Черен списък - Пловдив

• 1 107 268
  • 2 061
  •   5
Отговори
# 165
    Мили родители,

Като детски лекар с дългогодишна практика искам всеки от вас да е доволен от лекаря на вашето дете и да му имате доверие. Без доверие в такива случаи е невъзможно. Ако искате да Ви помогна можете да ме потърсите на адрес doktoroh@mail.bg   
    Ще се постарая да ви помогна в избора на лекар педиатър. А той Ви е много необходим. Не само за имунизации, теглене и мерена на детето, не само за служебни бележки, но особено е необходим когато детето Ви повиши температура или повръща.
    Ще се постарая да ви уведомя къде са най-добрите специалисти в Пловдив и България. Ако детето Ви се нуждае от болнично лечение и изследвания на коя болница да се доверите.
    Ако желаете обадете ми се. Затова не ми дължите нищо. Опитайте!!!

# 166
  • София / Пловдив
Здравейте, Doktor oh!
Благодарим Ви за готовността да помагате!
Бихте ли се регистрирали? Това е лесно и няма да ви отнеме повече от 5 мин., но значително ще улесни комуникацията с Вас.

# 167
не е нужно да си професионалист за да разбереш,че не те лекуват адекватно Naughty
Дали?  Thinking

# 168
не е нужно да си професионалист за да разбереш,че не те лекуват адекватно Naughty
Дали?  Thinking

Аз разбирам,за другите незнам.

# 169
Родих във ВМИ гр.Пловдив и повече не бих отишла там. Не съм доволна от старшата акушерка на бебетата - чух че и казват БАЙЛОВА - с червена чуплива коса. Стоях 2 часа с бебето на ръца в коридора и чаках да му бие ваксини и да ни изпише. Тя ме виждаше, че чакам в коридора, но не и пукаше, правеше си - "лав мухабет" и се смееше, но не дойде да ни бие ваксините.
 Аз чух, че лекарката и каза: -"направи ваксините на това бебе, че чакат много време в коридора".
 Тя каза : - "Ще чака", с много пренебрежителен и превзет тон.
 Чаках я още 1 чес. Това беше ужасно за мен, не издържах повече. Тя ме виждаше че чакам права в коридора с бебето на ръце, занимаваше се с какволи не, но не и да ни обърне внимание.
 Най-накрая на мен ми писна и и направих забележка. След 2 часа чакане в коридора, тя би ваксините на бебето ми много грубо - вкара цялата игла в мъничкото му краче, а от ваксината на лявото му рамо няма никакъв белег.
 ТОЛКОВА Е НЕКАДЪРНА!!!
 Не бих раждала повече ТАМ заради пренебрежението и грубото и отношение

# 170
Д-р Суренкова - кожна клиника Пловдив
Защо  - ще пиша като ми мине бясът
vuv VMI gr.Plovdiv na "Peshtersko Shose"rajdah po normalen put.Bqh s herpes-genitalen,lekuvan v 8-q mesets ot bremennostta mi.Otidoh v VMI s izsledvaniq ot lichniq mi lekar,koito mi kaza che s takuv herpes triabva da rajdam samo SEKCIO,no doktor MILCHEV me nakara da rajdam normalno-dori otdolu tcqlata sum razkusana.Iskam da kaja na tozi d-r che v nai skoro vreme ste go pokanq v sudebnata zala-samo da stane nestoi s deteto mi!!!!!!!!!!!!!

# 171
здравейте!
родих в Весела през 2005 година при д-р Минев и Д-р Кичуков-анестизиолог/раждах с епидурална упойка/ и съм изключително доволна и от двамата.Бях с предварителна уговорка и съответно си заплатих за това ,но нито за миг не съжалявам. Нормално е да има и разочаровани от него ,няма как, като се замисля ,когато си избирах лекар ,които да ме изражда чух какво ли не за почти всеки един лекар.
Относно д-р Дамянова от 1-ва поликлиника,тя е педиатъра на моята дъщеря -ако кажа ,че нямам забележки ще излъжа и себе си ,тя пропусна да ни спомени за убитите ваксини, както и за бактробана /мас за мазане в нослето за лечение на стафилококи/ е да изписа ни друг медикамент ,но май бактробата се оказа по-ефикасен ,но като цяло съм доволна от нея и я смятам за добър специалист и и имам доверие, и честно казано до сега не съм видяла възрастни хора пред кабинета и -масово са деца.

