Черен списък - Пловдив

• 1 094 450
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 870
Доктор Димимитър Танев - гинеколог в ДКЦ "Филипополис" - Пловдив. Позволи си да ми изпише лекарства без преглед. Питам се - кой уважаващ себе си ликар би изписал лекарства без преглед и евентуално изследвания. Защо ми се доверява на думите? Ами, ако не съм много-много в час, ами ако съм бременна вече ... с кой акъл изписва лекарства. За мен това е безсъвестен меркантилен тип. Или може би трябваше не да пиша тук, а да му се изтипосам със скрита камера, чийто запис да пратя в някоя медия.

# 871
На първо място в черния списък на лаборатириите в града искам да сложа Хронолаб. Пълни идиоти. #2gunfire

# 872
  • Пловдив
Като стана въпрос за лаборатории, искам да добавя в този списък микробиологичната лаборатория на ВМИ, намираща се на бул. " Васил Априлов ". В първия триместър от бременността си имах разстройство и пуснахме анален секрет за изследване. Изолираха се стафилококи ауреус. Пих една седмица Аугментин. Контролното изследване също показа наличие на стафилококи. Тъкмо се готвех за Зинат и гинеколожката ми ме накара да направя изследването в друга лаборатория. В Писанец изследването беше отрицателно, в Бодимед също. Щях да направя втори курс с антибиотик ей така за разкош Close

# 873
Аз с две ръце гласувам против доктор Янко Арнаудов-сега работи в "Гранд" в Пловдив и съответно в Окръжна болница.Много е мазен,но не е професионалист-накара ме сама да си взимам вагинален секрет(бременна в 9-я месец),също така все ми казваше,че резултатите са 6,а аз имах анемия преди да забременея и по време на бременността(това го потвърдиха други мед.лица),сега детето ми е с анемия.....Също така нарочно те кара да ходиш в "Гранд" и там те кара да му кихнеш....
Раждането ми беше във ВМИ,присъстваха много лекари,но прословутата грубиянка д-р Димитрова ме ши,никога няма да забравя коментарите пред мен за състоянието ми....,всеки уважаващ се човек би коментирал с колегата си не пред пациента,а което е най-лошото вече почти 10 месеца след раждането аз все още не съм възстановена!!!!
Скъпи,бъдещи майки,въпреки,че се интересувах за всичко страшно много,аз не направих най-добрия избор,направете вие по-добрия!!!

# 874
софито, аз съм на същото мнение за арнаудов
по спешност в окръжна, през нощта трябваше да ме изражда и едвам го дигнаха, защото спял  #2gunfire
а относно анемиите, желязодефицитната анемия не можеш да я предадеш на детето си, виж дали не е наследствена анемия-таласемия

# 875
Абсолютно съм съгласна с Вас. Това е просто един селски родилен дом, на който само името му е ВМИ. Пълна некадърност и непрофесионализъм цари там с предводителството на д-р Милчев. Много орезелени пациентки се оплакват от некадърната работа по тях. Но това ще продължава, защото сме в Б-я и такива като тях са богопомазани да не бъдат наказвани. Защо мислите не се говори за двете ридолки, които наскоро загинаха при тях. Защото и пресата в П-в владеят.
Аз с две ръце гласувам против доктор Янко Арнаудов-сега работи в "Гранд" в Пловдив и съответно в Окръжна болница.Много е мазен,но не е професионалист-накара ме сама да си взимам вагинален секрет(бременна в 9-я месец),също така все ми казваше,че резултатите са 6,а аз имах анемия преди да забременея и по време на бременността(това го потвърдиха други мед.лица),сега детето ми е с анемия.....Също така нарочно те кара да ходиш в "Гранд" и там те кара да му кихнеш....
Раждането ми беше във ВМИ,присъстваха много лекари,но прословутата грубиянка д-р Димитрова ме ши,никога няма да забравя коментарите пред мен за състоянието ми....,всеки уважаващ се човек би коментирал с колегата си не пред пациента,а което е най-лошото вече почти 10 месеца след раждането аз все още не съм възстановена!!!!
Скъпи,бъдещи майки,въпреки,че се интересувах за всичко страшно много,аз не направих най-добрия избор,направете вие по-добрия!!!

# 876
Милена, аз не съм им адвокат, но къде другаде да загинат?
Всички частни болници като видят критичен случай и вдигат ръце, или започват до някъде и като разберат, че не им е по-силите - пращат по най-бързия начин. Същото важи и за другите родилни домове в града.
Там обират най-тежките и заплетени случаи и да, нормално е когато вече няма накъде да се стигне до там.
Много трагедии се случват, но можем да говорим за вина, само когато наистина има такава - и тези случаи не липсват за съжаление.
Иначе срещу природата не можем да се борим понякога.

А това за пресата не е вярно и го знаем прекрасно.

