Термин март 2023 тема номер 8

• 40 843
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
През това време си мислех,че ако от тази болка ми прималя,не ми се мисли за раждането и сега ме обхваща паника от раждането.Очаквах поне малко разкритие да имам.

# 421
През това време си мислех,че ако от тази болка ми прималя,не ми се мисли за раждането и сега ме обхваща паника от раждането.Очаквах поне малко разкритие да имам.

И аз съм същата , точно това си казвах снощи ..

# 422
Хриси, Мимс, 🤗🤗🤗 дръжте се момичета, в момента в който малкото същество е в ръцете ви няма да имате и спомен сигурно,
ММ ми каза, че в двата часа, в които чакахме анестезиолога за епидуралната съм му крещяла да отиде да го намери 😂🙈🙈 а аз нямам абсолютно никакъв спомен, само си спомням как се бях вглъбила в дишането по време на силните контракции... Но ето че съм му била викала 😂🙈
Освен това болката от бъбреци и зъби, и ухо е различна в това , че не е на вълни, тялото я произвежда цел да ни предупреди, че нещо не е както трябва,
А при раждането болката е на вълни някакси си, и е точно така, за да могат нещата да се случат по най-благоприятният начин,
Т.е. болка с добра цел 🤓

Да не ви плаша 😁но аз за по-трудно към момента все още намирам кърменето,
Бебчо се оказа с леко къса юздичка, сега ще го водим на консулт за евентуално хирургична корекция,
И така вече 23 дена - мляко има много, бебчо се храни по един час, зърната болят, после доизцеждам, вратът ме боли гърбът 🤪🤪🤪 нооо бебчо трупа грамчета и това ме мотивира 💪💪

Поздравявам ви виртуално с едни спайс гърлс по ваш избор "Girl power" ♥️♥️💪

# 423
Благодаря за куража.Браво ,че всичко е наред с вас.Гушкайте се много.Скоро и ние ще гушаме бебета

Хриси, Мимс, 🤗🤗🤗 дръжте се момичета, в момента в който малкото същество е в ръцете ви няма да имате и спомен сигурно,
ММ ми каза, че в двата часа, в които чакахме анестезиолога за епидуралната съм му крещяла да отиде да го намери 😂🙈🙈 а аз нямам абсолютно никакъв спомен, само си спомням как се бях вглъбила в дишането по време на силните контракции... Но ето че съм му била викала 😂🙈
Освен това болката от бъбреци и зъби, и ухо е различна в това , че не е на вълни, тялото я произвежда цел да ни предупреди, че нещо не е както трябва,
А при раждането болката е на вълни някакси си, и е точно така, за да могат нещата да се случат по най-благоприятният начин,
Т.е. болка с добра цел 🤓

Да не ви плаша 😁но аз за по-трудно към момента все още намирам кърменето,
Бебчо се оказа с леко къса юздичка, сега ще го водим на консулт за евентуално хирургична корекция,
И така вече 23 дена - мляко има много, бебчо се храни по един час, зърната болят, после доизцеждам, вратът ме боли гърбът 🤪🤪🤪 нооо бебчо трупа грамчета и това ме мотивира 💪💪

Поздравявам ви виртуално с едни спайс гърлс по ваш избор "Girl power" ♥️♥️💪

# 424
Момичета, и аз не се чувствам добре. Периодично получавам менструални болки и точно по същия начин сякаш имам позив за тоалетна, но се оказва, че фалшив. През нощта второто събуждане ми беше към 4 със силно гадене и киселини. Пих деган за да не повърна. Дори помислих, че наближава раждане, но нямах стягания на корема.
И аз съм с много нисък праг на чувствителност към болка. Когато е силна ми причернява веднага, пада кръвното рязко, спирам да виждам и както го описвате студена пот. Също не си представям раждането при това положение. Както и да, не сте сами и аз съм така, не че това успокоява😳🤗🤗💖

# 425
При мен често се случва, но установих, че е прищипване на нерв. Хем е като менструална болка, но е от нерв. Също имам фалшиви позиви за тоалетна. Веднъж ми се случи и да е рязка и силна болката. Не се тревожете, нормални са тези неща.

# 426
При мен често се случва, но установих, че е прищипване на нерв. Хем е като менструална болка, но е от нерв. Също имам фалшиви позиви за тоалетна. Веднъж ми се случи и да е рязка и силна болката. Не се тревожете, нормални са тези неща.

Аз съм с прищипан седалищен нерв от миналата година като ту минава ту почва пак болката. Но при мен има разлика ,това което си усещам си е менструална болка. Ще видим  ... може пък беба да се готви да излиза знам лии.. а и все пак и е време

# 427

Аз съм с прищипан седалищен нерв от миналата година като ту минава ту почва пак болката. Но при мен има разлика ,това което си усещам си е менструална болка. Ще видим  ... може пък беба да се готви да излиза знам лии.. а и все пак и е време

И аз имам проблем със седалищен нерв и никога до сега не е била менструална болката, но сега така го усещам. Интересното е, че е само в дясно и тръгва по крака. Но, разбира се, при теб може и човекът да се готви да излиза Simple Smile

# 428
Моля за съвет! За огромно мое съжаление, май имам хемороиди Sad Никога не ми се е случвало това нещо и се надявам да е наистина само заради бременността и да мине бързо. Моля Ви за препоръка какво да ползвам сега веднага да помогне Sad
Благодаря!

