Тунис /Тема 2/

• 95 562
  • 753
  •   3
Отговори
# 735
  • Beyond the Frontiers
Краят на май е малко на кантар времето. Може да супер, но може и да е по-хладно. Водата още няма да е много топла.
ТУИ Блу мисля е само със закуска и вечеря. Предвид сериозната му цена, трудно ще намерите отзиви от наши туристи. Иначе определено е ниво лукс.

Мисля, че хотелите в Сус са по-добър вариант. Там си е град, заведения, кафета...Иначе в Хамамет в началото на сезона ще си е "по-умряло". Коментирам, защото съм била веднъж точно в този период и не всичко беше отворено.
Джаз за най-доброто за мен от посочените. Местоположение, храна, база.

Иначе за истинска морска храна силно препоръчвам да пробвате извън хотелите. Цените са достъпни.

# 736
Били сме в края на май и определено  не става за къпане !

# 737
Даже края на юни, след 20 бяхме и водата беше топла вече.

# 738
  • В.Търново
Какво значи това като градуси?

# 739
Ние едната година бяхме от 25 май и  през  повечето време през деня си стояхме с връхни  дрехи .

# 740
  • Beyond the Frontiers
Какво значи това като градуси?
В интернет намирам това:

На Джерба е една идея по-топло. На мен в началото на юни ми беше супер.

# 741
  • В.Търново
Тия градуси за мен е студено. А морето още повече.

# 742
Здравейте,
Тази година решихме да почиваме в Тунис и се заех да разгледам и потърся хотели, но нямам никаква идея на какъв принцип да ги избера. На картинка всичките ми изглеждат супер Grinning Спрях се на 4-звездни, защото 5-звездните излизат от бюджета ни и започнах да търся тези, които съм харесала при туроператорите в букинг, за да видя какви са им оценките. Изненадващо за мен почти на всичките оценките са им 5-6. Има ли нещо специфично в тях, че да получават такива оценки, трябва ли да не им обръщам внимание, изобщо, ако ми дадете някакви съвети, ще ви бъда много благодарна.

# 743
  • Beyond the Frontiers
Зле са на всички оценките. Много малко са с добри. Мисля, оценките в Букинг не са много адекватни за Тунис. Аз гледам трипадвайзор, оценките в Гугъл.

# 744
Благодаря! Тоест, няма да им обръщам внимание. Ще погледна в Трипадвайзър и в Гугъл. Стана ми странно, защото чак пък всичките четиризвездни хотели да не стават, много силно ме съмнява да е така. Имаше 1-2 само с по-високи оценки. За каквито и дестинации досега да съм гледала, обичайно преобладават тези с хубавите, не с лошите оценки.

И още един въпрос - от всичките ли дестинации, за които има оферти ги има тези екскурзии до пустинята, Картаген и т.н.?

# 745
Ние сме били в Iberostar AVerroes в Ясмин Хамамет.Прекрасен 4* хотел.Препоръчвам с две ръце !

# 746
  • Beyond the Frontiers
Картаген/Сиди Бу Саид/Тунис не се прави от Джерба.
Също така в двудневната Сахара от Джерба няма Ел Джем и Кейруан.

# 747
Еличка, а с кой туроператор сте ходила, защото аз се опитвам да го намеря, в основните го има, но не дават цени, само описание.

Galactic Voyager, мерси, Джерба отпада в такъв случай Grinning Не съм сигурна дали ще се възползваме от екскурзиите, знае ли се на какъв акъл ще сме тогава, но поне да знам, че имаме тази опция.

# 748
С Емералд бяхме.

# 749
Точно в сайта на Емералд търсех, но като го търся, само се показва без цени, намерих го по по-дърварския начин - прелистих всички хотели Joy

Общи условия

Активация на акаунт