# 877
Цитат
Абсолютно съм съгласна с Вас. Това е просто един селски родилен дом, на който само името му е ВМИ. Пълна некадърност и непрофесионализъм цари там с предводителството на д-р Милчев. Много орезелени пациентки се оплакват от некадърната работа по тях. Но това ще продължава, защото сме в Б-я и такива като тях са богопомазани да не бъдат наказвани. Защо мислите не се говори за двете ридолки, които наскоро загинаха при тях. Защото и пресата в П-в владеят.

Не е точно така,както го описваш...Не случайно най-тежките и проблемни случаи от цялата област ги пращат точно там.Наистина има по-груби и неприятни лекари и акушерки,но това в никакъв случай не означава че са некадърни.Смърт на бебета и родилки за съжаление е имало и ще продължава да има,все пак те са само лекари и не винаги всичко е в техни ръце.В деня когато се роди малката ми дъщеря,правиха спешно секцио на жена с много високо кръвно,която беше върната от друга болница в града ни.Свидетел съм как всички се разтичаха и колко бързо реагираха за да помогнат на жената.

# 878
Този Порязов преди 2 дни уби детето на мойта приятелка във “Весела”. То било тежко 5,200 кг и за малко не му откъснал главата. Как може такъв престъпник да работи там!!!???? Няма ли контрол в таз тъпа страна!? Искарал го е със разкъсан черен дроб и счупени ръце. Детето е умряло почти веднага.

# 879
Искам да съобщя и да се оплача от един тип, който работи във "Весела"-родилният дом.Нарича се доц. Порязов.Много арогантно и цинично копеле, но ние с мъжа ми няма да оставим работите така. Този т. нар. лекар ме опипваше по гърдите, докато ме преглеждаше. Когато разговаряше с мен пак ме опипваше.Разбрах за същото и от други пострадали жени. Така, че момичета, ако отидете там по някакъв повод, имайте предвид това, което ви казах.Адски противен човек!!!!!!!!!!!!!!!1

Ако така прави доцент Порязов, да дойда да опипа и моите – навремето беше хубав мъж. Ако аз бях унизена по такъв начин, мъжът ми отдавна щеше да е „бил” вече при него и нямаше безмислено да плаша и да тръбя в интернет... Този сайт е за похвали или оплаквания на реални пациенти, а не разговор между колеги чрез подставени лица.

# 880
Здравей Красимира Николова като чета какво си писала сълзите ми сами капят, защото аз изживях същото като твоята приятелка през 2007г. но това се случи във ВМИ и Димитрова беше убийцата на моето бебче. Каквото и да кажа на приятелката ти няма да я успокой или да я накара да забрави за това което и се е случило.Този който не го е приживял не знае какво означава това за мен и твоята приятелка.Моето бебче тежеше 5560кг.А такива доктори са за бесилото #2gunfire #2gunfire #2gunfireЩе и кажа само да не се предава и да си дава сама кураж.Много е трудно защото от опит го знам.Никога няма да го забравя.но времето малко или много лекува.аз загубих бебето си на 8 септември 2007г в деня на раждането,а на 27 септември 2008г родих живо и здраво бебе 4600кг.Пожелавам и по бързо възстановяване и нека да не се отчайва,защото ще дойдат и щастливи дни.Дай боже да бъдат  следващата година.

# 881
Още дин глас за доц.Порязов.

# 882
Д-р Мечкаров от Пловдив е най-неучтивият доктор който познавам,груб и май май ни6то не разбира вече 2 месеца ме бави и ме праща на изследвания и накрая отивам при него и той не иска да ми погледне изследванията.За мен това не може да бъде лекар,не ходете при него ,аз съжелявам че  отидох.

# 883
Към този списък мога да добавя още лекари д-р Велевски,д-р Димитрова,д-р Кръшкова-тази пък е пълна смрад,д-р Михнев  пък е младок който въопще не е много в час.

Би ли споделила за Велевски моля те, ако искаш и на ЛС. Мислех да му гласувам доверие newsm78

Д-р Мечкаров от Пловдив е най-неучтивият доктор който познавам,груб и май май ни6то не разбира вече 2 месеца ме бави и ме праща на изследвания и накрая отивам при него и той не иска да ми погледне изследванията.За мен това не може да бъде лекар,не ходете при него ,аз съжелявам че  отидох.
А тоя Мечкаров, наистина е хал хабер. На мен при перфектни изследвания ми каза , че съм имала хашимото  #2gunfire

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 17:14 от Щастлива Бубичка :)

# 884
Д-рРосица Бакалова- алерголог - мноооого комерсиална е.. прочетох за нея че никога не правела вторични прегледи и че като и се обадели мамите да се запишат казвала че нямало талони или нещо подобно....АБСОЛЮТНО ВЯРНО! и ние ходихме при нея и като ми се наложи да отидем на вторичен преглед ми отговори че нямало талони, аз съм старша сестра и ми са наясно тези неща .. т.е. не може да няма талони, защото талони за вторичен преглед не се изисква а просто в рамките на 40дни имаш право на такъв преглед. Повече няма да стъпя там... не са се свършили алерголозите..така че се надявам да попаднем на свестен лекар и човек..

Общи условия

Активация на акаунт