Септември 2022 Тема 3

• 20 038
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
Ради аз взимам бисквити на Холи без захар... Или на боровец те имат захар, но не са толкова сладки, като плазмон и бебелан. И пак ги мешам без захар и със захар, за да не е много сладко. Но с тая детска кухня, ми се проваля, това че не искам да давам много захар, там всички десерти са със.

# 586
Аз следобяд направих грис с настъргана ябълка, омете го много на бързо. А да питам от кухнята първо(супа) второ (основно) и десерта как се дават? В смисъл първо супата и малко от основното или следобяд основното??? За първи път ще взимам кухня

# 587
Направих му за обяд крем-супа ,ами не иска да яде това дете ,след това му предложих йогурт и го омете. Е как може просто не знам . След седмица навършва 10 месеца и храна той не яде храна освен гърда

# 588
Ради, на парче пробвала ли си? Може да те харесва пюрирана  храна. Моята от скоро хапва на парче и пюрета 8+ с парчета. Друг е въпроса , че няколко пъти и се догадва  точно накрая и повръща всичко изядено.
Какъв Йогурт  даваш? Дъщеря ми не иска кисело мляко.

# 589
  • Варна
Аз следобяд направих грис с настъргана ябълка, омете го много на бързо. А да питам от кухнята първо(супа) второ (основно) и десерта как се дават? В смисъл първо супата и малко от основното или следобяд основното??? За първи път ще взимам кухня
Може ли да ми кажеш как направи гриса?

# 590
Аз супата не я давам. Давам основното за обяд (но мойте не го искат...) и десерта за СЗ.
Общо взето от седмица са записани на кухня и ядат само десерта.

# 591
Еми ще видим и при нас как ще бъде. Утре ни е първи ден. Кисело мляко не съм давала, гледам че в менюто има дано няма проблем и със прясното също.
Гриса го направих по следния начин:
150мл вода да заври слагам 2 с.л равни грис (моя е пшеничен ако има значение) настъргах една сладка ябълка на ситно сложих и нея вътре и като почна да завира сложих и масло около 1 ч.л общо взето импровизирах х:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 592
Ами десертите в нашата кухня са с краве мляко и аз не го бях въвела.
Свинско месо също ще въвеждам с кухнята, кисело мляко само козе съм давала.

# 593
Здравейте,моя син участва в конкурс ще прикача линк ако някой желае да хареса снимката за да може да спечелим ,благодаря ☺️https://m.facebook.com/photo.php?fbid=731539602309212&id=1000635 … 63868456&sfnsn=mo

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 09:56 от Radii :)

# 594
Ради, голям сладур е Simple Smile

Аз съм много притеснена. Бебчето ми изяде не малко парче картон, дебела корица от една детска книжка. Лошо ми стана като видях. Случвало ли ви се е децата ви да погълат нещо? Какво да правя? Как го е отхапал това, не мога да си обясня. Повърна, имаше малки частички, но не мисля, че е повърнал всичко, парчето, което липсва от корицата не е малко.

# 595
Моя син беше отхапал късче хартия,но беше с размерите на 1 см,след 2 дни го намерих цялото в памперса . Angel ако мислиш,че е погълнал твърде много ,че дори е повърнал ,поговори с педиатъра ,който ви е така ще разбереш дали трябва да се притесняваш или ще го изака ,аз много се бях притеснила и от тогава не му давам нищо хартиено,тогава баща му беше му дал да си чешел венците 🤦‍♀️

# 596
Не се притеснявайте. Моето е яло и картон няколко пъти и дунапрен откъсна. Намерих дунапрена в акото, хартията се обработва, целулоза е. Нямате грижи.

# 597
И според мен, не е проблем, а и щом е повърнал, някаква част я е върнал. Майка ми беше дала на Сами една найлонова торбичка да си играе и той беше ял от нея, виждах че в устата му има парчета, но не успях да ги махна. После докато му сглабях стола за кола, беше ял от едно парче стиропор.... Пак не успях да го махна от устата му, той стиска много силно и няма шанс да му бръкна в устата. Та..... Какво да кажа, моя син не поднася никаква храна към устата, ама виж стиропор и найлон яде...

# 598
Големия като бебе постоянно ядеше книжките. Една бебешка книжка нямаме без наръфана корица. Не мисля, че е проблем.
Той беше изгризал и шпакловката на перваза на единия прозорец, до профил. Вчера гледам Борис как се изправя на същия перваз и започва да ръфа. 🤦♀

# 599
Здравейте,температура 37,4 в нормата ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт