🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 820
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 450
Сигурно са се сбили за шкафче за ръчния багаж...

Иначе, Шарената мома се опита да пробутва професионалните си номера, ама нещо не ѝ се вързаха

# 451
И в допълнение към т.нар. съспенс, да не забравяме и близките планове с погледите на играчите- като в индийски филм, остава и забавения каданс да включат в най-драматичните моменти:laughing:....разбира се на фона на музика тип Дисни. Е това е истинското изпитание за зрител-Сървайвър: който устиска до финал, да получи награда заедно с Доминиканския Сървайвър.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 00:44 от ellis

# 452

А тази мома какъв етюд изигра, за да получи малко ефирно време?! Nerd
Щеше уж да колабира и след минутка се хили, като зелка. Ама беше се подготвила с червения бански. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Все пак борчето  и лудата с черпака никой не може ги стигна.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 00:32 от sineva 1

# 453
Ами аз съм доволна. Интересно е, продукцията е на доста по-високо ниво и според мен ще има рейтинг. Предпочитам Сървайвър от Амазон, отколкото по-евтините имитации по конкурентни телевизии. Като няма риба и ракът е риба, както се вика.

# 454
Аз не догледах. Когато написах, че превключвам, си догледах "Един за друг" и се повеселих с тия, поне на вид, нормални хора.
Върл противник съм на чалгата. Това нещо, което дадоха тази вечер по бтв до където гледах, за мен е най-долнопробна чалга и страшен позор за тая телевизия! Отвратена съм 85% от каста и от качествата и начина на представяне на водещия. Тоя докато го бута жена му и я слуша да се вре навсякъде, ще съсипе и най-крехката що годе добра мисъл за него. Зад всеки успял мъж стои една жена, но и зад всеки станал за резил също.

# 455
Разгеле, имало един положителен коментар и един доволен зрител. Значи не са съвсем капо. Stuck Out Tongue Closed Eyes
 Ако се намери и един на пусне един смс направо са на далавера. Satisfied

Това според мен ще е най-грандиозния провал на тв формат в историята на бг телевизиите.

# 456
  • София
Абсолютно!

# 457
Разгеле, имало един положителен коментар и един доволен зрител. Значи не са съвсем капо. Stuck Out Tongue Closed Eyes
 Ако се намери и един на пусне един смс направо са на далавера. Satisfied

Това според мен ще е най-грандиозния провал на тв формат в историята на бг телевизиите.
Татко ще пуска 😂😂😂 да гони Божана 🤣🤣🤣
Като разбра, че ще има смси вика "Дайте да пускане да го гоним това лудото 🤣 . То е ненормално, ако остане там ще ги избие всички. Виж как им хвърля пясък в очите то е лудо, бе.Ако не му харесаш манджата ще те разстреля 😂.
Напиках се от смях с неговите коментарите тая вечер.

# 458
  • Вестерос
Няколко човека казват “От известно време“.
В ден първи?
А един направо си каза, че Елина “още от България нещо си...“
Тази Елина явно ще е скрита лимонка. Вече ми е симпатична.
Казаха, че три дни е минало при тях.
Кажете ми как ще се гласува, не разбирам като сме назад с три дни, какво ще правят докато е деня за гласуване 🤔

# 459
От Фейсбук Joy

# 460
благодаря за линка, сега ще го догледам, че не издържах, но спрямо коментарите тук и в фб - една голяма дума ПРОВАЛ, на което бтв утре ще кажат по новините: "Безпрецедентен интерес към първия епизод и безапелационен лидер в медийното гледане"

# 461
  • earth
Потрърсих коя е тази Марго, защото се заинтригувах дали гърдите и са истински или силиконови и съм шокиран - тя била печелила конкурси по красота. С това старческо на вид тяло, с кльощави крака и коремче!

# 462
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
А какво ще кажете  за правописните грешки?
Това  "воЙни" ми избоде очите. Имаше и в субтитри още правописни грешки по време на играта за племенен имунитет.
 Какъвто правописа,такова и нивото.👎
Аз пак не разбрах защо турците продуцират бг реалити и затова ли поне 3-ма от участниците са турци?

# 463
Войн/воин са дублетни

# 464
Аз въобще не се изненадвам от представеното ни от турците, та при мен не е голям шок, както при други тук.

Още когато се чу за нов сезон и излезе първото промо се разрових и четох за форматите им - винаги е така с дълга, монотонна и скучна игра, нулева стратегия и не малко скандали.

Жал ми е за ситуацията, в която е Сървайвър БГ, защото никой истински фен не би гледал и губим шанса да участваме в истинската игра, която толкова обичаме.
Ще опитам да му дам шанс за известно време, но не съм щастлив.

Повече от мен - утре във видео

Общи условия

Активация на акаунт