Термин март 2023 тема номер 8

• 40 693
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Да се отбележа и аз в отбора. Термин 10.03., планирано секцио за 23.02. И накрая издърпаха плановото секцио със седмица напред, заради една акушерка, която с нервност не можа да ми направи хубав запис на тоновете. Леко раждане на останалите❤

Честито, още една прекрасна новина, да е жива и здрава госпожицата!

# 451
  • Sofia
VSSh, MK638929, честито!!! Да са живи и здрави бебенцата и бързо възстановяване на вас! 🤗

# 452
Малее започнаха едно по едно бебетата да идват.Аз на ден отварям календара по 100 пъти и виждам ,че остават 20дни до термин и нещо нервите вече ме трескат от страх.

# 453
Да се отбележа и аз в отбора. Термин 10.03., планирано секцио за 23.02. И накрая издърпаха плановото секцио със седмица напред, заради една акушерка, която с нервност не можа да ми направи хубав запис на тоновете. Леко раждане на останалите❤
Честита радост! HeartHeartHeartHeartHeart
Tiare, и аз гледах лунния календар, но не ми е това водещото, понеже съм мега невежа по въпроса. Просто последна редовна менструация ми е на 09.06. и реших, че датата е подгодяща Grinning

# 454
Добър ден от мен ☺️
Честити бебчета момичета!
Пожелавам им да са преди всичко здрави, щастливи, успешни и много да радват мама и татко ❤️

Vssh ще се радваме ако ни разкажеш малко повече как мина при теб, как се казва бебо ☺️
Бързо възстановяване и скорошно прибиране вкъщи 🙂

Аз днес бях на запис на тонове и бебка, както и миналата седмица почти не се спря, един път размести колана и вече очаквах повторение на тонове, както предния път, но слава богу след наместването се укроти и АГ каза, че тоновете са добре.

Следващата седмица най-вероятно в сряда съм на консултация и тонове отново, както споменах вече започвам прегледи веднъж на 2 седмици, а тонове всяка седмица.

Не знам за Вас, но аз вече развивам май този синдром "гнездене" само обмислям какво още остава да се купи, какво трябва да се направи, пране и тн за да се подготвям за големия ден... Хем съм с термин 31.03,но някак имам чувството, че ще се случи по - рано и особено четейки за всяко ново бебче в групичката ни и все мисля, че скоро всички ще гушкаме пухкави бебета ☺️

Даже си взех документите за прием в Майчин дом и ще ги разгледам и попълня предварително за да са готови и те, защото хич не си го представям с болки и разкритие да се налага да попълвам куп декларации и да ги мисля..

С предното раждане не стигнах до този "стрес", тъй като преносих 6 дни и ме бяха приели 3 дни преди раждането и съответно попълвах документи нормално без бързане, болки и т н

Вие на какъв етап сте с подготовката?
Аз съм взела всичко за бебка, за мен за болничния престой само трябва да изпера, изгладя и подредя нещата за малката в скрина, а моите в куфара и смятам другата седмица да се заемам малко по-малко 🙂

# 455
Добре дошли на новите бебоци ❤ Най-важното е е че и те и мамите са живи и здрави🥰
За тревогите относно възстановяване след секцио- ами както и след нормално. Всичко е индивидуално. Мен и двата пъти ме държаха по ден в реанимация и ме раздвижваха на следващия ден. Сега някъде и по-рано ги раздвижват. Особено ако сте със спинална анестезия. Един ден е мъката и то ако не желаете обезболяващи.
После стискаме зъби и ставаме защото децата ни чакат 🥰 Аз препоръчвам свещички профенид , доста помагат след операцията.

# 456
Честито на новите мамиии ❤️❤️❤️ да са ви живи и здрави дечицата, да имат само радост и усмивки в живота си.
Лейди, все едно мен описа. Аз също все се интересувах от нормалното раждане, даже и няколко консултации с очен лекар, но... Планувахме секцио и сега броя дните до него и хем се радвам, защото знам колко време остава до тази така чакана среща, хемм си ме хваща страх и от упойката и след това. Но важното е всички да сме живи и здрави, както каза някой едното раждане боли по време и преди, а другото след.

