🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 828
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 420
  • Другата България
Свърши ли?
Че кога бре? Кога започна, кога свърши, на един дъх мина този епизод, толкова бързо, че нито разбрах кой кой е, нито с кой и кого е, нито за какво се бори, нито кой кого номинира и защо, нито кой е номиниран от номинирания, а третия номиниран от неноминираните защо отпадна, докато мястото му зае номиниран от имунизирания, нито Светльо защо не харесва Марчето, нито....абе нищо не разбрах от толкова съспенс и напрежение в играта. Но пък ми допадна напрегнатия огнен племенен съвет, новия /не/ясен регламент, хареса ми и ММА-то как си беше вързал червената кърпичка като маска ала мексикански гангстер, и театрото на Стефито ми допадна и то. Утре ще я чакам да припада окончателно, особено ако е номинирана от номиниран или имунизиран.

От промото - утре малко по-раздвижена игра и нова порция интриги.
Божана и ММА-то очаквано си стават партньори по простотия. Мдааа, интересен ББ на плажа се очертава.

# 421
Такава пародия и пошлост скоро не бях гледала.

# 422
А само аз ли не разбрах кога са се случвали тези взаимоотношения сред участниците. Че чак Елина била настройвала всички срещу Геновева? И накрая каза - "Дано зрителите да видят"...... ами - не видяхме.

# 423
Аз още не съм гледала, но пускам гласуването за епизод 1.

# 424
Единственото, което ще запомня от първи епизод е задните части на Стефани, мега гнусна.

# 425
  • Другата България
А само аз ли не разбрах кога са се случвали тези взаимоотношения сред участниците. Че чак Елина била настройвала всички срещу Геновева? И накрая каза - "Дано зрителите да видят"...... ами - не видяхме.
Споко, не си само ти, всички се чудим не само за това.
Важното е обаче, че видяхме играта с кобилиците от - до, и то няколко пъти.
Както и на Стефка червения бански, наврян в татуираните ѝ задни части, отново няколко пъти.

# 426
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ще гледам сезона,но не съм ентусиазирана.
От 3 часа предаване,2 часа игра с менците(която ме отегчи до безкрай).
Заснемането и монтирането - също слабо.Вместо да губят 10 минути да дават всеки да върви към урната за гласуване,можеха да запълнят минутите с кадри от кампа и как се социализират.

Не видяхме нищо от стратегическия елемент.Например ми е много любопитно защо са нарочили Елина,която за мен е силна жена и ще им трябва наред в игрите.

Разбрах също,че Ваня не става за водещ и се мъчи човека да рецитира.И това ми мнение няма нищо общо с това,че не е българин.Дори акцента му не ме дразни.Просто няма изяществото и класата на Карамазов що се отнася до коментиране.

Разбрах и че не харесвам Божана. Не съм я гледала в МШ,но тук се показва като агресивна простакеса и ще става по-зле.

# 427
  • София
Soney, да ти кажа, направо не знам какво да отговарям в анкетата. Изгледай епизода. Знам, че е късно, но не мисля, че въпросите кореспондират правилно на това предаване...

# 428
Божана не я знам как ще издържи без субстанциите си.
Водещият е пълна нула.
Не го догледах.
Аман от задници, предници, голяма гнус.

# 429
Soney, да ти кажа, направо не знам какво да отговарям в анкетата. Изгледай епизода. Знам, че е късно, но не мисля, че въпросите кореспондират правилно на това предаване...

Разбирам, че за много хора нещата вървят едва ли не към отказване, но както казах, още не съм гледала първия епизод и колкото и да е гаден, може би ще пробвам поне още два преди отказване. Ако въпросът е неадекватен примерно играли са на белот, а питаме за феърплей по отношение мъже/жени  даваме средното - 3 точки. За да може да се направи разлика когато е нямало феърплей - нула или една точки, или когато очевидно за взели специални мерки за феърплей - 5 точки.

# 430
  • Варна
Няма ли поне един тук, който е харесал Това нещо повече от Сървайвър- предните сезони? Така и ние ставаме еднообразни, повтарящи се и скучни.

# 431
Не ми се хейти... За утре знам, че ще гледам Капки, а това в рекламите, в случай, че им се разминават.

# 432
  • София
Очаквах всички да номинират Мария, слаба, немотивирана, без хъс, пък то стратегиите са почнали. Допадна ми, че ме изненадаха в този аспект. Елина ще е опасна, но рано я надушиха. Така се прави, няма какво да чакат да се развие играта, социалната игра е още от самолета, а в техния случай и по-рано, все пак официално ги обявиха кои са.

И общ коментар, предаването започна много слабо, Ваня беше трагичен до играта, получиха твърде много пособия толкова рано. Като започна играта ме хвана, Ваня коментираше и по-натурално от заучените реплики в началото. Обаче участниците не го уважават и много си личи. Виждали сме на пример Божана как се държи пред шеф Токев и шеф Михалчев и как сега.
Благо оправда очакванията ми, бях писала и преди, че залагам, че ще е изненадата той физически, все пак да играеш футбол на такова ниво става само с качества. Пъргав е и обратното както и очаквах Валентинов е поредният, който ще срами отбора, също и в играта не се справя добре засега. Втората битка също ми допадна.

# 433
Тъй като ви чета,
или турският продуцент се е объркал по отношение на психиката на масовия български зрител, или не се е объркал, но просто масовият зрител не списва в тази тема.

Да не забравяме и друго - те със сигурност имат кой да чете коментарите и да анализира. Тази година могат да се коригират в движение.

# 434
  • София
Ами не спирам и аз това да мисля. Дали да гледам утре.... или другиден. Дали да се подлагам пак на това, само с надеждата, че имат възможност да се коригират в движение. А дали ще го направят?
Защото игрите са предварително заложени.
Защото водещият е предварително заложен.
Защото сценарият е предварително заложен.

Общи условия

Активация на акаунт