Септември 2022 Тема 3

• 20 732
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
Джери, как върви пубертета? Тука е ад! Едната е вкъщи и едва я дишам...
И при нас е ад. Макар че мойта се опитва да ме слуша какво й говоря, но общо взето всеки ден крещя като луда по нея. Успехът й леко се е понижил, мързи я, а аз гледам да й помагам по Математика и БЕЛ. Пък тя една чувствителна, започва да реве като се карам и на мене ми става криво. И това всеки ден. Да не говорим, че и от няколко месеца сме и с цикъл...Като се прибере от училище и седнем да й помагам по нещо става веселба - тя разсеяно гледа, а аз си викам и едновременно с това дундуркам малкия. Идилия!

# 166
И ние по-рядко го правим. На мен проблемът ми е, че ако правя секс вечер после не мога да заспя цяла нощ хаха. Мислех че това чудо се е появило като екстра с втората бременност, но и сега след раждането пак не мога да спя. Като питах лекари защо е така и не гледаха умно и не знаят Grinning А и с презерватив е отвратително. Изпари ми се всякакво желание за секс с това неспящо бебе.

# 167
Ние ползваме презерватив задължително. Преди пиех противозачатъчни, сега обмислям спирала и аз. Хормоналната уж помагала за поликистозата.
При две деца от първия опит изобщо не смея да правя необезопасен секс.

# 168
И аз така. Първото бебе е след инсеминация и изобщо не съм очаквала, че може да стане второ. Понеже не ми е приятно с презервативи, нито искам да ползвам спирала или противозачатъчни най-добре без секс.

# 169
Разсмя ме JoyJoyJoy
"най добре без секс"

И аз така. Първото бебе е след инсеминация и изобщо не съм очаквала, че може да стане второ. Понеже не ми е приятно с презервативи, нито искам да ползвам спирала или противозачатъчни най-добре без секс.

# 170
Не следите ли овулацията си? При нас бебето стана от втори опит, но аз знаех кога ми е овулацията и в дните около нея бяхме много активни.
Иначе, сега нямам особено желание, даже хич. Не знам, сигурно на хормони се дължи това.

Бебешората вчера и днес отваря устата. Изяжда по 40-50гр, но все пак е нещо. Мога ли да сложа 1-2 лъжици АМ сухо, без вода, за да има протеин? Страх ме е да не я запека ако сложа, възможно ли е?

# 171
Аз започнах да слагам една лъжичка ам, когато заместих хранене, ако пюрето е много гъсто я разбивам с малко вода, ако си е нормално, слагам сухо.
Като изяде 40 - 50 грама, не дохранваш ли с мляко?

Не следите ли овулацията си? При нас бебето стана от втори опит, но аз знаех кога ми е овулацията и в дните около нея бяхме много активни.
Иначе, сега нямам особено желание, даже хич. Не знам, сигурно на хормони се дължи това.

Бебешората вчера и днес отваря устата. Изяжда по 40-50гр, но все пак е нещо. Мога ли да сложа 1-2 лъжици АМ сухо, без вода, за да има протеин? Страх ме е да не я запека ако сложа, възможно ли е?

# 172
Дохранвам, сега час след пюрето си изяде всичкото мляко, но някои дни въобще не го иска. Та се чудех дали да не слагам 1-2 лъжици АМ и после да и правя по-малка доза.

Аз започнах да слагам една лъжичка ам, когато заместих хранене, ако пюрето е много гъсто я разбивам с малко вода, ако си е нормално, слагам сухо.

# 173
Знам ли да не вземе да стане много сладко пюрето, като сложиш в такова малко количество, две лъжици и после да търси във всичко сладкия вкус, на 160 грама пюре не мисля че се усеща много една лъжица, но на такова малко количество......

b][/b]
Дохранвам, сега час след пюрето си изяде всичкото мляко, но някои дни въобще не го иска. Та се чудех дали да не слагам 1-2 лъжици АМ и после да и правя по-малка доза.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 16:01 от Lizi:) :)

# 174
Да, май ще се въздържа. Ще изчакам да започне повечко да яде. И да питам - вие тиквичка  дадохте ли? Не са в сезон и се чудя дали изобщо да давам.

