Вида на операцията зависи от стадия на заболяването, възрастта на пациента и т.н.Имам предвид, че не е коректно да се опетняват лекари от хора, които не са съвсем наясно с диагнозата си и последствията, ако не се вземат адекватни мерки.Казвам го от опит!
Не е коректно да се казва, че гаврата с хората е опетняване на лекаря.На мен лично Амалиев ми гарантира, че няма да стане по-зле, при положение, че му споделих, че при подобна процедура станах по-зле, а той ми каза, че с процедурата, която ще ми направи той, ще се оправя и няма да стане по-зле, че прави неща на друго ниво. Първичната ми реакция беше да откажа, но той ме убеди в правостта си. Много долно! Престанете! Само като си помисля, че ми каза, че се плаща предварително и аз платих, сложи ми патето и стоях разчекната сума ти време за да доведе сина си да се учи върху мен. Все пак аз съм платила на бащата, не на сина му -да се учи върху мен. Не само петно, ами грях има на душата. Иначе фукането и самочувствието е до небето, а цените са като в София, само, че е на светлинни години от тях. Ама то така се купуват джипове - на гърба на чуждата болка. А дали лечението е правилно - жените кучетата ги яли. Не се наядоха на пари нашите лекари. Нека не забравят, че никой не излиза от този живот преди да плати цената на грешките си.