КРУИЗИ /Тема 17/

• 60 059
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
не знам защо, но не откривам нищо изгодно за лято 2023-под 500 евро на човек за вътрешна, че и самолетните билети и те скочиха до небесата.

# 151
  • София
....за вътрешна каюта без избор и 2246 евро - с избор. 
...

Мнооооого висока цена за този стар кораб и за MSC - предполагам, че е заради пакета.
Вижте каква е цената без напитки и интернет и си преценете, дали разлика 500+ евро си струват за 7 дни?
Ще изпиете ли толкова? Интернет има на всеки порт - в Европа сте...
Моето мнение е, че това е много висока цена - не бих я платила!

# 152
Разбрахте ли за новия кораб на Celestyal Journey? Изглежда супер и си го запазвам за др лято живот и здраве

# 153
Разбрахте ли за новия кораб на Celestyal Journey? Изглежда супер и си го запазвам за др лято живот и здраве
стар, реновиран кораб едва ли ще предложи нещо по-добро от новите тенденции при Коста и МСЦ, освен маршрут разбира се и цена все пак. При тях е ол инклузив и вкл. бакшиши

# 154

Мнооооого висока цена за този стар кораб и за MSC - предполагам, че е заради пакета.
Вижте каква е цената без напитки и интернет и си преценете, дали разлика 500+ евро си струват за 7 дни?
Ще изпиете ли толкова? Интернет има на всеки порт - в Европа сте...
Моето мнение е, че това е много висока цена - не бих я платила!
Така е, отказахме се от напитките и интернета и цената при французите падна на 1618 евро

# 155
  • Пловдив
не знам защо, но не откривам нищо изгодно за лято 2023-под 500 евро на човек за вътрешна, че и самолетните билети и те скочиха до небесата.
има, има, ето един и то балкон Wink
https://www.croisieres.fr/f-6163982-msc-msc-divina-mediterranee/ … y0wNi0wMyxjYWJfMw
Между другото, на мен ми го свалиха до 700Евро за двама и 950 Евро за 2+2деца на 12г, но със самолетните билети пак ни идва повече от определения лимит... Изпуснахме вътрешни каюти за същия круиз, които баха на 200 Евро на човек и аз им писах да ги попитам, има ли шанс да се освободят във времето. Отговориха ми твърдо - не. Но пък започнахме една кореспонденция, в която някой си Кевин сваляше цената всеки път Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 15:14 от ilik123

# 156
да ви кажа честно никога не съм купувал круиз от такива сайтове дето ми ги пускате тук, взимам само от официалните директен букинг или през агент от България, защото така   

# 157
  • Пловдив
да ви кажа честно никога не съм купувал круиз от такива сайтове дето ми ги пускате тук, взимам само от официалните директен букинг или през агент от България, защото така   
Ето го същия круиз през България:
https://crusit.bg/kruizi/6-dni-italia-frantsia-malta-urd5?period=2023-06

# 158
Здравейте.

Ще ви следя с огромен интерес! Blush Искам да попитам с кои агенции ходите на круизи? Колко ви излиза на човек едно такова незабравимо приключение?

# 159
  • Свети Влас
ilik123, този, който сте пратили изглежда интересен, жалко, че е в много не подходяща дата... Точно тогава е разгара на сезона.

# 160
Здравейте!
Предстои ни круиз из Средиземноморието, включващ Ла Специя.
Били сме Пиза, Флоренция и Чинкуе Терре.. може ли някой да ми препоръча нещо друго в района, което да посетим? Гледах Лука (там също сме ходили, но ми харесва), само че влака е с прекачване.. предпочитам директен.
За тези, които са били в Ла Специя какво е положението със стигането до гарата?

# 161
  • Луната

https://www.croisieres.fr/f-6163982-msc-msc-divina-mediterranee/ … y0wNi0wMyxjYWJfMw
Между другото, на мен ми го свалиха до 700Евро за двама и 950 Евро за 2+2деца на 12г, но със самолетните билети пак ни идва повече от определения лимит... Изпуснахме вътрешни каюти за същия круиз, които баха на 200 Евро на човек и аз им писах да ги попитам, има ли шанс да се освободят във времето. Отговориха ми твърдо - не. Но пък започнахме една кореспонденция, в която някой си Кевин сваляше цената всеки път Simple Smile
ilik123 резервирали ли сте през този сайт? Виждам, че има много добри оферти за април и май, че дори и за началото на юни.

# 162
  • Пловдив

ilik123 резервирали ли сте през този сайт? Виждам, че има много добри оферти за април и май, че дори и за началото на юни.
Не съм резервирала от този сайт. Но от тази тема го знам и го следя, защото наистина има добри оферти.

# 163
Здравейте!
Предстои ни круиз из Средиземноморието, включващ Ла Специя.
Били сме Пиза, Флоренция и Чинкуе Терре.. може ли някой да ми препоръча нещо друго в района, което да посетим? Гледах Лука (там също сме ходили, но ми харесва), само че влака е с прекачване.. предпочитам директен.
За тези, които са били в Ла Специя какво е положението със стигането до гарата?

Ако круизът е лятото, може да направите комбинирана разходка с автобус до Леричи, оттам лодка до Порто Венере и пак автобус до Ла Специя. Или с влак до някое от другите градчета на Лигурската Ривиера, например Камоли, Леванто, Сестри Леванте. Зависи колко време ще имате и какви са разписанията на транспорта за дадения месец. Всички от изброените са много красиви, а в Сестри Леванте има и хубав пясъчен плаж.

# 164
Благодаря!
Круиза е началото на май с RC, за плаж няма да гледаме. Имаме цял ден -от 08:30 до 20:30ч. Ще погледна другите места.
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт