Черен списък - Пловдив

• 1 093 241
  • 2 041
  •   2
Отговори
# 1 770
Защо да не могат хирурзите да правят радикална хистеректомия с лимфна дисекция. Това се прави отдавна. Още повече, че Амалиев оперира на отворен корем. Аз познавам хирурзи, които правят същото лапароскопски.

Вида на операцията зависи от стадия на заболяването, възрастта на пациента и т.н.Имам предвид, че не е коректно да се опетняват лекари от хора, които не са съвсем наясно с диагнозата си и последствията, ако не се вземат адекватни мерки.Казвам го от опит!

Не е коректно да се казва, че гаврата с хората е опетняване на лекаря.На мен лично Амалиев ми гарантира, че няма да стане по-зле, при положение, че му споделих, че при подобна процедура станах по-зле, а той ми каза, че с процедурата, която ще ми направи той, ще се оправя и няма да стане по-зле, че прави неща на друго ниво. Първичната ми реакция беше да откажа, но той ме убеди в правостта си. Много долно!  Престанете! Само като си помисля, че ми каза, че се плаща предварително и аз платих, сложи ми патето и стоях разчекната сума ти време за да доведе сина си да се учи върху мен. Все пак аз съм платила на бащата, не на сина му -да се учи върху мен. Не само петно, ами грях има на душата. Иначе фукането и самочувствието е до небето, а цените са като в  София, само, че е на светлинни години от тях. Ама то така се купуват джипове - на гърба на чуждата болка. А дали лечението е правилно - жените кучетата ги яли. Не се наядоха на пари нашите лекари. Нека не забравят, че никой не излиза от този живот преди да плати цената на грешките си.

# 1 771
То и операциите ги прави синът му,но явно не му се отдава.Мен ме осакати другия прехвален-Христамян.Не за черния,ами направо за катранения списък е.

# 1 772
Направих си регистрация специално, за да добавя към списъка доктор Денка Колева, V ДКЦ Тракия.
Записахме сина ни (вече на 9 месеца) при нея. Груба грешка! Прегледите ни бяха отгоре-отгоре, набързо. Заинтересованост равна на 0.Не ни прати на ортопед, в последствие при молба за направление ми заяви "че вече е късно". Тъй като на 6 месеца нямахме възможност да отидем за рентген на коремчето, след това ни каза, че няма как за се направи, защото може само на 6тия месец. Звъниш - никой не вдига, с дни. Обаждания не се връщат - със седмици. Консултация всеки месец е само мираж при тази жена. От 6ти месец след това ни видя на вече 9 навършени. А тази среща пък, ни беше и последна днес! От другия месец вече сме при друг лекар, за наша радост. С няколко думи - просто съм изключително разочарована и ефектирана от отношението ѝ и "отговорноста" ѝ към най-малките пациенти.

# 1 773
Искам да споделя изключителното си разочарование от АГ Румяна Христова в гр. Пловдив на ул. Филип Македонски 58. Наложи се да отида за пропусната менструация, когато ме погледна на ехограф, седя и го гледа и ме увери, че имам леко уголемен яйчник, но всичко ми е наред, попите ме дали не съм яла газо-oбразуващи храни, понеже имало "балончета" в яйчниците ми, каза да не се притеснявам за пропуснатата менструация, че вече съм добре. Е, няколко месеца по-късно от един от най-добрите АГ в Пловдив, др. Борислав Иванов, бях диагностицирана с поликистоза, която се развила преди месеци. Не само, че е некомпетентна, но и когато искаш да си запишеш час при нея телефонът се затваря и не връща обаждане, съвсем на скоро ми се наложи отново АГ, но след 5 опита за контакт са нея по телефон и 5те пъти ми затвори, а по вайбър даже и не отговори.  Сега се опитвам да излекувам ненавреме хваната поликистоза. Simple Smile

# 1 774
Здравейте!

Имам дълъг и не особено приятен опит със следните лекари и бих искала да споделя моето мнение:

