Кюретаж и забременяване след това - тема 89

• 23 706
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
  • На изток от Ада
Аз съм за имунологична биопсия  някой правил ли е?

# 316
  • София
Аз съм за имунологична биопсия  някой правил ли е?

да аз, при Калчев, кажи какво те интересува?

Хопчи честито! Кажи как успя?

# 317
  • На изток от Ада
Боли ли ? И какво показва ?

# 318
  • София
Боли ли ? И какво показва ?
,

то чрез хистероскопия се взима, ако си минавала хистеро, не боли знаеш. Показва какво е състоянието на лигавицата и дали има някакви притеснения за отхвърляне на ембрионите

# 319
  • На изток от Ада
Не съм офис хистероскопия  ну съм правила

Аз с хроничен ендометрит,  който  уж по добре и аденомиоза
.

# 320
  • София
ами със сонда ми го взеха, но не се бой, не боли

# 321
  • На изток от Ада
Кога се взема?  Сега съм около О, ще пускам хормони.

# 322
Nature Sunny
Дами, преди съм писала в темата, но отдавна не съм влизала. Минавам да дам кураж на всички! Искаш ли нещо много силно, то се случва, понякога с доста усилия, но всичко си струва! След три мисед аборта и едно кухо яйце вече месец и половина гушкам една прекрасна принцеса 💝
Още не мога да повярвам, че я имам!
Мечтите се сбъдват!
Не спирайте да вярвате!

Хопчи, честито, толкова е хубаво да чуем, че след дъжда изгрява дъгата Nature Rainbow

Ти не беше ли при д-р Станулов? Мисля, че сме си писали Simple Smile На кой опит успяхте и как се случи чудото? Извинявам се, че питам, но на колко години си и имаше ли проблеми с износването? Аз при него имах първи опит успешен, на 42 г, ама после....а бе, чакам си и аз бебенцето на дъгата. Дано скоро да ме избере Sparkling Heart

# 323
  • София

След овулация се взима

# 324
  • На изток от Ада
Значи пак ще ходим този месец

# 325
  • София
Аз въвря като куцо пиле когато съм в овулация, не мога да стъпвам даже, лекарите ми се смеят че им казвам още преди да са ме погледнали че фоликула скоро ще се спука, но това е защото съм едно след секцио, второ имам сраствания от секциото.
Хвърли ме сега в тъча ,според теб от сраствания ли е?И аз след раждането (секцио) започнах да си я усещам,а преди да забременея нищичко не усещах.Сега като по учебник си я усещам,течение,засилено желание (нямам търпение да пратя детето да спи) и една тъпа болка като теглене  усещам,която след секс намалява.
От секциото имам мъничко истмоцеле единствено , д-р Калчев каза,че кръвотока в матката е добър иначе.

Взимали са ми микробиологична ендометриална биопсия и честно казано не ме боля.Не сън пила нищо преди това ,д-р Калчев я взима,а на теб микробилогична защо не ти пуснат заедно в другата?

Диди,изисквай си задължително микробиология.

# 326
  • На изток от Ада
Бубъл в Надежда съм.Имам ендометриална за микробиологично и пих хапчета Регулон и Фемара.  Сега следва това
Имам циеклогеест и онитрил инжекция за събота.
....

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 18:47 от nasito8988

# 327
  • София
Бъбълс, мен ми правиха ЦС, защото не се получаваше + от 6 месеца,предните бременности преди раждането бяха почти от раз. Тогава се заговорих с лекаря че много ме боли по време на овулация, той ми обясни че след секциото обикновено има сраствания и когато се пука фоликула течността се задържа в срастванията и от там болките, не е противопоказано за забременяване. Лошото е че при мен имаше и запушвания на тръбите, правихме ин витро, приключи с мисед. След това хистеро при Калчеви намери запушвания от срастванията на изхода на тръбите ( от към матката),и ги отстрани. забременях за един месец тогава. Пробвайте няколко месеца опити, ако няма + препоръчвам ЦС + хистеро, Калчев, Ковачев, ти си ги знаеш Simple Smile

# 328
  • Варна
Не знам за микробиология, обаче запазих час за 20ти. Ще, не ще, да ме види. Аз мислех при Иванов да отида, ама той б*ти графика - първи свободен час 19ти април. ММ и той се попритесни, вчера изчел цялата бгмама, научил всичко за серклажи и песари и не ми дава да ставам. Само да готвя, щото той и яйца не може да опържи 😀 а в момента миличкият е в Джъмбо да сглобява торбички за децата в предучилищната, че синът ли е рожденик утре.

# 329
  • София
Диди ще се оправи я, не го мисли. Аз три месеца бях до тоалетната само и да стана да ям, ММ от тогава се научи да прави колко манджи, че и баница каква се научи да прави, не дава вече аз да правя. Е има едно известно ризото със сушени домати и три чаши ориз от тогава, ама карай, една седмица го ядох 😂. Да ти е жив и здрав рожденика утре!

Общи условия

Активация на акаунт