Мрежа от лъжи

• 31 180
  • 398
  •   1
Отговори
# 165
На мен ми прави впечатление колко красива е Дерин, ние нямаме такива българки и български актриси. Явно е мит красотата на българката.

# 166
На мен ми прави впечатление колко красива е Дерин, ние нямаме такива българки и български актриси. Явно е мит красотата на българката.
Кое и е красивото на тази оцъклената с овчи поглед.
Красива и финна е Асия, Дерин ми е с груби черти.
Характерите не коментирам. Simple Smile

# 167
На мен Асия ми е много слаба. Дерин е секси, има и гърди, и форми.

# 168
На мен Асия ми е много слаба. Дерин е секси, има и гърди, и форми.
Суха точилка е и Дерин, аз за лице говоря.

# 169
От цялата работа на преден план излиза как семейство Гючлю, всеки един член на това семейство, решава проблемите със замитане и "подкупване".
И Дерин, и майка й, и баща й.
Как Дерин прилъга Али? Даде му лесен изход от ситуацията, а не правилен такъв. Тя щяла да го покрие, тя го разбирала. Отиде и буквално подкупи семейството на нападнато дете. Подкупва го и самия Али с обещания за почивки, с глезотийки, с увещания колко никой няма да разбере за грешните му постъпки.
За майка й на Дерин "купуването на хора" си е ежедневие. И журналистите, които да фалшифицират новини, и други хора постоянно пробва да купува с подаръци. Волкан и той по същата алинея бива купуван и подлъгван. (Баш както сина му)
Халит действа по методът с купуването. Само че една идея по-рязко.

Очевидно цялото семейство знаят, че подлъгват и купуват Волкан за своя угода. Или по-точно казано за Деринина угода.
Като изчезна Волкан от къщата как само изцепи майката на Дерин на баща й: "Ами ако му е писнало?"
Едва ли не :какво ще правим ние ако му е писнало да ни играе на всички по свирката?

Наясно са, че с подобни игрички и плащане решават проблемите временно. И само ги замазват. Обаче виждат решението с ново плащане за друго нещо и ново замитане под килима като генерално решение на всеки проблем.
Заобикаляме слона в стаята.
Дори Волкан колкото и да е податлив, не е чак такъв залупеняк да си мисли, че е работещо решение.
Аз си мисля,че майката на Дерин и парите и стоят зад ,,грандиозните,, проекти на Волкан в Америка! Той беше почти без пари когато заминаха и след няма и две години се върна преуспял,натрупал милиони и с вирнат нос. А като гледам,тя е способна на това,само и само да ,,запуши,, устата на хората.

# 170
Аз гледам това което е излъчено но бтв лейди, вие сте явно напред с материала.
Чета ви де, не е никак скучно. Joy
Ако е насочено към мен, коментарът ми беше точно на база снощния епизод и тези от предишната седмица. Wink
Не е бил към теб или някой конкретно. Heart

Още не са излъчили за бащинството на Халюк, но имаше препратки. От тук навързах нещата.

На мен не ми пречат спойлерите. Simple Smile
Аз изкоментирах за бащинството, но на база видяното по Лейди не гледам напред !!!

# 171
Аз си мисля,че майката на Дерин и парите и стоят зад ,,грандиозните,, проекти на Волкан в Америка! Той беше почти без пари когато заминаха и след няма и две години се върна преуспял,натрупал милиони и с вирнат нос. А като гледам,тя е способна на това,само и само да ,,запуши,, устата на хората.
Е те индиректно ни го казаха вече. Когато Волкан и тъщата говореха как Мерт ще го разобличи, Волкан изрично каза, че е искал да не прекаляват с лъжите, но Гьонюл държала всичко да е грандиозно. Както обикновено. Не може той да е бил просто архитект. Него го представят като знаменит архитект, ръководел феноменални проекти. Фактът е, че е бил девета дупка на кавала от целия екип. Не че е лош архитект, но е лош предприемач и ръководител.
Нямаше и едни 100 000 лири да даде на Селчук когато му плащаше, та теглеше от фирмената сметка на тъста. А това е сума равняваща се на около 10 000лв. Колко пък да няма великият архитект такава сума заделена, като има къща за милиони, джиджана кола, лайфстайл?
Неслучайно и Гьонюл тогава му каза: не се тревожи. Аз ще се оправя. Не се тревожи за тези неща. Те се оправят с пари. Тревожи се за това, което не се оправя с пари. За жена си.

# 172
Значи Селчук е син Халюк.
Не разбрах обаче защо майка му не си го е гледала, а го заразя. Защото не е получавала пари от Халюк ли? С право сина и не иска да я погледне.

# 173
Значи Селчук е син Халюк.
Не разбрах обаче защо майка му не си го е гледала, а го заразя. Защото не е получавала пари от Халюк ли? С право сина и не иска да я погледне.
Ще разбереш съвсем скоро. Wink

# 174
Много ми харесват тези Гюлчлю как мятат пари на ляво и на дясно, все едно всяко нещо е за продан.
Иска ми се на финала да ги видя разорени, без пукната стотинка.
То бива, то може, ама чак да не ти трепне за родния ти син...голямо говедо е господин Халюк.

# 175
  • Варна
В началото гледах филма от тук от там заради...дрехите на Асия 😂😂😂

Много, много ми харесват. Какви материи, какви кройки. Аз като една любителка на хубавите дрехи и скъпи материи, зяпах ли, зяпах.

Постепенно ми стана интересен и започнах да го гледам не само заради дрехите на Асия, а заради самия сериал.
Гледам го от серията, в която се върнаха Дерин и Волки тоулки от Щатите.

Дерин и на мен в началото не ми харесваше. Най вече не можех да гледам веждите й, те ме дразнеха. Прекалено натурални 😂
После, някак свикнах с лицето й и вече мога да кажа, че е красива и тооолкова секси, а и умишлено не крият бюста й и изобщо, че е секси.

До сега се рових да разбера за изчезването на Дерин. Не мога, така, в неизвестност да стоя. Твърде любопитна съм 😂

# 176
Дебелата жена също я обличат добре, някои тоалети са право в десятката. Heart Eyes

# 177
В началото гледах филма от тук от там заради...дрехите на Асия 😂😂😂

Много, много ми харесват. Какви материи, какви кройки. Аз като една любителка на хубавите дрехи и скъпи материи, зяпах ли, зяпах.

Постепенно ми стана интересен и започнах да го гледам не само заради дрехите на Асия, а заради самия сериал.
Гледам го от серията, в която се върнаха Дерин и Волки тоулки от Щатите.

Дерин и на мен в началото не ми харесваше. Най вече не можех да гледам веждите й, те ме дразнеха. Прекалено натурални 😂
После, някак свикнах с лицето й и вече мога да кажа, че е красива и тооолкова секси, а и умишлено не крият бюста й и изобщо, че е секси.

До сега се рових да разбера за изчезването на Дерин. Не мога, така, в неизвестност да стоя. Твърде любопитна съм 😂

Аз така се ровех, че ми е любопитно и започнах да гледам сериите напред и то всяка свършва интересно и хайде да видя и другата та така още 14 серии и съм на финал. Много запленяващ сериал....

# 178
Днес рожденичка е Йелиз Куванджъ (Бахар). Актрисата навършва 36 години!
С пожелание за много здраве, щастие, късмет, успехи и любов!

# 179
  • Варна
И тя е красавица!
Много ми харесва съчетанието на цвета на косата й с цветя на кожата й.

Но, я мислех за около 40 годишна.

Общи условия

Активация на акаунт