Септември 2022 Тема 3

• 20 108
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
И ние сме с летния кош от доста отдавна. Не мога да си представя да лежи през цялото време. В летния си разглежда, интересно му е. Той наскоро започна да седи и даже си сяда сам на моменти, но в началото когато не можеше си го слагах в полулегналото положение и не мисля, че е имало проблем. Сега вече сме на напълно изправеното и му е голям кеф, като не му се седи и се обляга назад да си почине 😁. Аз много се чудих дали да взимам лятна количка, но в крайна сметка ще си карам с тази. Да, голяма е, по-тежка е от другата, ама и нея трябва някъде да я складирам, а няма къде.

# 451
Аз дори не съм се сещала да взимам лятна отделно,тая е 3в1 именно за това я избрах за да може да я ползваме със зимния и с летния кош,пък кошчето ,което става за кола почти не сме го слагали на количката 🤷‍♀️

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 10:18 от Radii99

# 452
Мен единственото, което ме притеснява, е мястото в багажник. Защото и големия има тротинетка там, други неща… Лятната на практика не заема място, но на мен поне ми е страшно неудобна. Търсим комби, с 2 деца трудна работа със седан.
Иначе и кошницата на кола я слагам често на рамата, като пазарувам не го местя в коша, направо си го свалям така. За това държах кошницата да е съвместима с рамата и до голяма степен избрахме кошница, покриваща изискванията за безопасност и по нея количката.

# 453
Бактериите обикновено идват от акото. И замърсява генеталиите. И така се появяват в урината.

# 454
  • Варна
Когато намачкате банана, но поради някаква причина не го дадете веднага той почернява. Има ли причина да не се дава после? И още нещо....за тези които приготвят пюретата вкъщи..... От кога може да се дава лук?
И някой дал ли е ягоди?

# 455
Банана и авокадото почерняват, защото се оксидират. Аз ги давам и така. Ягоди дадох също. Педито ми каза, че са алерген, ама ако искам да дам и да го наблюдавам. Нямаме проблем. Ако детето ви е склонно към алергии, може би е по-добре да пропуснете за сега. Лук също съм давала. Има го в някои пюрета, вече и в менюто от кухнята.
Абе почти всичко ядем вече. 😀

# 456
Банан не давам ,защото много се запича ягоди дадох веднъж,но не прояви голям интерес,лук също слагам в крем супата като му правя

# 457
Ягоди питах педиатърката на консултацията за 8месеца, каза че може, но по малко отначалото за да наблюдавам за реакция. Мойте имат алергии и са атопични, нямаше проблем с ягодите. Дадох домашни и това ме пита педиатърката, дали имам домашни, явно купешките имат много нитрати. Кашата с банан и ягода е хит, трябва да пробвате Joy лук давам от доста време, първо въведох с готово пюре с праз, сега им правя пюрета с пресен лук от баба.

# 458
До като сме на тема плодове,давали ли сте боровинки и малини ?

# 459
Боровинки съм давала в кашата от готово пюре, малини не съм, ще изчакам за домашни.

До като сме на тема плодове,давали ли сте боровинки и малини ?

# 460
  • Варна
А как обезопасявате шкафове и чекмеджета? Днес успя да си затисне пръстите в едно чекмедже. Също така и дърпа и месината на щорите.... много страшно си го представям ако се скъса.

# 461
А как обезопасявате шкафове и чекмеджета? Днес успя да си затисне пръстите в едно чекмедже. Също така и дърпа и месината на щорите.... много страшно си го представям ако се скъса.
Във вис Виталис има разнообразни елементи за заключване на шкафове, прозорци, стопери за врати, предпазители за контакти. За щорите, не знам какво точно е месина, но преди време попаднах на пост в една група за ужасяващи неща, които може да се случат на деца с щори. Ако става въпрос за връзката, с която се навиват и пускат може да се навие някъде нависоко.

# 462
  • Варна
Във вис Виталис има разнообразни елементи за заключване на шкафове, прозорци, стопери за врати, предпазители за контакти. За щорите, не знам какво точно е месина, но преди време попаднах на пост в една група за ужасяващи неща, които може да се случат на деца с щори. Ако става въпрос за връзката, с която се навиват и пускат може да се навие някъде нависоко.
Благодаря! А иначе това,по което върви (плъзга) ролетната щора. Освен да ги махна изобщо.

# 463
  • София
Неща за обезопасяване най-добре от джъмбо или подобен евтин магазин, ако не ти се чака от алиекспрес. В магазините за левче също има, на другите места са излишно скъпи. Аз имам още от близначките, но поръчах преди няколко месеца от али някви уж по- естетически. Тъй или иначе всички оставят грозни петна от лепило после.
Преси е в лятна количка от 4 месец може би-но не е тип чадър, ама пак е компактна. 3 в 1-то ми беше адски тежка и дразнеща с тея рами и тъпотии и просто я смених. Сега я продавам и с парите ще взема и един макларън. Но аз взимам всичко втора употребА.
Чета за някакви прохождащи деца и се чудя кога са родени...да не са август, много рано ми се вижда, верно, че моят е към края на месеца, ама пък за 10 дни да има такава разлика...
Аз ще си ползвам проходилка, ако намеря някоя евтина- с близначките ползвах по 20 мин на ден, калто е по предписание- проходиха и протичаха точно на 1. Ако никой не ми подари или не изпадне евтина, ще кара без.
На мен ми обясниха, че плодовете в готовите каши нямат общо с истинските и не правят алергии, така че да не мисля,че са въведени-щото аз на каша съм давала всичко-праслово, малини и тн. Ма не било едно и също. Тъпо.

# 464
Кой е писал,че детето прохожда? Не е ли рано ?  Моя син е на 2ри септември роден и още не се е научил дори в проходилката на пред да върви какво остава без нея 🤷‍♀️ дори не може и да пълзи. Все си се надявам до годинката да проходи ,но до тогава има 3 месеца такаче не съм сигурна ,че ще стане . Има ли как са го уча или ще стане от самосебеси ? Той дори и по мебелите не се държи ,само си седи на дупето и в прохадилката това е 🤷‍♀️
Неща за обезопасяване най-добре от джъмбо или подобен евтин магазин, ако не ти се чака от алиекспрес. В магазините за левче също има, на другите места са излишно скъпи. Аз имам още от близначките, но поръчах преди няколко месеца от али някви уж по- естетически. Тъй или иначе всички оставят грозни петна от лепило после.
Преси е в лятна количка от 4 месец може би-но не е тип чадър, ама пак е компактна. 3 в 1-то ми беше адски тежка и дразнеща с тея рами и тъпотии и просто я смених. Сега я продавам и с парите ще взема и един макларън. Но аз взимам всичко втора употребА.
Чета за някакви прохождащи деца и се чудя кога са родени...да не са август, много рано ми се вижда, верно, че моят е към края на месеца, ама пък за 10 дни да има такава разлика...
Аз ще си ползвам проходилка, ако намеря някоя евтина- с близначките ползвах по 20 мин на ден, калто е по предписание- проходиха и протичаха точно на 1. Ако никой не ми подари или не изпадне евтина, ще кара без.
На мен ми обясниха, че плодовете в готовите каши нямат общо с истинските и не правят алергии, така че да не мисля,че са въведени-щото аз на каша съм давала всичко-праслово, малини и тн. Ма не било едно и също. Тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт