Мрежа от лъжи

• 31 161
  • 398
  •   1
Отговори
# 225
Моля, тези от пишещите, които знаят как се развива сериала  слагайте информацията в "скрит текст".
Харесвам и го гледам, но не бързам да науча какво ще се случи.
Толкова ли е трудно?

# 226
Много бързо почина майката на Селчук.
Да видим развитието на този герой.

# 227
Много бързо почина майката на Селчук.
Да видим развитието на този герой.
Аз подозирам, че ще го приютят в дома на Гючлю.

# 228
Той е мъж вече, какво да го приютяват. Има си приятелка. По скоро да се очовечи и да започне работа при баща си.

# 229
Той е мъж вече, какво да го приютяват. Има си приятелка. По скоро да се очовечи и да започне работа при баща си.
Еми, за да стане част от богата фамилия и баща му да му се реваншира. Нали обеща нещо на майка му.

# 230
Сега Асия дали ще му тегли една тесла в главата на лудия. Kissing Heart
Той уж заключи и си сложи ключа на врата, но тя като му каза да отиде за дъски и куку си излезе без да отключва. Laughing

# 231
Единственият турски сериал, който съм гледала е Листопад. Сега Мрежа от лъжи е вторият, който подхванах да гледам и ми хареса,  намерих си го из рускоезични канали и сега съм на серия 145. Просто нямах търпение да изчакам цял ден, за да видя поредната серия.

# 232
Слагайте във скрит текст каквото сте гледали напред.
Много става интересно.

# 233
Нямам намерение да споделям, т.к. зная че доста зрители не биха искали да знаят. Пък и всеки който иска да си намери сериите на руски с малко търсене ще успее.

# 234
Aз лично не бих гледала на руски. Не е мой език, ще ми е тегаво да схвана.

Който има желание може да поставя във скрит текст, не е кой знае колко трудно, а на някои от нас им е интересно.

# 235
Момичета, има ги и с бг субтитри в нета.. Еедна дама от групата ми показа и аз от отдавна съм изгледала всички:).. Нямам представа защо не е написала в общата група, явно е забранено..

# 236
Момичета, има ги и с бг субтитри в нета.. Еедна дама от групата ми показа и аз от отдавна съм изгледала всички:).. Нямам представа защо не е написала в общата група, явно е забранено..

Ще споделите линк към епизодите?

# 237
Във vbox като напишете неверният ще ви излезнат:).. Приятно гледане

# 238
Красивата Мелис

# 239
  • Sofia
Прилича на дъщерята на Вергов,Алина.

Общи условия

Активация на акаунт