- Христо Кунчев, работи в Торакс

- Екатерина Станева, ДКЦ 1

И двамата не можаха да диагностицират нещо, което от пръв поглед беше ясно, въпреки неколкократните ми посещения при тях. Назначеното лечение беше нерелевантно и некомпетентно и дори влоши състоянието ми. Не ми беше предоставена достатъчно информация и като цяло и от двамата останах с впечатление, че не им се занимава много.
Кунчев директно ме офертира да правим интервенция, за която нито беше направил необходимия преглед, нито беше провел медикаментозна терапия и изследвания. Каза цената и че още следващия път можело да действаме.
Много  се радвам, че не се съгласих и не го послушах, а потърсих второ и трето мнение от специалист, защото щеше да се окаже фатално.
В допълнение мога да каже че при Станева си падна и доста чакане, приемаше ме с минимум час закъснение, въпреки че имах запазени часове и ми направи впечатление, че още две жени бяха записани в същия час като мен. Също искам да допълня, че не разполагаше с необходимите санитарни принадлежности за изследванията за които се бяхме разбрали, че ще правим.
И не на последно място, жената най-много се интересуваше да не си плащам прегледа долу на съответната регистратура на ДКЦ-то, а да и заплащам съответната сума на ръка на нея, за което също не ми беше издадена касова бележка.

# 1 775
  • Plovdiv
Аз пък заради този пост доста се разрових. Изобщо не е мила и добра д-р Халил. Има много оплаквания от нея, претупва прегледи и какво ли не. Но има стабилен гръб. Ужасен лекар е и дано повече хора го прочетат и да не се подвеждат по горния коментар с извинението, видимо писан под заплаха.

Споделете моля повече за д-р.Халил

# 1 776
Илия Амалиев е точно за тук. Мен ме гледаше като "ела за 500лв да те отворя, за да се уверя, че нищо ти няма". Факт е, че му се плаща на ръка след прегледа. Регистраторката се използва за записване на часове и координиране.

# 1 777
А защо ходите при такива?
Или защо се оплаквате после.

# 1 778
Очевидно е, че съм преустановила посещенията при този специалист. Въпросите ти са алогични.

# 1 779
Ами като не ви се плащат прегледи ходете си при доктори, които работят със здравна каса. Клиниката на Амалиев е негова и където си поиска и по колко, толкова ще се плаща.На мен ми извърши изключително сложна операция и искам да отбележа, че като човек и специалист и страхотен. Бях изпратена при него по препоръка на негови колеги и то няколко. Д-р Илия Амалиев извършва сложни ОНКОЛОГИЧНИ операции и то всеки ден. Не плуйте по човек, който спасява животи!

# 1 780
Пари на ръка не е разрешено да се вземат.
Или поне да издава касов бон.

# 1 781
 Да оставя впечатленията ни от първият неслучил се преглед при д-р Борис Стоилов АИПСИМП "Фетална Медицина". Записахме час за проследяване на бременност, звънна ни асистентката му и ни уведоми, че заради 'положението' съпругата ми ще трябва да влезе сама на прегледа. Решихме да откажем прегледа, ако няма вариант да присъствам.

След като звъннахме да откажем часа се оказа, че можело да присъствам ако си платим за още един преглед, понеже ще сме двама в кабинета! Това е положението при д-р Стоилов - плащаш за два прегледа и вируса бяга с 200 от кабинета му, иначе не!

# 1 782
Да оставя впечатленията ни от първият неслучил се преглед при д-р Борис Стоилов АИПСИМП "Фетална Медицина". Записахме час за проследяване на бременност, звънна ни асистентката му и ни уведоми, че заради 'положението' съпругата ми ще трябва да влезе сама на прегледа. Решихме да откажем прегледа, ако няма вариант да присъствам.

След като звъннахме да откажем часа се оказа, че можело да присъствам ако си платим за още един преглед, понеже ще сме двама в кабинета! Това е положението при д-р Стоилов - плащаш за два прегледа и вируса бяга с 200 от кабинета му, иначе не!

За съжаление, със сегашното положение, абсолютно никой доктор не пуска с придружител, освен ако не е родител с детенце. Тъжно, че таткото не може да присъства на прегледите и да види и чуе и той бебенцето, но разбираемо.

# 1 783
За съжаление, със сегашното положение, абсолютно никой доктор не пуска с придружител, освен ако не е родител с детенце. Тъжно, че таткото не може да присъства на прегледите и да види и чуе и той бебенцето, но разбираемо.

За съжаление много доктори забравиха, че са доктори и наблягат на приходната част. А този от твърде млад  се е овълчил... По какъв начин плащането на втори преглед за мен (при положение, че нищо няма да ми преглежда въпросният) променя положението?

# 1 784
  • Пловдив
Променя положението като дисциплинираща мярка. Като не желаеш да спазваш правилата, ще платиш повече. Лекари много, отивате другаде......

Общи условия

Активация на акаунт