Мрежа от лъжи

• 31 139
  • 398
  •   1
Отговори
# 315
Волкан вече много ме дразни с болната си ревност. Само дано и Али под въздействие на Волкан не започне да създава проблеми на майка си.
Да, беше много подло да използва сина им. Сигурно тийнейджърът ще създаде порция проблеми на Асия.
Волкан е завършен егоист и доста безогледен към чувствата на другите. Хареса непренудения чар на младата Дерин и си я взе без да се замисли за последствията. Обаче стана сметка без кръчмар. Нахендри се на още по-голям егоист от себе си, себичната и разглезена щерка на семейство Гючлю, свикнала да получава всичко, което пожелае на мига.
Тази нейна болна страст, не е любов според мен, а неудовлетвореност, че не може да го владее напълно, ако се почувства сигурна в него и че е единствено неин, интересът й бързо ще умре.

# 316
Арас май ще настъпи мотиката. Ако скрие от Асия, че си е спомнил миналото и в това минало е женен ще я нарани и ще я загуби.
Толкова си допадат, толкова са мили и деликатни, но тази лъжа ще е пагубна за връзката им.
Най-вероятно лъжата ще лъсне по най-неприятния начин, като срещнат жена му.

Бахар милата и тя няма късмет с мъжете, тоя мухльо дето не се е откъснал от полата на кака си грам не заслужава тази разкошна жена.
За егоиста Волкан какво да кажа егоцентрик до мозъка на костите, който е толкова самовлюбен и безогледен към чувствата на другите, че дори сина си е готов да нарани само, за да му се случат плановете.

# 317
Джансу Дере е много фина и грацилна, но ринопластиката си личи от километри и не ми харесва изобщо този нос. На М. Джексън ми прилича в определени пози и ъгли на снимане. Но е красива и въздействаща жена като цяло.
А какво стана с психиатъра, колега на Асия, който е загубил семейството си, изоставиха тази линия на несподелена любов.
Нил ми се вижда също разхубавена.
Най-енергичният и жизнерадостен образ за мен е Бахар.

# 318
Джансу Дере е много фина и грацилна, но ринопластиката си личи от километри и не ми харесва изобщо този нос. На М. Джексън ми прилича в определени пози и ъгли на снимане. Но е красива и въздействаща жена като цяло.
А какво стана с психиатъра, колега на Асия, който е загубил семейството си, изоставиха тази линия на несподелена любов.
Нил ми се вижда също разхубавена.
Най-енергичният и жизнерадостен образ за мен е Бахар.
В първите серии на втори сезон мисля, че Дерия обясняваше на Асия кои доктори били напуснали болницата и че шефът на болницата бил починал(затова сега жена му я ръководи) и тогава май спомена психиатъра в напусналите. Аз поне така разбрах, но може и да съм в грешка. Просто едни артисти ги освобождават от продукцията или пък те ако им е писнало сами напускат, а други вкарват в сериала. На мен психиатърът много ми допадаше и като външност, и като герой, но решиха да го заменят с Арас.

# 319
Сигурно следват сюжетната линия на оригинала.

# 320
В оригинала докторката имаше връзка със свой пациент, доколкото помня, май беше индиец или поне с такива черти, а героинята на Дария или Дерия беше цветнокожа.

# 321
Колко мило казваш цветнокожа.
Аз бих казала черна или афро Joy

Арас ми прилича на типичен арабин. Актьора иозбщо не е красив, но пък добре играе ролята си на "дръж ми шапката".

# 322
Аз съм назад с гледането, но вече и този филм почна да ме дразни. Едни и същи фабули вече се повтирят и потретят. То хубаво изневяра и развод, ама чак пък при всичките семейства да протича по един и същ начин, нема нужда! И  Арас - мухъл и той. Мрън, мрън, чупи ръце. Хайде Асия и на него да му тегли една и да го разкарва. Баси мъжете, но този на Бахар води класацията. 

# 323
  • Варна
Аз съм назад с гледането, но вече и този филм почна да ме дразни. Едни и същи фабули вече се повтирят и потретят. То хубаво изневяра и развод, ама чак пък при всичките семейства да протича по един и същ начин, нема нужда! И  Арас - мухъл и той. Мрън, мрън, чупи ръце. Хайде Асия и на него да му тегли една и да го разкарва. Баси мъжете, но този на Бахар води класацията. 
Аз продължавам да го гледам, но вече Асия не я обличат толкова хубаво като в първите серии на първи сезон и малко удоволствието ми отива в канала Wink

# 324
Арас ми прилича на типичен арабин. Актьора иозбщо не е красив, но пък добре играе ролята си на "дръж ми шапката".
А на мен на кюрд ми прилича. На сърдито и нацупено дете също. Неговият приятел Демир ми е по-симпатичен, но и той с много нелепо поведение.
Личи си, че са се чудили с какво да запълнят втория сезон сценаристите.

# 325
Да, втори свзон определено е доста скучен.
Този Демир и Дерия явно ще се вземат.

Най много ме радва градската клюкарка, както някой я нарече. Разведрява скуката. Joy

# 326
Да, втори свзон определено е доста скучен.
Този Демир и Дерия явно ще се вземат.

Най много ме радва градската клюкарка, както някой я нарече. Разведрява скуката. Joy
Демир? Не е ли Кадир?

# 327
Тази е неповторима скица - то походка, то движения, то думи Laughing Дори да гледаш без звук, ще разбереш какво казва. Разведрява обстановаката.

pgineva, да, благодаря, Кадир е, да, не е Демир.

# 328
Тази е неповторима скица - то походка, то движения, то думи Laughing Дори да гледаш без звук, ще разбереш какво казва. Разведрява обстановаката.

pgineva, да, благодаря, Кадир е, да, не е Демир.
,,Душка добродушка ";е градската клюкарка! Сладурка! Така готино ги подрежда всички......

# 329
Демир беше брата на кукувица Дерин.

Кадир беше ромеото, сори.

Общи условия

Активация на акаунт