Аудиокниги - обсъждане, коментари и препоръки

• 37 362
  • 451
  •   1
Отговори
# 360
Този въпрос ми напомни какво удоволствие ми достави слушането на "Рибка" от Катя Антонова, прочетена от дете - Димана Димитрова. Много ми хареса. Сладко, разведряващо и различно.

Редактирам, за да добавя, че прочитът на "Малки спомени за големия Парцалев" от Звезделин Минков също беше истинско изживяване.

Ще се сетя за още, като си помисля.

# 361
Разпознавам много от гласовете от телевизията, но не ги свързвам с имената. С повечето от тях слушането е удоволствие. От слушаните от мен книги мога да спомена Константин Динчев, Биляна Петринска, Чавдар Монов, Даниел Цочев, Десислава Знаменова, Христо Чешмеджиев.

В момента слушам "В тесен кръг" на Вивека Стен. Интересна е, но малко мудна.

# 362
  • София
Най-голямо удоволствие ми доставяше да слушам Владимир Михайлов да чете Реалити на Мария Пеева. Самата книга не е върха на сладоледа, но неговото четене беше невероятно удоволствие.
Тези двете също - и романите, и дикторите са десет от десет:

# 363
  • София
Аз писах и преди - Лидия Михова. Тя чете трилогията на Исабел Алиенде. Тя е от "старите" гласове в озвучаването.
Също Христина Ибришимова, Симеон Владов.
Има и други, но сега не се сещам наизуст.

# 364
О, Елинор Олифант е съкровище! И на мен много ми хареса и прочитът.

# 365
  • София

Най-хубавата ми книга през миналата година! Heart

# 366
  • София

Най-хубавата ми книга през миналата година! Heart
Точно тази визирах с шепнещия прочит (поне семпъла е такъв). И реших да я търся на книга.

# 367
  • Варна
За четящите мисля, че е индивидуално. Аз много харесвам прочитите на Владо Михайлов, Стефан Димитриев, Никола Стефанов, Христина Ибришимова.

# 368
Към легендарните гласове не мога да не добавя Александър Воронов.

# 369
Много харесвам как чете Гергана Стоянова. Действа ми успокояващо. За съжаление няма много книги за възрастни прочетени от нея.

# 370
  • Sofia
Как да няма…,търсили ли сте?
Има,и то много.

# 371
Бих добавила и Момчил Степанов.

# 372
Чавдар Монов за мен е с много мек и успокояващ глас. В момента го слушам с "Лесни за убиване"

# 373
Здравейте, дали бихте ми препоръчали книга, в която действието се развива около някаква мистерия.
Може да бъде семейна, окултна (само да не са някакви диви ужаси или призраци 😅).
Слуша ми се нещо заплетено, но не типичното криминално.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 18:34 от Rocket

# 374
Виж дали има налични книги на Кейт Мортън. Тя е в този стил, но е еднотипна.

Общи условия

Активация на акаунт