Знам ли да не вземе да стане много сладко пюрето, като сложиш в такова малко количество, две лъжици и после да търси във всичко сладкия вкус, на 160 грама пюре не мисля че се усеща много една лъжица, но на те такова малко количество......

b][/b]

# 175
Пак аз... Тиквички давам от готово пюре. На холи има едно пюре, тиквичка + картоф + тиква, май това най го харесват, иначе и на хип има тиквичка с картоф, но нещо не го харесаха

Да, май ще се въздържа. Ще изчакам да започне повечко да яде. И да питам - вие тиквичка  дадохте ли? Не са в сезон и се чудя дали изобщо да давам.

Знам ли да не вземе да стане много сладко пюрето, като сложиш в такова малко количество, две лъжици и после да търси във всичко сладкия вкус, на 160 грама пюре не мисля че се усеща много една лъжица, но на те такова малко количество......

b][/b]

# 176
  • София
Panda, Вече са 4  Joy
Не сме за завиждане, защото не винаги сме редовни, просто сега сме хванали някаква серия.
На въпроса как, докато децата спят, през ноща.
И аз се притеснявам, от забременяване, и ние сме с прекъснат полов акт ( да ви кажа малко е гадно, защото 4 години не сме се пазили) ... Знаете че децата са инвитро и може би шансовете да забременея, не са много големи... Но знам за доста случаи на жени  след инвитро забременели естествено Confused
Трябва да помислим как да се предпазваме.

Лизи, и моите са инвитро след 5 години неуспех... и после имаю 3 бременности ей така от нищото... тъй че внимавай. Аз съм алергична към презервативи и към спирали-от всякакъв метал, не мога и да пия хапчета заради възрастта, а съм ги оиша 15 г. Пия от 10 годишнА. Та нямам опции освен менопауза, на която се моля всеки ден, защото мм иска още едно. А аз категорично не.
Панда, какво значи ще и кажеш за гардероба- даваш и бебето и и казваш да излиза да го разхожда, баси. Кво значи 20 мин- поне час и нещо. Ако не ти- синът и! И не само за секс- по принцип. Ние в редките случаи като правим си е с бебето- то нищо не отбира,а и никога не спи.
Jerry- същата работа! Крещя и тя реве. Не ставам за учител аз. А тя нали е с дефицит на вниманието....другата па смята, че никога не греши, светът е крив, не тя. И вчера цял ден ми се е зъбила. Още не съм и изплющяла шамароте, но не знам колко ще издържа.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 16:39 от Kanari

# 177
Ох, успокоихте ме за секса. Мислех, че само ние сме на сухо 😃 на мен изобщо не ми се прави, нямам желание... А по време на бременност само за това мислех, може от хормоните да е. Мъжа ми иска, ама аз все си намирам оправдание. Като заспи бебето, си пуснем нещо да гледаме или ми се доспи и не ми се занимава просто. Които правите толкова често не знам как го постигате.

Иначе аз още не съм захранила. Другата седмица ще прави вече 6м и мисля от понеделник да започвам. Вашите деца иначе растат ли на ръст? Че от миналия месец, даже месец и половина вече не е пораснал изобщо, но пък си е качил на кг, та не знам нормално ли е. А на предишното мерене беше обратното - малко беше качил, но се беше издължил с 3см.

# 178
Ами аз май обичам да правя секс повече от него. 😂 Иначе презервативите не ми пречат изобщо, всъщност преди ММ никога не съм правила без, въпреки че съм пиела противозачатъчни. Но трябва да пия хапчета заради поликистозата.
И Борис е същите см, но е качил 300 гр. Не мисля, че е проблем.

# 179
Моето последния месец вместо да забави пак е дръпнал с 3см, но аз и баща му сме високи и според мен скоро няма да спре Grinning Но поне с кг се забавиха нещата, голям е дундьо Grinning

Общи условия

Активация на акаунт