Черен списък - Пловдив

• 1 093 022
  • 2 041
  •   3
Отговори
# 1 095
не е само тотев
масово лекари гинеколози по ЗК пишат
отказва преглед /защото ги мързи и не го смятат за нужно, но да си вържат гащите/
или пък отказва хоспитализация /без да са ти предложили, просто не им се занимава да обясняват/

така че внимавайте под какви констатации се подписвате

# 1 096
elince180, Здравей, видях че си метнала отоговор по негов адрес пак в още една тема....
Относно микробиологията, тя не е ли желателна още преди забременяване. Аз не съм бременна ,но съм си я правила преди 2 месеца, сега ми предстоят изследвания за хламидии и съм на тръни ...

# 1 097
Преди да родя нямах впечатления за Д-р Йончев, дори напротив имах колежка ,която е ходила на частно при него и беше много доволна. За съжеление аз не съм много доволна ,защото ми счупи 1 ребро при опита му да "помогне" в раждането. В медицината това си има и термин ,но простете некомпетентността ми..... да обясня на кратко, не напъвах ефективно и моя доктор, който ми следеше и бременноста, (и ще го отбележа в другия списък) щеше да извади бебето с форцепс, в този момент Йончев се притече на "помощ" с тази техника на натиск върху горната част на корема.... с последен дъх казах,че нямам въздух, а той ми каза и аз нямам.....просто се отпуснах от безсилие,бях вече  много изтощена, това се повтори, а накрая се обърна и си тръгна. Родих с епизиотомия, нямаше да я има ,ако не се беше намесил Йончев, както и да е аз се радвам на сина ми и занм , че този човек няма никога да роди ,за да знае какво е на една жена в такъв момент. Сега реброто с просто око се вижда ,че е изменено. Големи осилия ми струваше едно ставане от леглото или навеждане. Питаха ме "нали си нормално раждане , защо се движиш се едно си секцио". Болеше адски. Не се сърдя нито обвинявам, така се е случило. Просто внимавайте да не ви "помагат" по подобен начин, който и да е доктор.

# 1 098
Не се сърдя нито обвинявам, така се е случило. Просто внимавайте да не ви "помагат" по подобен начин, който и да е доктор.
А защо пишеш в черния списък, щом не обвиняваш? И как може да се внимава за такова нещо?
Откъде можем да знаем кое е правилно и кое не, като не сме лекари.

само за информация, ваденето с форцепс е много остаряла техника, която води понякога да увреждане на детето. Може би е било по-добре за теб и детето ти, това което се е случило, пък макар и със счупено ребро.

# 1 099
Не се сърдя нито обвинявам, така се е случило. Просто внимавайте да не ви "помагат" по подобен начин, който и да е доктор.
А защо пишеш в черния списък, щом не обвиняваш? И как може да се внимава за такова нещо?
Откъде можем да знаем кое е правилно и кое не, като не сме лекари.

само за информация, ваденето с форцепс е много остаряла техника, която води понякога да увреждане на детето. Може би е било по-добре за теб и детето ти, това което се е случило, пък макар и със счупено ребро.

За съжаление не беше по-добрия вариант, защото този метод с натискането може да причини големи кръвоизливи и ред други ослужнения, за които не им е мястото да се пише тук. Няма нужда да обвинявам, за да го запиша тук, просто не съм останала доволна и това е. За съжеление да се предпазиш е не възмжно почти  Confused Всичко вече е минало за мен, но да си призная не бих родила при този доктор. Извинявам се ако съм засегнала нещо лично у вас, не съм целяла подобно нещо. Peace

# 1 100
Счупено ребро? Звучи ужасно!!! Ама как стана така, че се намеси този доктор, нали си била при друг?
А счупването как го установиха- направиха ти рентген още в родилното, или после ходи да те снимат?

# 1 101
Личи си по продължение на реброто как е рязко вдлъбнато, болеше адски, до такава степен, че не можех да се наведа да си изпъна чаршафа на леглото или дори усилието да се изправя и да седна, за да кърмя беше през сълзи. Рентген така и не успях да направя, но и да се установи със снимка, нищо не може да се направи, а и както се казва болката се забравя след като си видиш рожбата Simple Smile Има и по-страшни неща от това.