# 429
Здравей! Ползвала съм цикатридина супозитории, но преди бременността. Помагат, все пак може да говориш с АГ дали са подходящи.
Моля за съвет! За огромно мое съжаление, май имам хемороиди Sad Никога не ми се е случвало това нещо и се надявам да е наистина само заради бременността и да мине бързо. Моля Ви за препоръка какво да ползвам сега веднага да помогне Sad
Благодаря!

# 430
И аз съм ужас ,на следващия преглед ще питам АГ.

Благодаря!

# 431
snejinka, имах същия проблем и имам предписано от моя АГ какво да правя, спокойно може да откраднеш лечението, за напреднала бременност е. Трябват ти: листа за чай смрадлика, както и крем за мазане крем Хемопран. Смрадликата се прави на чай 3 пъти на ден. Чакаш да изстине, да не е горещо, леко топло. Накисваш се в 1 леген с чай, за да се успокои кожата. Ако не можеш, си правиш бани, поливаш бавно дупето с чая. Когато си подсушена и чиста, се мажеш с крема, 2 пъти на ден, сутрин и вечер. По възможност се мий с топла вода и сапун след тоалетна, защото хартията раздразва.

# 432
  • София
Днес мога да не философствам само Close Нещата вървят напред с пълни сили.
Вчера бях на ЖК по здравна, днес в Надежда на консултация (не се прави в 38-ма чак, ама аз хич не бързам, то и бебето не бърза). Ориентирана съм вече какви изследвания ми липсват и утре се надявам да мога да наместя вече нещата. Само не разбирам тоя Васерман защо постоянно се иска и то ако може току-що снесен Grinning Не си представям това точно да е бича на нашето съвремие.
Оптимистично съм настроена - утре ако ми дойде поръчката и нещата с изследванията се наредят както се надявам, ще мога да компенсирам шматкавостта си, уикенда да си оправя багажа и да си седна на гъзО да чакам малкия да се наконти Grinning От прегледа не ми звучеше да е хукнал. Ама няма да се оплача ако преди 8-ми се накани, че ще ми спести прегледи...
Само не знам какво ще правя по цял ден ако не се притеснявам че не съм подготвена Satisfied

Това с фалшивите позиви ми е много странно. Не помня дали бях така предния път, ама от както бебе слезе по-надолу... случват се. И като усетя че е било фалшиво и се замислям какво аджеба се опитва да каже автора.

# 433
и аз май съм с хемороиди, купих си крема Хемопран - вече седмица се мажа сутрин и вечер, но няма ефект

So close благодаря за лечението, ще си купя и чай смрадлика, дано като включа смрадликата да има ефект Hands Pray
Горе-долу за колко време минават хемороидите?

Аз нямам запек, предполагам е от тежестта с напредването на бременността - и това ме отчайва - имам съмнения дали ще минат преди раждането Fearful
а при естествено раждане се налага да напъваме - не знам дали наличието на хемороиди е показание за секцио
и ситуацията с хемороидите може да се влоши Sob
 Thinking

snejinka, имах същия проблем и имам предписано от моя АГ какво да правя, спокойно може да откраднеш лечението, за напреднала бременност е. Трябват ти: листа за чай смрадлика, както и крем за мазане крем Хемопран. Смрадликата се прави на чай 3 пъти на ден. Чакаш да изстине, да не е горещо, леко топло. Накисваш се в 1 леген с чай, за да се успокои кожата. Ако не можеш, си правиш бани, поливаш бавно дупето с чая. Когато си подсушена и чиста, се мажеш с крема, 2 пъти на ден, сутрин и вечер. По възможност се мий с топла вода и сапун след тоалетна, защото хартията раздразва.

Благодаря!

И аз съм ужас ,на следващия преглед ще питам АГ.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 22:40 от kukli4ka456 ❤️

# 434
За хемороиди Цикатрадина супизитории вечер след баня, като както са казали и други момичета- вана на дупата със смрадлика. Не яж люто и кисело.
За болките…. Аз последните дни както съмни писала си ги имам почти постоянно.
Днес минах анестезиолог, мина ми чужденката за упойките, тъй като отново ще съм с пълна анестезия поради ред причини. Някак ми олекна, но все пак има толкова време..
Предстои ни местене, ММ обаче все чака последния момент.  Живот и здраве другата седмица трябва да сме в така мечтания нов дом 🥰 
За болницата ми казаха само две нощнички и чехли , нищо за бебето.
Спокойна вечер на всички ❤

Общи условия

Активация на акаунт