# 172
Д-р Суренкова - кожна клиника Пловдив
Защо  - ще пиша като ми мине бясът
vuv VMI gr.Plovdiv na "Peshtersko Shose"rajdah po normalen put.Bqh s herpes-genitalen,lekuvan v 8-q mesets ot bremennostta mi.Otidoh v VMI s izsledvaniq ot lichniq mi lekar,koito mi kaza che s takuv herpes triabva da rajdam samo SEKCIO,no doktor MILCHEV me nakara da rajdam normalno-dori otdolu tcqlata sum razkusana.Iskam da kaja na tozi d-r che v nai skoro vreme ste go pokanq v sudebnata zala-samo da stane nestoi s deteto mi!!!!!!!!!!!!!

Скъпа,не бързай да съдиш,когато не разбираш.Дали ще родиш със секцио или нормално,не го решава личния лекар,а точно ПРОФ.Милчев.Той е човекът в тази клиника,който преценява всяка жена.
А това ,че си имала херпес,не означава задължително секцио.По най-новите данни,секцио се прави при генитален херпес,само ако е активен в момента.
Дали ще се разкъсаш или не-зависи от бебето ти,а няма нищо общо с херпеса.
Така че,моля хора,които не разбират нищо от акушерство,да не правят такива категорични квалификации.

# 173
все пак тук е черния списък.за похвали да пишем в белия а не тук. newsm78
Както се вижда сега се регистрирам и искам да изкажа огромното си възмущение от мненията на някои от майките. ! Искам да ви кажа - д-р Ели Илиева е герой- тя спаси мен и двете ми прекрасни бебета,прекрасен човек и мястото й не е в Тази тема. Няма да разказвам ка са минали 2  години от живота ми,но ще кажа само ,че благодарение на професионализма на д-р Ели Илиева аз успях да  родя здрави бебета. Минала съм почти през всичките лекари-гинеколози на Пловдив- все алчни- гледат колко пари носиш,но не и д-р Илиева.
това пък страшно ме учудва ащото се наложи въпросната докторка да ми води консултацията като си хапваше фъстъчки и не ми обръщаше никакво внимание.добре че имах друг доктор при които да родя и да ми обяснява всичко защото от нея нищо ни разбрах. #2gunfire

# 174
Доктор Ели Илиева е ужасна! Не я препоръчвам на никой! Много арогантна и слаба лекарка!

# 175
Относно д-р Дамянова от 1-ва поликлиника,тя е педиатъра на моята дъщеря -ако кажа ,че нямам забележки ще излъжа и себе си ,тя пропусна да ни спомени за убитите ваксини, както и за бактробана /мас за мазане в нослето за лечение на стафилококи/ е да изписа ни друг медикамент ,но май бактробата се оказа по-ефикасен ,но като цяло съм доволна от нея и я смятам за добър специалист и и имам доверие, и честно казано до сега не съм видяла възрастни хора пред кабинета и -масово са деца.

ems,
ако визираш моето изказване за д-р Дамянова, мисля, че си в грешка.
Написала съм за Дамянова, която е джипи в поликлиниката на Събота пазара /Кичук Париж/ и не е педиатър.
Първа поликлиника е на Понеделник пазара /до Тунела/.
Явно има съвпадение на имената.
Сигурно говорим за различни лекарки.

Защото като се сетя за моята Дамянова ми идва  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 176
Дали?  Thinking

newsm78 Дано сте права и не бъркате за вас си. Но поне не повлиявайте на другите с това мнение  newsm78

# 177
Дали?  Thinking

newsm78 Дано сте права и не бъркате за вас си. Но поне не повлиявайте на другите с това мнение  newsm78

Да,права бях,както предполагам са и прави за себе си останалите потребители писали в темата.И въпреки това в този списък тук,имена НЕ СЪМ споменавала точно заради това,че мога да повлияя.Ако при мен е "сгафил" някой,то не означава,че и при друг ще се случи.Просто говорех по принцип.
Моля четете целите теми преди да пишете неподготвени Peace

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 14:44 от ббб

# 178
Аз  не мога да си обясня как до тук не е споменат д-р Пелев от "Св.Валентин".Той за мен е под всякаква критика.Нищо не ти обяснява и за цялата ми бреминност не ми пусна никакви изследваниялСлава Богу,че всичко е наред с мен и детето.И това не единственото нещо което ме се случи с него,но няма значение.

# 179
  • София / Пловдив
Аз  не мога да си обясня как до тук не е споменат д-р Пелев от "Св.Валентин"........

Аз пък не мога да си обясня как като не ти е пускал изследвания и не ти е обяснявал нищо, защо си следи цялата бременност при него?  Tired

Общи условия

Активация на акаунт