Мрежа от лъжи

• 31 153
  • 398
  •   1
Отговори
# 255
По- скоро си мисля, че негатива да е по бтв са доста по- дългите реклами.. иначе май всеки има Кабеларка с бтв лейди:)

В Теленовелас пише,че си продължава със втори сезон от 18-ти май по бтв Лейди. Негативът да е по БТВ идва и оттам, че на празнични дни, както беше този понеделник и миналия не го дават, а дават други простотии и така се проточват много сериалите. БТВ Лейди поне дават редовно в делничните дни независимо дали са работни.
И понеже го изместиха когато почна Ергенът сега след финала можеха да ги върнат пак там, но е по-добре, че го оставят тук.

# 256
  • Варна
Джансу Дере има ли ринопластика?

Не мога да се оттърва от това съмнение 😂

# 257
Джансу Дере има ли ринопластика?

Не мога да се оттърва от това съмнение 😂
Това не знам, но е прекалено слаба и може би затова и носът е такъв тънък и заострен. Както казваше баба ми прилича на мотовилка. На тази височина е добре да малко по-закръглена. Дрехите й стоят като на закачалка. Дерин е с много по-съразмерна фигура.
Серията от 09.05 ми беше доста мудна и скучна. То излияния, приказки и сънища. Още не съм е догледала.

# 258
Еех да можех и аз да съм мотовилка, ама на.
Дерин също е слаба, но има гърди, за разлика от Асия, която си няма нищо милата. Ринопластика най вероятно да. Още от манекенските си години.

# 259
  • Terra incognita
Някой знае ли дали има повторение и от колко часа?

# 260
Някой знае ли дали има повторение и от колко часа?

За съжаление няма повторение на епизода.
Иначе сериите могат да се гледат на playtube.tv или Voyo.

# 261
Хора, започна ли вторият сезон?

# 262
Хора, започна ли вторият сезон?
Мисля, че не. Ама аз гледам с ден назад. Сутринта изгледах епизодът от вчера 16.05.23 г. Нали някой писа, че сезонът приключва днес - 17.05., а от утре започва новият сезон. В снощната серия Дерин още кара като луда колата, а какво следва ще видим. Тези последните две серии ги извъртях набързо, на места през кадър, че много мразя връщане назад във времето и спомени, кой как погледнал някого и какво му казал. Само на мен ли нещо ми се разминават случките във времето?! Показваха, че спомените са им от преди 5 години, когато Волки се е запознал с Дерин, а пък до сега през цялото време във филма се коментираше, че изневярата е от 2 години. Да не би да е било повечко време, а Асия и другите да са смятали, че е от 2 г.? И стана ясно, защо Дерия не е много лоялна към Асия и си е мълчала за връзката на Волки с Дерин, както и неистовото й желание да застане на поста главен лекар. Очевидно борбата за този пост е била много отдавна. Дано вторият сезон да си остане интересен, че в много сериали, продължението обичайно е насила разтегната история и става скучно, и негледаемо. Аз принципно много дълги сериали не обичам да следя. Омръзва ми, а и като дойде лято не стоя много пред ТВ. Дано този да ми е интересен и да го догледам.

# 263
И аз разбрах, че довечера 17/05 ще е финала на сезона.

Фаталина, няма разминаване. Когато Асия разбра за изневярата, те бяха я лъгали от две години. Имаше няколко месеца истерии, после Волки и куку заминаха за Америка. Върнаха се след 2г. Още няколко месеца глупости и ето ти ги 5 г минали от запознанството.

# 264
Някой може ли да напише с две думи какво се случва във втори сезон в скрит текст?

# 265
  • София
Някой може ли да напише с две думи какво се случва във втори сезон в скрит текст?
С две думи трудно може да се опише какво става във втори сезон.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1017726.675
Това е темата за Джансу Дере и .................. в която ще намерите  всичките 60 епизода от двата сезона, преведени с бг. субтитри.
Скрит текст:
Асия ще спаси Дерин, но тя лъже, че не може да ходи и е в инвалидна количака до като не разбират за лъжата й. Асия и Али отиват да живеят в Истанбул. Когато пътуват за сватбата на Бахар се сблъскват с Арас. Двамата с Асия започват връзка и отново всички са против нея. Пак отмъщения след отмъщения, но за по подробно следете преведените епизоди и коментарите там.

# 266
  • Варна
Защо са им сменили гласовете....

Имам чувството, че една и съща жена дублира и Асия и Дерия и рижавелката.

Изобщо не ми харесват новите дублажи...

# 267
Защо са им сменили гласовете....

Имам чувството, че една и съща жена дублира и Асия и Дерия и рижавелката.

Изобщо не ми харесват новите дублажи...
И аз това си мислех да пиша! Ужасно е ! Къде отиде спокойният уравновесен тон на Асия.Че той е половината и роля! И нервният налудничав тон на Дерин! Не знам какво се е случило,ама.... голяма глупост!

# 268
Кофти дублаж, да.

# 269
Студиото на дублажа е сменено, още няма официална информация защо, ама явно им е излязло по- евтино.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 10:52 от марго67

Общи условия

Активация на акаунт