🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 849
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 180
  • Другата България
Защо ползват музиката и логото на оригиналния “Сървайвър“?
Дали са им всичко, и дъски са им донесли, и прибори мернах дори, тенджАри, черпаци....
Божанката е супер пренавита, явно е в абстиненция още.

Към момента освен водещият, най-много ме дразни едно говедо по боксерки от известните. Не знам с какво е известен този парапитек, но е крайно неприятен.
Буков. Актьор.
На мен една с татуировки и навряни червени гащи в .....ми боде очите.

# 181
Погледнах представянето на първа страница, но не ми се отварят линковете. Ще им свикна.

# 182
До тук освен природата и съоръженията за игрите ми се нравят.
Ваня е сладур,но НЕ СТАВА!

# 183
Оффф Божана не я издържам.

# 184
Направо с бутонките ни влязоха - нямаше ревю на участниците.
Джаферович ще се правя, че не го чувам. Не искам да му обръщам голямо внимание в темата за качествата му на водещ.
Едис Пала сякаш ще е голям образ.
Благой сигурно и на задника си има татуировка. Като го гледам до края на предаването ще може и плитки да си прави на главата.
Божана ме дразни с логореята си.
Сама ще си градя мнението за Буков - по принцип го харесвам, ще видим в играта как ще е.
Много красиво, екзотично, добри оператори. Аз в такива условия не мога да вирея, но е красиво.

# 185
Фолк певицата Татяна е отврат без  грим.

# 186
Здравейте.Не съм чела досегашните коментари  сега се присъединявам към темата. Единственото, което бих отбелязала за това начало, е че е нелепо да замениш водещ като Владо Карамазов с отлична дикция, врящ и кипящ във формата по този начин. Лично мнение. Връщам се да ви чета и приятно гледане.

# 187
Разбрах какво най- много ме дразни у водещия-съска и не членува правилно.

# 188
Трагично начало... Водещият е НЕ. Божана е отврат, Татяна не е ли къмто 45-50 вече, то аз бях млада тя като пееше Satisfied Контрастът между зъбите на Благо и брата на Коцето е смайващ! Grin Като му падне боята от косата на Благо, как ли ще изглежда. ММА-ят ми изглежда с 2 мозъчни гънки. Едно русо нещо с голяма уста ме плаши. За другите после.
Коментарът на Ваня на тая игра звучи като в някогашното "Бързи, смели, сръчни".

# 189
Много хубава игра за пУеменен имунитет 🤣

# 190
Правят ми впечатление две неща - все още не е имало реклами и няма глас зад кадър. За първото се радвам, но за второто май не.

# 191
Не, не става, хора. Аз друго не мога до проследя игрите, заради сричането на Ваня. Как можаха да ни го причинят. Много ми е тъжно. Любимото ми предаване Sad

# 192
  • София
Изглежда ми много обитаемо мястото.Не е да е много диво.

# 193
  • Варна/Амстердам
Божана съм я запомнила с едно зверско мляскане във ВИП Брадър. Аз полудявам от подобни звуци! Изявен кулинар е, но не може да се храни възпитано. Въобще е шумна и очевидно държи да бъде забелязана по всякакви начини.
Буков не ми прави добри впечатление по интервютата.

Иначе предаването е заснето много добре. Ваня Джаферович не ми е неприятен, но честно казано ме дразни как все се бутат с жена си.

# 194
Еее, Благой как се хвърли на пързалката, браво. Не очаквах, мислех, че е ултра мързелив и пасивен.

Общи условия

Активация на акаунт