Спечелете парфюми за себе си и за своята половинка

• 18 990
  • 1 134
  •   1
Отговори
# 90
Обичам да получавам парфюми като подарък, много ми е интересно всеки път да разбера какво другите мислят, че би ми подхождало като аромат - донякъде може да направиш и асоциацията как те те виждат всъщност.

# 91
Да, обичам да получавам, но само един човек уцелва вкуса ми изцяло.

# 92
  • Дупница
Разбира се ,че много обичам да получавам парфюм за подарък.

# 93
  • София
Ооо, обичам да получавам хубави парфюми. Магията да ги слагаш и да ти напомня за този който ти го е подарил

# 94
  • София
Да, обичам да получавам парфюми като подарък.

# 95
  • Варна
Обожавам парфюми! Дали аз ще си ги подаря или някой на мен винаги ще се зарадвам на такъв подарък.

# 96
Да,обичам да получавам парфюм като подарък и често подарявам.

# 97
  • дядовата ръкавичка
Да, разбира се. Понякога така откривам новия "мой" аромат.

# 98
  • Плевен
Споделете като коментар в темата до 21.02.2023 г. обичате ли да получавате парфюми като подарък.
Да, винаги предпочитам да е парфюм или нещо специално, което показва отношението на подаряващия!

# 99
Ооо, много обичам да получавам парфюми като подарък Simple Smile Често и сама си ги самоподарявам Wink По едно време ги бях насъбрала 14 бр. , за всеки повод и според настроението си ги ползвам и до днес.

# 100
Обожавам да получавам парфюми за подарък! Heart Decoration

Скоро съпругът ми ме изненада с цели 3!
Беше ги скрил на различни места и се забавлявахме супер много, докато ги търся. Simple Smile

# 101
  • София
Обичам да получавам парфюми и всякакви други подаръци Simple Smile

# 102
Много обичам парфюми,затова винаги се радвам,когато ми подарят.В последно време обаче,покрай грижи и проблеми,ме позабравиха да ме зарадват с някой нов аромат.Затова си купувам сама и експериментирам с различни аромати.

# 103
Обичам да получавам и да подарявам парфюми.

# 104
  • ЛОВЕЧ
Обичам да получавам парфюм за подарък,близките ми знаят  ароматите които харесвам,но дори да има разминаване понякога ,няма чак такава драма,тъкмо нещо ново да опитам

Общи условия

Активация на акаунт