Септември 2022 Тема 3

• 20 105
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ми по- горе някой беше писал,че ходи за ръка и прав за дивана, друг беше писал,че отваря чекмеджета, трети,че отваря чекмеджета, не обърнах внимание кой. Може да се ранно родени августки бебета, знам ли, но и за такива ми се струва рано(но не е невъзможно,разбира се-винаги има изключения)
Според мен можеш да подпомагаш сядането сам, изправянето(макар че нашата педоатърка в 8 мес още не дава да го слагаме на крачетата и те не стават като ги гледам-още са меки.) Да му показваш как да лази от корем. Аз не го правя, първо защото ненавижда и реве, второ защото не ми се занимава и трето защото грам не бързам да прохожда😆 вчера бяхме на кафе с приятелка с дете на 2. Еми същински ад беше,2 изречения нямаме разменени докрай. Точно адът, който си спомням с близначките. Сам олато си помисля какви ужасни времена настават...цели 2 г поне тр да се стискат зъби, докато стане самоатоятелно и можеш да го пръждосаш да се занимава някъде.

# 466
Аз писах. Моята е родена на 01.10. Изправя се сама като се придържа по мебели и каквото види, и прави крачки. Но не бих казала, че ходи. От началото на 7ми месец започна да се изправя, но тя пролази и започна сама да сяда в началото на 6ти.
Прекалено рано е и според мен. Питала съм ортопед и педиатърката и, според тях щом сама го прави значи може и е готова. Според други педиатъри  не трябва да я оставям  да се изправя, но няма как да я спра. Тя само това прави и вече е доста стабилна.
Притеснявам се да не и стане нещо на стави, кости, но наистина не мога да я спра.

# 467
  • София
Малиии, горката ти😆

# 468
Моя син постоянно седи в проходилката на краката си и не мисля,че е проблем ,а твоята дъщеря е с месец по-голяма тоест вече е на 10 м и не виждам никакъв проблем да стои на крачета

# 469
И аз писах. Моя звяр е на 31-ви август. Ходи като се държи за мебелите, лази, отваря. Напаст е вече, ама на мен не ми пречи. Навън за сега нямаме проблем. Аз си пия сравнително спокойно кафето.
Благодаря канари, че ме подсети да търся в Алито за обезопасяващи нещица.

# 470
На 8 месеца е. Родена е на първи октомври.

Да кажа, че днес пътуваме към Пловдив и ще останем за няколко дни. Това ще и е първото спане на място различно от вкъщи и ще видим как ще е. Дано е ок, че юли ще пътуваме доста. Имам чувството, че взимаме цялата къща с нас.... кошари, столчета,  корито ....
Колата е пълна до горе.

Моя син постоянно седи в проходилката на краката си и не мисля,че е проблем ,а твоята дъщеря е с месец по-голяма тоест вече е на 10 м и не виждам никакъв проблем да стои на крачета

# 471
Извинявай,но Моя син е на 2 .9 и вече е на 9м няма как твоята дъщеря да е на 8 месеца щом е на 1.10 родена или нещо бъркам ?
На 8 месеца е. Родена е на първи октомври.

Да кажа, че днес пътуваме към Пловдив и ще останем за няколко дни. Това ще и е първото спане на място различно от вкъщи и ще видим как ще е. Дано е ок, че юли ще пътуваме доста. Имам чувството, че взимаме цялата къща с нас.... кошари, столчета,  корито ....
Колата е пълна до горе.

# 472
Приятно прекарване Flower90! Дано всичко мине по мед и масло!

Има си деца, дето вървят доста надред... В августската група повечето се изправят сами, има и правещи крачки сами вече.

Мойте са на светлинни години от ходене. Иначе ако ги вдигна правят крачки, смисъл местят краката, но въобще не са стабилни. Яна лази, Сами се търкаля до целта.

За обезопазяване на ъгли и контакти и аз поръчах от алито, доста рано, вече идват по бързо досъавките.

# 473
Благодаря, Лизи! Дотътрихме се, тук е жега в сравнение със София.
Ради, септември е преди октомври, твоето дете е с един месец по-голямо от моето.

# 474
😂😂😂 вярно да ,ами аз днес нещо съм изветряла . Имаме проблем с малкия и не знам на какво се дължи ,цял ден го наблюдавам и излизат нови ,махат се и се появяват на друго място ,а не го хапе нищо ,някаква представа какво може да е ? Четох в интернет алергия към яйце,но той яде малко жйлтък преди 2 дни,също четох за слънчева алергия. Имате ли представа какво може да е ,защото много се притеснявам вече,утре ще отидем до лл ,но ще се радвам ако някой има представа,защото не мисля,че ще ни обърне голямо внимание. Излизат главно по крачетата и ръчичките

# 475
Не ми изглежда като алергия от храна, поне на мойте им излизат друг вид пъпки.
Аз имам слънчева алергия и ми седят като подурини, нещо подобно на това и много сърби.
Също ми изглежда като драскотини.
Утре лекаря ще каже, не се притеснявай, мойте са все обринати от нещо, ще мине Blush

# 476
Здравейте,бяхме при личната  каза,че е алергична реакция,но можело да е от всичко. Очаквах да ми задава въпроси какво е ял каква козметика ползваме,но нищо просто каза може да е от всичко и ако се обрине целия и не минава да даваме капки фенистил. Това нормално ли е ?

# 477
Моята педиатърка ме разпитва, от какво може да е.... Но не винаги разбираме, защото някой път не съм включвала нищо ново.
Помисли, нова козметика дали си пробвала, ново масажно олио, лекарства, нов бебешки прах за пране, за вас нов прах, ако лежи на вашето легло, нова храна и прецени, може ли да е от нещо от тези неща. Аз веднъж мислех, че се обриват от тиквичка, педиатърката каза че няма как да е от това, но само това беше ново...., след време пак дадох тиквичка и не се обринаха, така и не разбрах от какво е. Единия път беше от крем на юриаж. Щом не е голям обрива, може да го израстне. Мойте се обриваха леко докато въвеждах жълтък, но после го израстнаха.

Здравейте,бяхме при личната  каза,че е алергична реакция,но можело да е от всичко. Очаквах да ми задава въпроси какво е ял каква козметика ползваме,но нищо просто каза може да е от всичко и ако се обрине целия и не минава да даваме капки фенистил. Това нормално ли е ?

# 478
Ден преди обрива дадох малко жълтък,но  и преди това съм давала и не е имало проблем. Преди 10тина дни го намазах със слънцезащитен крем и нямаше реакция ,не ползваме никаква друга нова козметика нито пък е ял нещо ново ,разочарована съм от това,че за пореден път не му се обръща внимание .

# 479
Здравейте, може ли за закуска да се даде бисквитки с АМ?

Общи условия

Активация на акаунт