🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 879
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 435
Приспаха ме...

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 06:19 от ant

# 436
Няма какво да коригират освен да решават в движение кой искат да си замине. Регламентът си е такъв, игрите са си такива и тях особено няма как да ги сменят, защото във всяка една от държавите, където в момента се снима там, се играят тези игри. Затова и този вариант излиза по-евтин за жалост.

# 437
Аз явно не живея в България. "Известните" са ми "Воини". Толкова неизвестни в картинката на известните. 😐😕🙄 Добре, че има един Благой и един Филип.

Има хора, на които много им отиват татуировките, но, за съжаление, съществува и обратното положение. За първи път да не харесам толкова татуирана жена. Нещо е предобрена работата. Но щом си се харесват така, нямам против. Просто ми дразни окото.

# 438
Stuck Out Tongue Closed Eyes
Бравоооо, Едиииис!
Казах аз, че  еобраз голям.
Свежарка е.
И как опъна неандерталеца с едната гънка на ........ подгъва Stuck Out Tongue Closed Eyes
С глас се смях.
Не вярвах,че мога да го напиша, но Благо се държи доста адекватно и нормално, отделно е в отлична физическа форма.

п.п. Голяма боза са спретнали бТВ-У
Не мога да си представя достолепния Карамазов водещ на тая халтурка. Изкара късмет, че няма да го свързват с тази пародия на Сървайвър.
Май ще се прехвърлям на Нова да гледам готвачите как въртят черпаците. Nerd

# 439
  • Sofia
Ами не спирам и аз това да мисля. Дали да гледам утре.... или другиден. Дали да се подлагам пак на това, само с надеждата, че имат възможност да се коригират в движение. А дали ще го направят?
Защото игрите са предварително заложени...
Песимист съм. Това менте, този формат е такъв. Едва ли ще има съдържателно коригиране във времето.
Не знам какво да кажа. Негледаемо е и пълна подигравка с оригиналния формат. На мен лично ми е изключително тъжно...
Бтв и конкретно хората там, отговорни за решението да се замени ам. формат с това комшийско недоразумение – вие сте пълна излагация и срам!

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 11:57 от Сиена М.

# 440
  • София

Survivor - епизод 1 (18.02.2023)

# 441
Този победителя от Игри на волята преди 2  години защо са го поканили и тук да участва, че не е и от известните дори.

# 442
  • На острова
Аз съм в потрес! Много ми се искаше да е хубаво.Това не е Сървайвър, това не е водещ (че той не знае български да говори) и това не е нормален монтаж. Не са ли гледали как се развива един съвет на американския Сървайвър, да речем? Какво в това влачене, какъв е тоя съспенс. По време на първата игра излязох (с колата), ходих да пусна една пратка и после да напазарувам. Върнах се, разтоварихме покупките и играта още течеше…

Ох, не мога, сетих се - на съвета момичето ще припада, лошо и е, и Ваня: много интересно, вика 🙈 Е, как това е интересно?!

Наскоро с ММ
Скрит текст:
(участник в БГ Сървайвър 2009)
изгледахме последния 43-ти сезон на американския. Много приятен сезон беше. Даже сега се разрових и видях, че ще има Survivor UK, та го карам да си пусне апликация 😀

# 443
  • Другата България
Аз съм нито оптимист, нито песимист.
За гледаемостта говоря. Ще се гледа, защото ще има сеир, то вече има, дори от този кадър само
/благодаря на Мари/ лъха сеир, на него са хората, които са вкарани именно с тази цел, изключвам Благой поне за момента - и се представи прилично, и се държи прилично, но татуировките не мога да ги приема. Останалите четирима са ....без коментар, то не остана нещо неизказано поне за тази вечер. Другите поне смениха банските, онова с урината не махна този ...парцал от тялото си.
За момента по-интересни са ми воините, надали ще разберем какво се е случило преди днес между тях, но каквото и да е, е започнало още тук, преди заминаването им. Типично по български.

# 444
Музикалната подложка по време на Съвета пълна скръб напълно в съзвучие с всичко останало.
Ваня защо така отмята глава на ляво при всяка реплика, тик ли има ?!

# 445
И за мен беше ужасен. Ваня, сричането му и това въртене на главата бяха комични. Чак го съжалих милия.
А турския Сървайвър с темпото и динамиката на турски сериал. Драматичната музика и тя от турските сериали взаимствана.

# 446
# 447
Аз явно не живея в България. "Известните" са ми "Воини". Толкова неизвестни в картинката на известните. 😐😕🙄 Добре, че има един Благой и един Филип.

Има хора, на които много им отиват татуировките, но, за съжаление, съществува и обратното положение. За първи път да не харесам толкова татуирана жена. Нещо е предобрена работата. Но щом си се харесват така, нямам против. Просто ми дразни окото.
Абсолютно! Аз знам и Снежана Макавеева и за съжаление Божана. Последната никога не ми е била особена любимка, но никога не съм знаела, че е такава простачка.
И за татуировките споделям същото мнение. На някои хора им отиват, но други приличат на надраскан чин.

Като цяло повече ме дразнят участниците, отколкото вида формат. Как успяха да съберат такива кухи парчета, които не могат да съгласуват думите, не знам... Бъркат ми в здравето.
Играта с кофите не беше лоша, обаче аз лично гледах първия тур и вече съвета. Това е ужасно досадно да гледаш едно и също нещо 30 пъти! Като във ВС телешоп.

# 448
  • София
Много зле е предаването в доста отношения. И псувни имаше, караници, татуировки, джуки, простотия...
От "известните" само 2-ма са ми известни. Събрали са ги от кол и въже.
Благо Черния и Джаферович докога ще ни ги натрисат?
Готвачката нещо не е наред с нервите ли?

# 449
  • Другата България
Скрит текст:
Аз съм в потрес! Много ми се искаше да е хубаво.Това не е Сървайвър, това не е водещ (че той не знае български да говори) и това не е нормален монтаж. Не са ли гледали как се развива един съвет на американския Сървайвър, да речем? Какво в това влачене, какъв е тоя съспенс
. По време на първата игра излязох
Скрит текст:
(с колата), ходих да пусна една пратка и после да напазарувам. Върнах се, разтоварихме покупките и играта още течеше…

Ох, не мога, сетих се - на съвета момичето ще припада, лошо и е, и Ваня: много интересно, вика 🙈 Е, как това е интересно?!

Наскоро с ММ
Скрит текст:
(участник в БГ Сървайвър 2009)
изгледахме последния 43-ти сезон на американския. Много приятен сезон беше. Даже сега се разрових и видях, че ще има Survivor UK, та го карам да си пусне апликация 😀
Пародията е, че нямаше “първа“ игра. Играта просто беше само една, която продължи около два часа и нещо, и то игра за племенен имунитет, и то игра, при която първоначално обявиха един регламент, на края ѝ го смениха с друг /с двама участници при финалното преследване Blush/, вероятно заради равния резултат или заради нещо друго, което е имало на сергията в Алиекспрес, после добавиха онова с кубчетата, при което дори и не споменаха, че то дава предимство на спечелилия И на съвета, освен, че го защитава от номинация. А на самия съвет пък дори самия Светльо /нали не бъркам името/ остана доста изненадан милия от това предимство, за което и той разбра в 93-та минута на мача и се пообърка какво да прави и кого да номинира, с някакви измислени аргументи.
Та не само съвета, играта, играта на мен ми избоде очите, и “Сървайвър“ всякакъв съм изгледала /като интернационалност/, и “Ферми“ всички сезони почти, и ИВ......тази “игра“ за племенен имунитет ми върза погледа на фльонга. Дано това да е било само за днес. А дано, ама надали.....

Общи условия

Активация на акаунт