Мрежа от лъжи

• 31 165
  • 398
  •   1
Отговори
# 210
Моля, тези от пишещите, които знаят как се развива сериала  слагайте информацията в "скрит текст".
Харесвам и го гледам, но не бързам да науча какво ще се случи.

# 211
Скрит текст:
Предстои да видим актьора Шафак Башкая в сериала.
Той ще се появи във втори сезон и ще е приятел на Арас от Лондон. Героят му ще се казва Кадир.
Шафак е участвал в “Дъщерята на посланика”, в ролята на Седат - бившия съпруг на Мави.

# 212
  • Terra incognita
Тази вечер има голяма буря и понеже сме с Виваком, няма предаване и не успях да гледам 🤬
Някой знае ли дали сериите ги има и в Ютуб?

# 213
Много драматичен епизод. Искаше ми се тялото да е на Дерин, ама на.

# 214
Тази вечер има голяма буря и понеже сме с Виваком, няма предаване и не успях да гледам 🤬

Сериалът го има в Ютюб само на турски всички 60 оригинални серии.
Иначе на български озвучени ги има в Playtube. Качени са до 64 наш епизод.
Когато имам възможност ги гледам там или на Войо.

# 215
  • София

Сериалът го има в Ютюб само на турски всички 60 оригинални серии.
Иначе на български озвучени ги има в Playtube. Качени са до 64 наш епизод.
Когато имам възможност ги гледам там или на Войо.

Тук в тази тема са качени всички епизоди преведени с бг.субтитри.
Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"~Тема 50. https://www.bg-mamma.com/?topic=1411864

# 216
  • Варна
Вярно ли е, че филмът не е сниман в Текирдаг, а в Истанбул?

# 217
Започна да се развързва историята със Дерин.
Честно мислех, че тя сама си го е инсценирала, а то още по хубаво кукувците са я подредили.

Тя как забременя, като Волки толки вечно тича след Асия. Кога му остана време и за второ бебе...Joy

# 218
Започна да се развързва историята със Дерин.
Честно мислех, че тя сама си го е инсценирала, а то още по хубаво кукувците са я подредили.

Тя как забременя, като Волки толки вечно тича след Асия. Кога му остана време и за второ бебе...Joy
Ама то май кукувецът не знае, че жена му е отвлякла Дерин. Аз с това впечатление останах. Не случайно не искаше да внясят картофите в стаята. Явно е нещо като склад за продукти.

# 219
  • Варна
И аз останах с впечатление, че кукуто не знае за делата на кукувицата.

Добре де, нали Дерин уж се беше старателно подготвила за някакъв подобен сценарий  - дневника, смс-а, обаждането с "помощ" до Волки....
Да не се окаже, че тя е потърсила някой да й помогне с мнимо отвличане, но се е случило реално отвличане.

И онази Дидем и тя говореше завоалирано, но все едно знаеше, че Дерин е инсценирала изчезването си.

# 220
И аз останах с впечатление, че кукуто не знае за делата на кукувицата.

Добре де, нали Дерин уж се беше старателно подготвила за някакъв подобен сценарий  - дневника, смс-а, обаждането с "помощ" до Волки....
Да не се окаже, че тя е потърсила някой да й помогне с мнимо отвличане, но се е случило реално отвличане.

И онази Дидем и тя говореше завоалирано, но все едно знаеше, че Дерин е инсценирала изчезването си.
И аз си мисля, че Дерин е подготвила нещо такова, но по стечение на обстоятелствата й се е случило наистина. На мен точно тази Дидем ми е много съмнителна. Да не би тя да е наеля кукуто уж да помогне, без да знае, че тя се е посветила да закриля Асия.

# 221
  • София
Здравейте, момичета!
Ами да,  Асйя разбира, че Дерин е смятала да заблуди всички, че е отвлечена, но не е преценила  ролята на семейство "лудите ангели". Дерин иска да натопи Асйя, но няма да се получи.
Лудия ангел отвлича и Асйя

Двете отвлечени
Ще ги намерят и освободят.Наближава края на първи сезон и началото на втори сезон. Дано е закупен.

Хубава вечер и всичко добро

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 18:17 от Nina NN

# 222
А, да. Само това остана, и да не са закупили втори сезон.
Много ще се изнервя.

# 223
  • София
Много ще се изнервя.
Случва се и това. Втори сезон на "Д-р Чудо"/ "Чудния доктор", който излъчват след "Мрежа от лъжи" /"Неверният" , закупиха след близо 1 година.

# 224
Много ще се изнервя.
Случва се и това. Втори сезон на "Д-р Чудо"/ "Чудния доктор", който излъчват след "Мрежа от лъжи" /"Неверният" , закупиха след близо 1 година.
От бТВ всичко може да се очаква.

Общи условия

Активация на акаунт