# 1 102
Че има и по-страшни неща, има, но и фракура на кост хич не е лека диагноза! Докторът, който ти е счупил реброто не дойде ли да те види после, не те ли посъветваха как да процедираш с това счупване по-нататък? Направо съм възмутена, ако никой не е обърнал внимание на това, особено пък, както казваш, щом е видимо и с просто око! Все пак е болнично заведение, редно е да полагат грижи за здравето на пациентите! А ти ако още не си си направила рентгенова снимка, може би трябва да отидеш, за да се увериш как зараства newsm78

# 1 103
До колкото знам не може да се оправи, реброто не е както останалите кости да се намести и да се обездвижи. Доктора на който съм признателна е търсил сметка от него, не знам какво са се разправяли, но аз на прегледа след месец му казах, че този човек няма да ражда, за да разбере какво е на една жена, а той се учуди, че така се примирих. Тогава още ме болеше мястото, може би 50 дена си беше болезнено, но аз си имах детенце и това беше най-хубавотнещо   ylinfant

# 1 104
  • Пловдив
аз имам бебе именно с помоща на д-р Йончев /в благодарение на добре направения серклаж в 4м

и родих без нито 1 шев пак в благодарение на неговата неотлъчна помощ по време на цялото ми раждане

наистина лошо се е получило при тази мама с реброто и и съчувствам

много добри отзиви бях чувала за майка му , но аз веднъж умерих нея вместо него и тя ми предписа такова лечение на гъбички , че после едвам се оправих от тежка алергична реакция получена от глобулите..............  естествено от тогава не стъпвам при нея , но това не значи че не става за доктор, а само че не е дооценила в моя случай ситуацията , което разбира се е лошо
по лоша обаче и виновна е цялата ни ситема на здравеопазване , но това е друга тема

# 1 105
Това имах предвид, когато писах, че не се сърдя на Д-р Йончев. Лекарите са хора и здравната ни система е много "болна". Но все пак си мисля, че не трябваше да се намесва в работата на моя доктор.

# 1 106
Не ходете при д.р-  НЕВЕНА СУРЛЕКОВА  3 години годих при нея за една рана и за всичко и плащах 3 пъти направи биопсия на раната не говорим за парите а за притесненията които чакахме резултата,и накрая пак нямаше диагноза и лечение а знаете за скъпите мазила дето тя ги предлага от които пак никакъв резултат няма .Това което тя не можа да открие за 3 години го откриха за 3 минути ,когато бях при нея да и покажа диагнозата и лекарството което ми изписаха тя за консултация ми взима 50 лв. и питането при нея се води за преглед ...Не ме е жал за парите исках да и покажа ,че е некадърна  и ме е жал за хората които чакат в нейната чакалнята и се надяват ,че ще се оправят с нейните рекламни мазила ,които и даже нямат превод..

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 19:15 от redjinaa

# 1 107
Малко оффтопик, redjinaa,  предполагам ,че имаш предвид д-р СУрлекова . Интересно ми е козметиката на Биодерма ли ти изписва?

# 1 108
radostche-НЕ Е на биодерма

# 1 109
Питам , защото когато ние имахме честта да се запознаем с нея се кълнеше пред нас във вярност на дистрибуторите на Биодерма . Бюрото й беше заринато с мостри ...

Иначе за да не е само спам : ето го и моя злощастен опит с нея .

Личната ни лекарка ни прати в диспансера при завеждащата , която липсваше . На рецепцията ни дадаха час при Сурлекова като специалист по нашия проблем : Крусти по главата на 4 годишния ми син , които предизвикаха силен косопад при опита ми да ги отстраня с крема на Мустела за крусти..
Забележките от рода на "Ми гледайте ги малко тия деца бе" и " Ти си го държала така с месеци , сега искаш да се оправи за 2 дена" Няма да ги коментирам . Изписа лосион , който подейства добре . На вторичния преглед беше в настроение явно и ни посрещна с усмивка - одобри резултата - липсата на крустите и изписа препарат за стимулиране на разтежа на косата. Доволна , с рецептата се запътих в аптеката . Препаратът лиспваше, а аптекарката ме изгледа странно. Така минах през няколко аптеки , в които аптекарките бяха изключително очудени от лекарството , което търся . Това ме осъмни доста и преди да подновя търсенето направих едно проучване на въпросния препарат - Regain.  Останах  Shocked Shocked Shocked Shocked . указа се ,че това е препарат за стимулиране на растежа , който не се внася в България от доста време , но не това е проблема .  Страничните ефекти включваха разстеж на косми по скулите и брадата  Shocked Shocked от ефектите му излизаше едва ли не ,че и на тиква да го намажеш и по нея ще покарат косми . Веднага вдигнах телефона  й и се обадих , а тя най-невинно ми каза : "Аууууу, ма това ли съм изписала ... То това не е за вас въобще .... Имала съм предвид Revalid ..." Аз отново бях без думи .
Сега след повече от два месеца всичко е наред с главичката на сина ми . Като цяло лечението подейства , но зобните коментари и отношението и като цяло мога да нарека само непрофесионални , а небрежността й  -  престъпна.

Общи условия

Активация на акаунт