ВИНА - тема 2

• 39 295
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • Мюнхен
Хайде, сега всички да си напишем кой какво е консумирал.
Знам, че по серия на седмица е малко и няма ккаво да се пише, но стана досадно.
Чета и пиша в има няма  две, три теми и наистина три страници кое е най - хубавото вино е досадно.
Благодаря за вниманието.

Да, ако искате да нищим достойнствата на отделни изби и серии, има си тема за това:
Избор на вино #2: https://bg-mam.ma/t/1406405

Аз чакам да видя защо Елина ще се издокара днес Grin

# 391
Сигурно е трябвало да отиде на някаква официална (бизнес) среща.

# 392
  • Галифрей
Гледам,че малко епизоди  останаха и май финалът ще е на 23 март. Не искам да свършва 😩Наистина не очаквах,че ще обикна толкова много сериала.

# 393
Хайде, сега всички да си напишем кой какво е консумирал.
Знам, че по серия на седмица е малко и няма ккаво да се пише, но стана досадно.
Чета и пиша в има няма  две, три теми и наистина три страници кое е най - хубавото вино е досадно.
Благодаря за вниманието.

Аз също гледам сериала , но в разговорите тук покрай " дегустациите" на вината не ми се участва.
Просто не пия никакво вино- не ми го понася организмът.
От това прехластване по различните вина  направо ми се позагуби тръпката от историята, която разказват.
Все пак наздраве на всички фенове на виното с едно твърдо питие от мен 🥃 !
Честита Баба Марта!

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 13:24 от Ели-ТАЛ

# 394
Най накрая разбрах защо ще го догледам. Заради Цвета и Бончев, цялата история около тях ми е интересна.
А Зомбори е прекрасен, но там нещата са на ниво детската градина с Елина.

# 395
Възможен край
Елина и Филип се взимат и управляват винарната, тя процъфтява (винарната), печели онази френска награда. Скука. Силвия Лулчева му се кара по телефона защо е напуснал Марта и в Бг да се мести било грешка. Филип най-после се еманципира от майка си, тя-в потрес.
Бончев умира, Цвета наследява милиони, монахинята й става личен юрист.

# 396
Аз го гледам заради винарната, гледките, схемите, отношенията между хората, които са развити и адекватни. Нямам абсолютно никакви оплаквания за този сериал. Може ли някой да сподели музиката, която веднъж вървеше - май беше Моцарт, но не я намирам сега.

# 397
Само да вмъкна, че на мен дискусията за вината и дегустациите не ми е досадна, особено като имаме предвид темата на сериала. С удоволствие бих посетила този район и ми е интересно да чета за местните вина.

А иначе тази рокля, ако това е Елина, не ми прилича на бизнес дреха,  поне в моите кръгове, пък и с тази дължина. По-скоро е рокля за коктейл парти, силно романтична среща, или опера Simple Smile.

# 398
  • Галифрей
Аз го гледам заради винарната, гледките, схемите, отношенията между хората, които са развити и адекватни. Нямам абсолютно никакви оплаквания за този сериал. Може ли някой да сподели музиката, която веднъж вървеше - май беше Моцарт, но не я намирам сега.

И аз съм на същото мнение. Веднага ти пускам музиката на Вивалди е.

# 399
Да, имаме вина за винената раздумка Relieved
Да се е облякла Елина, за къде..., може пак да е смръзнало и да ходят да спасяват лозите Wink

# 400
Момичета, нали чухте, че в рекламата Антония казва на някого ''вечеряш с женен мъж'', вероятно Елина се е съгласила да хапне с Филип, не знам защо обаче в нейното заведение..
Но вероятно за там се е нагласила.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 17:41 от T.Valcheva

# 401
То само Антониното заведение в този град Joy

# 402
Или Тонито е почнала работа на две места, за да плаща ипотеката😁

# 403
Момичета, нали чухте, че в рекламата Антония казва на някого ''вечеряш с женен мъж'', вероятно Елина се е съгласила да хапне с Филип, не знам защо обаче в нейното заведение..
Но вероятно за там се е нагласила.
Това звучи много забавно точно от нейната уста.

# 404
Аз ви чета всички с интерес!
Независимо дали се коментират вина̀ или рокли🙃
С любопитство очаквам новия епизод!
Бих искала Елина да се е нагласила за мъж!
Наистина би била прекрасна развръзка!
А Филип да е по-решителен, много би му отивало!

Общи условия

Активация на акаунт