# 457
Момичета, забравих да ви препоръчам една дама, майка на дете с увреждане, която прави невероятно вкусни домашни сладки в чудесни кутии. Мисля за персонала на болницата и за у дома да поръчам пак от нея. Споделям страничката и:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100090215292256

Намерих я в една група: Купи от майка на дете с увреждане., от където често поръчвам подаръци. Така помагаме на тези борбени жени ❤

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 11:52 от Mer_M

# 458
VSSh, MK, честити бебчета ♥️♥️♥️
Да са здрави, да хапват добре и да спинкат леко, а на вас бързо и леко възстановяване 🤗🤗

# 459
Честита да е малката принцеса Карла! Да е много здрава и щастлива! 🥰🥰🥰

# 460
  • В твоето съзнание...
Момичета, забравих да ви препоръчам една дама, майка на дете с увреждане, която прави невероятно вкусни домашни сладки в чудесни кутии. Мисля за персонала на болницата и за у дома да поръчам пак от нея. Споделям страничката и:

Намерих я в една група: Купи от майка на дете с увреждане., от където често поръчвам подаръци. Така помагаме на тези борбени жени ❤

Чудесно изглеждат! А как мислиш да организираш поръчката? Ако ги поръчам като родя, дали ще станат готови за изписването, така че ММ да ги донесе или?
Аз това не мога да го измисля чисто организационно. Иначе и на мен ми се иска да донесе някакви сладки/соленки, а не просто бонбони, че да могат да хапнат хората и без това са цял ден на крак.

# 461

Чудесно изглеждат! А как мислиш да организираш поръчката? Ако ги поръчам като родя, дали ще станат готови за изписването, така че ММ да ги донесе или?
Аз това не мога да го измисля чисто организационно. Иначе и на мен ми се иска да донесе някакви сладки/соленки, а не просто бонбони, че да могат да хапнат хората и без това са цял ден на крак.

И аз съм си избрала микс от соленки и сладки с поръчка (от друг сайт). Понеже ще съм с планирано секцио, при мен ще е по-лесно да се предвиди и организира авансово поръчката.
Но се чудех, ако искам да оставя нещо на израждащата докторка, а тя в деня на изписването не е на смяна, как да процедирам Thinking . Някакви идеи?

# 462
Момичета,правите ли секс🫣.Аз не се чувствам ок,не знам къде имам косми,нищо не виждам,не се чувствам мн секси с големия корем,а и ми пречи да се развихря и стоя като статуя,което ме дразни и предпочитам изобщо да не правя.Обаче,то нали долу е мускул,викам си,той вече е закърнял направо при мен,взема да се напъна сега накрая ли 😀

# 463
Правим секс, в една и съща поза 😅 т.нар. лъжички, рядко но … това е на мегдана 😂
За организацията на поръчката сладки най-добре да пишете на дамата за да ви ориентира тя. Моята дойде за 5дни. Но март месец особено покрай 8ми е доста натоварено предполагам. Иначе наистина са много вкусни 🐖 Аз мисля да ги поръчам ден два преди плановото секцио. Дано само изчакаме да е по план 🙏🏼
За подарък на Доктора, винаги може да се занесе ако не е на смяна в дните когато ви изписват.

# 464
Milenahot ако не е на смяна можеш да си плануваш посещение в последствие. Аз така засякох пред кабинета за прегледи едно от момичетата, с което лежах в болницата.
MimsdJoy няма да закърне е Joy не бой се. Даже съм чела, че ако ще раждаш нормално се препоръчва повечко секс накрая. Ако не се лъжа и в една от лекциите Елена Василева го препоръча.
 Аз за сега съм в стоп режим поради ред причини, но мисля от следващия месец преди секциото да наваксам за следващите няколко месеца, че не се знае кога ще е следващия път Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт