?🙄
BTV се излагат.
Само са с различно значение. 🙂

# 221
  • Варна/Амстердам
Марго участваше в едно предаване, излъчвано преди седем-осем години-"Фермер търси жена". Много превзета беше.

# 222
Трагичен е Ваня.. Много предъвква думите, много. Интонация все едно води футболен мач. Как могат да  сложат за водещ човек, на който му куца правоговора и добрата дикция.Напряга ме и ме дразни. Със същия успех можеше да води Кобилкина.

# 223
  • София
Доживях да се смея на "Сървайвър", а това е началото.
Joy

# 224
Войни, Воини...?🙄
BTV се излагат.
Само са с различно значение. 🙂
Ако говориш за същ. ж.р. война - войни, да, тогава има омонимия във формите за мн.ч. на две различни съществителни. Но войн и воин - м.р. ед.ч. и съответно войни, воини - мн.ч. са дублети.

Общи условия

Активация на акаунт