Септември 2022 Тема 3

• 20 014
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
понякога вечер или след сън или акане температурата може да се повиши. Така ако е, всичко е ок. Утре може и зъб да има
quote author=Radii Simple Smile link=topic=1523552.msg46642478#msg46642478 date=1688143371]
Здравейте,температура 37,4 в нормата ли е ?
[/quote]

# 601
Момичета давате ли за закуска кисело мляко с бисквитки примерно? И какво е млякото?

# 602
Мисля,че се разболява ,защото от 10тина дни ака разстройство понякога 3 пъти на ден,днес беше много горещ,плачеше ,неспокоен е ,не мисля,че са зъби,защото има 4 подути отгоре,но са само подути все още не са побелели ,дадох дозанурофен,не мога да го сложа да спи така,няма да съм спокойна. Днес има само 2 сменени памперса с пишкано и то не пълни ,нещо става и не знам какво 😔
понякога вечер или след сън или акане температурата може да се повиши. Така ако е, всичко е ок. Утре може и зъб да има
quote author=Radii Simple Smile link=topic=1523552.msg46642478#msg46642478 date=1688143371]
Здравейте,температура 37,4 в нормата ли е ?
[/quote]

# 603
Благодаря, успокойхте ме Simple Smile Бебчо днес е спокоен, не е повръщал. Но не е акал, утре надявам се...
Аз кисело мляко не съм давала все още, бисквитки с Ам само съм давала.
Ради, за температурата са ми казвали, че до 37.5 е нормална за бебе. Моето бебче имаше такъв период 2 дена със сухи памперси, много се бях уплашила да не е дехидратиран, защото всеки път на преглед ме питат има ли поне 3 пълни памперса за 24 часа. Всичко беше наред тогава, след прегледа казаха, че всичко е наред, случвало се. Твоето бебче пие ли водичка, храни ли се сега добре? Разстройството може да е от зъбките. Някакви други симптоми освен разстройство има ли?

# 604
Твърда храна категорично отказва,снощи в 4:30 имаше 38,4 температура ,дадох нурофен,днес ще го водя до спешното ,гърда също днес ми отказва ,иначе вода обикновенно пие ,но не вярвам да е повече от 50 мл

# 605
Аз давам кисело мляко. Купувам козе предимно и квася. Давала съм и краве и купешко също, но избягвам. Предпочитам си домашно.

# 606
Кисело мляко давам за следобедна закуска. Като съм при майка ми е домашно, като съм вкъщи купено, но не е всеки ден. За закуска менкам попара с кус кус. Бисквити давам мнгоо рядко, наблягам на плодови домашни пюрета, различни каши пак с плодове, нещо подобно на таратор му давах и така. Омлет и палачинки не съм предлагала. За обяд супички и имам различни замразени пюрета, като пак са домашни. Купени единствено като пътуваме и няма как да нося от вкъщи.

На море ще ходите ли и къде? 🌡️🏖️

# 607
Давам кисело мляко за следобедна закуска, с бисквитки без захар от ДМ. Мляко, каквото имаме в хладилника - обикновено е Верея или Родна стряха от Лидл.
Ние ходихме на плаж за няколко часа преди 2 седмици, но се вързах да отида само с майка ми и общо взето не беше забавно. Вече само с баща им.
Да де, на децата им беше забавно, бебето полудя, като го вкарах в морето, но той си обича водата.
На мен не ми беше забавно, че и тръгнах без количка, само с кошницата за колата, на неохраняем плаж, където няма и шезлонги. Измиването на бебето накрая и обличането му без да стане пак целия в пясък беше доста сложно. А той откри, че пясъка не е вкусен. 🤣

# 608
  • Варна
Същата работа и при нас с пясъка и водата. Ходихме три,четири пъти. Установих че хавлия не ми трябва 🤣
Ради, как е малкия?
Давам кисело мляко за следобедна закуска, с бисквитки без захар от ДМ. Мляко, каквото имаме в хладилника - обикновено е Верея или Родна стряха от Лидл.
Ние ходихме на плаж за няколко часа преди 2 седмици, но се вързах да отида само с майка ми и общо взето не беше забавно. Вече само с баща им.
Да де, на децата им беше забавно, бебето полудя, като го вкарах в морето, но той си обича водата.
На мен не ми беше забавно, че и тръгнах без количка, само с кошницата за колата, на неохраняем плаж, където няма и шезлонги. Измиването на бебето накрая и обличането му без да стане пак целия в пясък беше доста сложно. А той откри, че пясъка не е вкусен. 🤣

# 609
Продължава да вдига Т , разстройството също си го има сутринта за 1 час 2 пъти ака,вече има и хрема мрънка на носа си казаха и ,че гърлото му било леко червено не предписаха нищо,защото не било ангина. Общо взето лекарите нищо съществено не ми казват и не знам какво да правя вече 😔 мното се притеснявам

# 610
Ние бяхме на Анталия за 7 дни. Тоя месец на Гърция малко. Дребния се кефи. Мен ме дразни мазането. 😀 Докаъо ги намажа всичките и пак станало време за мазане. Ама не ги и мажа толкова редовно де..

# 611
  • Варна
Продължава да вдига Т , разстройството също си го има сутринта за 1 час 2 пъти ака,вече има и хрема мрънка на носа си казаха и ,че гърлото му било леко червено не предписаха нищо,защото не било ангина. Общо взето лекарите нищо съществено не ми казват и не знам какво да правя вече 😔 мното се притеснявам
Някакви изследвания няма ли? Кръв , урина...

# 612
В кабинета му взеха кръв от пръстчето и казаха че всичко било ок
Някакви изследвания няма ли? Кръв , урина...

# 613
  • София
Преси категорични отказва мляко с бисквити, както и сестрите му-чисто мляко по-яде. Иначе басолютно никакви парчета не ще и купувах 2 пъти някви по-едри бурканчета и пасирах-изяде ги с кеф след това. Все още яде основно броколи цвекло и месо само😆 твърдо отказва домашни пюрета ит какъвто и да е вид. Ще видим с кухнята дали ще се справи.
Вчера му взех някъв бебешки зрънчо от дм-с такава погнуса го даде на котката- просто не ще да си слага нищо в устата🤣
Още не спи, за щастие още не се движи...след 1 седмица големите отиват на море с баба им, преди нямах търпение,ся вече като знам, че няма почивка за мен, ми е все тая...ама поне няма да крещя и по тях...
Иначе преси му изникнаха 2 зъба-2 месеца беше адска мъка. Сега гризе всичко и най-вече котката. Опазваме я някак, Но не е лесно🤣

# 614
Я кажете, според вас правилно ли е да се дава АМ и до каква възраст.
Според моя приятелка, трябва да спра да давам АМ и децата ми за това не качвали кг.... Натисна ме дето най боли....  АМ не било полезно според нея.

Общи условия

Активация на акаунт