Мрежа от лъжи

• 31 183
  • 398
  •   1
Отговори
# 150
Не ви ли прави впечатление, че мъжете са показани в доста лоша светлина във филма, а пък жените са направо перфектни...малко ми е нереалистично. Интересно ми е мъж или жена е измислил филма. Ако е мъж, ще да играе по тънката струна на емоциите на женската аудитория, ако пък е жена-мното лошо май е видяла от мъжете.

# 151
Точно така е. Всички мъже са полууродливи в този сериал, може би само психиатъра до тук държи имидж. Дори и сина на Асия е предатавен като малък злодей. Някои от женските образи също са олицетворение на Сатаната.

# 152
Не ви ли прави впечатление, че мъжете са показани в доста лоша светлина във филма, а пък жените са направо перфектни...малко ми е нереалистично. Интересно ми е мъж или жена е измислил филма. Ако е мъж, ще да играе по тънката струна на емоциите на женската аудитория, ако пък е жена-мното лошо май е видяла от мъжете.
Оригиналният сценарий, на който стъпва сериалът, е британски и е писан от мъж.
В турския вариант сценаристът е мъж, режисьор е жена, а продуцентът е един кривак, който може да се олицетвори с мъжките образи от сериала.

# 153
Дали Селчук няма да е син на господин Халюк??

# 154
И ние с ММ това преполагаме.

# 155

В епизодите от тази седмица ще се разбере.
Точно той е неговият син.

# 156

Е, как пък майка му не разпозна Халюк?!

# 157
  • New Zealand

Снощи си устроих кино маратон. Тук епизодите са напред и няма реклами:
https://www.tubebg.com/collections/1071/mrezha-ot-luzhi-bg-audio

# 158
Според мен и двамата се разпознаха, затова така неловко се гледаха!

# 159

Халюк понапълнял Joy оплешивял...

# 160
[/quote]
Халюк понапълнял Joy оплешивял...
[/quote]
А майката се сбръчкала. А какви беме млади па убави!!!

# 161
От цялата работа на преден план излиза как семейство Гючлю, всеки един член на това семейство, решава проблемите със замитане и "подкупване".
И Дерин, и майка й, и баща й.
Как Дерин прилъга Али? Даде му лесен изход от ситуацията, а не правилен такъв. Тя щяла да го покрие, тя го разбирала. Отиде и буквално подкупи семейството на нападнато дете. Подкупва го и самия Али с обещания за почивки, с глезотийки, с увещания колко никой няма да разбере за грешните му постъпки.
За майка й на Дерин "купуването на хора" си е ежедневие. И журналистите, които да фалшифицират новини, и други хора постоянно пробва да купува с подаръци. Волкан и той по същата алинея бива купуван и подлъгван. (Баш както сина му)
Халит действа по методът с купуването. Само че една идея по-рязко.

Очевидно цялото семейство знаят, че подлъгват и купуват Волкан за своя угода. Или по-точно казано за Деринина угода.
Като изчезна Волкан от къщата как само изцепи майката на Дерин на баща й: "Ами ако му е писнало?"
Едва ли не :какво ще правим ние ако му е писнало да ни играе на всички по свирката?

Наясно са, че с подобни игрички и плащане решават проблемите временно. И само ги замазват. Обаче виждат решението с ново плащане за друго нещо и ново замитане под килима като генерално решение на всеки проблем.
Заобикаляме слона в стаята.
Дори Волкан колкото и да е податлив, не е чак такъв залупеняк да си мисли, че е работещо решение.

# 162
Аз гледам това което е излъчено но бтв лейди, вие сте явно напред с материала.
Чета ви де, не е никак скучно. Joy

# 163
Ако е насочено към мен, коментарът ми беше точно на база снощния епизод и тези от предишната седмица. Wink

# 164
Ако е насочено към мен, коментарът ми беше точно на база снощния епизод и тези от предишната седмица. Wink
Не е бил към теб или някой конкретно. Heart

Още не са излъчили за бащинството на Халюк, но имаше препратки. От тук навързах нещата.

На мен не ми пречат спойлерите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт