Аудиокниги - обсъждане, коментари и препоръки

• 37 342
  • 451
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Изслушах 112 на българската авторка Бисера Стоименова и започнах Детективи по неволя на същата. Първата книга ми хареса , обичам документални истории , а тази беше добре преплетена с художествената. Кратка е и препоръчвам, ако обичате крими истории.

# 376

Редактирам, за да добавя, че прочитът на "Малки спомени за големия Парцалев" от Звезделин Минков също беше истинско изживяване.

Много ми хареса и на мен.

# 377
  • София
Това промоция ли е или е постоянно? 10лв/мес ми се струва добра оферта, макар и за година напред (не знам какво ще ми предложи мобилния оператор скоро, при преподписване).

# 378
Постоянно е така.
Аз по принцип така заплащам, но сега абонамента ми е част от договора с мобилния оператор.

Влизам да споделя , че изслушах Отприщен гроб.
Абсолютен фаворит ми историята. Отново бях много погълната от книгата, забързвах до 1,75 скорост в някои моменти , само защото нямах търпение да я изслушам, иначе бих се наслаждавала седмици наред.
Да , факт е , че има много герои, по едно време ми се омотаха имената на всики, но пък така умело са поставени в контекста, че при по внимателен прочит, ориентацията не е така сложна.

Вече нямам търпение за следващата история.

# 379
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Напоследък съм на вълна слушане на книги, отколкото четене. Но и тук удрям вече на
камък. Все по-трудно си намирам нещо интересно за слушане с хубав прочит.
За последно слушах "Четвъртото крило" на Ребека Ярос, но не бях впечатлена, средна янг адълт история.
"Безсмъртния" на Жозе Родригеш душ Сантос също се оказа много скучна и едвам я избутах.
"Затворник по рождение" на Джефри Арчър е интригуваща, доста ми прилича на Граф Монте Кристо.
"Приказки за размисъл" на Хорхе Букай ми допадна, но аз съм си фен на този автор.

# 380
  • София
Аз слушах Нормални хора на Сали Руни, след като бях силно впечатлена от сериала (понякога и така става Simple Smile) Много ми харесаха и книгата, и прочитът на български от Мила Люцканова.

Преди това слушах новата на Греъм Нортън - Frankie. Прочитът ми хареса, но аз си го харесвам по принцип Греъм. Книгата беше приятна за слушане, макар и не някакъв шедьовър като цяло.

Сега започвам Project Hail Mary в Audible, защото я няма в сторител.

# 381
Много хубави заглавия предстоят февруари месец, вече запазих няколко:

Последно слушах "Перлите на Ади Ландау" (добър потенциал, но като цяло не ми хареса, не ми вървеше гладко с това вплитане на исторически факти), "Рана" (очаквах повече, на моменти е малко монотонна, но иначе е добре разказана история, а А. Воронов я е прочел чудесно) и "Абсолютна памет" по препоръка на Тарталета, ако помня добре (като изключим всички повторения, които в един момент започват да дразнят, това хич не е лош трилър, ще слушам и следващите от поредицата).

# 382
Аз привършвам "По слънчевата страна на улицата" на Дина Рубина, която много ме впечатли. Като водовъртеж е, понякога малко се обърквам. Взех си я взех и на хартия - бих я препрочела на по-бавни обороти. Много силна книга, много човешка, тъжна, но и за силата на духа.
Прочитът е на антипатичната Линда Русева, но не е чак толкова зле.

# 383
Аз привършвам "По слънчевата страна на улицата" на Дина Рубина, която много ме впечатли. Като водовъртеж е, понякога малко се обърквам. Взех си я взех и на хартия - бих я препрочела на по-бавни обороти. Много силна книга, много човешка, тъжна, но и за силата на духа.
Прочитът е на антипатичната Линда Русева, но не е чак толкова зле.

Simple Smile На хартия ще ти хареса още повече.
Много добра книга.

# 384
  • Видин
Започнах сутринта "Херакъл от Диви дол". И ми е мъчно, че като свърши няма да чакам с нетърпение и следваща част...
Преди това изслушах и книгата на Гергана Брънзова. Като човек с рядко неврологично автоимунно заболяване очаквах повече 🙄🙄

# 385
  • София
Включвам се с добър отзив за "Малки спомени за големия Парцалев" на Звезделин Минков. Истински спектакъл за ухото. И загуба на време за мен беше книгата на Гергана Брънзова.

# 386
Хора, препоръчайте ми моля хубаво приложение за аудиокниги. Или какво предпочитате да използвате? Аз досега слушах от ютуб (имам платена версия), но не съм сигурна дали има нещо по-удобно

# 387
Хора, препоръчайте ми моля хубаво приложение за аудиокниги. Или какво предпочитате да използвате? Аз досега слушах от ютуб (имам платена версия), но не съм сигурна дали има нещо по-удобно

Аз ползвам Storytel приложението .

# 388
  • Mediterraneo
Сторител ползвам и аз. Нямам никакви забележки относно функционалността му.

# 389
Мога ли да ползвам нещо друго за слушане освен Сторител?

Общи условия

Активация на акаунт