🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 914
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 195
Светльо,братът на Коцето  няма никакъв тренинг за игрите.Освен това зъбите са му отврат,при такъв известен брат да не се поддържа.

# 196
Кой е братът на Коцето?

# 197
  • София
Направо му спирам звука, не мога да слушам коментарите на Ваня

# 198
  • Другата България
Татяна....малииии....

# 199
И тука ,като в Един за друг, ще ми е мъка повтарянето на една и съща игра 10 пъти 😒

# 200
JoyБраво бе, Благо!

# 201
  • Mediterraneo
добре, акостирах и в темата, и пред екрана. Закъснях, мислех, че съм пропуснала визитките, а такива просто е нямало...
Доста неприятни лица има, дано ме опровергаят. Засега, само засега, Ваня още не ме е подразнил твърде. Божана обаче...

# 202
Еее, Благой как се хвърли на пързалката, браво. Не очаквах, мислех, че е ултра мързелив и пасивен.
Така изглежда,но не е. Тренира много активно. В добра форма е.

# 203
Малката ми дъщеря каза "ау, тази е много страшна"

# 204
Благо ми скри шапката,къв пъргав се оказа 🤣.
Татяна е потрес не само без грим,ми и с тия въздушни възглавници дето седят супер нелепо.
Божана е ужасна,абе никой не ми харесва 🤣.
Ваня най много не мога да търпя,тоя продуцент е пълен идиот да го избере.

# 205
  • Пловдив
Аз по принцип очаквам добро представяне от Благо. Беше добър футболист, това е сериозен спорт, в спорта място за лиготии няма, а няма спортист да не.желае победа.
Филип Буков е в сянка,струва ми се.
Сървайвъра е менте и му личи.

# 206
  • София
Към момента освен водещият, най-много ме дразни едно говедо по боксерки от известните. Не знам с какво е известен този парапитек, но е крайно неприятен.
Буков. Актьор.
Според мен говори за Георги, не му знам фамилията, май е ММА боец. Той действително прилича на неандерталец и гледа точно толкова умно.
Обаче такива мащабни съоръжения за игрите не сме виждали досега в наш Сървайвър, приятно е. Благо ме изненада как се хвърли, не очаквах, честно казано. Изглежда ми лежерен и несериозен, дано се заблуждавам.
А кой е братът на Коцето?

# 207
На Ваня ще му свикнем, то се е видяло.. аз се надявах да не повтаря постоянно АЗ, но се започна - аз първата нощ, аз…

Струва ми се предварително режисирано кой кого да избере за двубоите - имаше останали още мъже, а мма каза, че за него останал дизайнерът!?

# 208
Към момента освен водещият, най-много ме дразни едно говедо по боксерки от известните. Не знам с какво е известен този парапитек, но е крайно неприятен.
Буков. Актьор.
Според мен говори за Георги, не му знам фамилията, май е ММА боец. Той действително прилича на неандерталец и гледа точно толкова умно.
Обаче такива мащабни съоръжения за игрите не сме виждали досега в наш Сървайвър, приятно е. Благо ме изненада как се хвърли, не очаквах, честно казано. Изглежда ми лежерен и несериозен, дано се заблуждавам.
А кой е братът на Коцето?
Този дето игра срещу Благой
Искам Божана вече да си ходи.

# 209
  • Другата България
Аз съм в потрес от битката за имунитет!
Като знам в американския Сървайвър, в австралийския, че дори и в нашия ИСТИНСКИ “Сървайвър“ какви битки имаше за имунитет....това дори и “Фермата“ не е, да не говорим за ИВ!
Толкова пари са хвърлени, личи си, не само за заснемане, качеството е брилянтно, съоръженията са ТОП, но това е подигравка за игри в “Сървайвър“. Да не говорим за условията - нито е “диво“, нито сами си намериха материал за лагерите, нито играха за огън, нито гладуват.....поне за момента не знам как да оприлича това, което гледам.

Общи условия

Активация на акаунт