Термин март 2023 тема номер 8

• 40 665
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Аз всичко съм изпрала и подредила. Тъй като съм  с термин 6март. Понякога си мисля ,че времето е спряло. Все едно има цяла вечност. А и нямам никакви изгледи за раждане , което ме притеснява..  за секса да не говорим Joy с една дума МИРАЖ ,хаха ММ го е страх , да не направил нещо на беба , хаха.. а и сега изобщо не ми е до секс. Всеки ден си мисля ,че ще раждам и всеки ден така си минаваааа и идва следващия. А така ми се иска да си гушкам вече едно малко човече. Но на нея и е добре вътре , явно се  е формирала стриктна личност и ще си чака датата хаха

# 466
Момичета,правите ли секс🫣.Аз не се чувствам ок,не знам къде имам косми,нищо не виждам,не се чувствам мн секси с големия корем,а и ми пречи да се развихря и стоя като статуя,което ме дразни и предпочитам изобщо да не правя.Обаче,то нали долу е мускул,викам си,той вече е закърнял направо при мен,взема да се напъна сега накрая ли 😀
хахахахахахахахаха ,разсмя ме . Аз да ти кажа все още се обезкосмявам ,не виждам ама карам по усет . А за секса - секс като секс от месеци не сме ,може да ви прозвучи мръснишки, но добре ,че има и други начини за удоволствие 😁 ,че повече се притеснявам за милото отколкото за себе си по тоя въпрос .И на мен не ми е удобно и комфортно,но гледам да не му липсва нищо . Че ще му омръзна иначе .😁😁  Иначе тия паяжини има се обират хахахахах. Даже наскоро ми вика айде няма ли да раждаш ,🤣🤣🤣🤣 и той като мен търпение няма .

# 467
Мен продължава да ме мучи адски задух и сърцебиене. Снощи се събудих от това. Смуках един валидол, но ето сега на обед като приспивам малкия батко пак ме почва. Супер неприятно ми е 🙁 Освен това и носа ми още тече и де запълва и той 😖
Между другото, момичетата които ще раждат нормално, нали знаете че може и да преносите 😀 Аз например съм преносена 14 дена. В продължение на Хриси, която всеки ден чака… цунки и дишай спокойно. Ще излезнат бебоците, както казва моя Док, като им дойде времето 🤗

# 468
VSSh, честит юнак! Да е здрав и щастлив, с хубави мерки е. Как се чувстваш днес? Той как е?

M.K., честито и на теб! Нека маллата дама расте весела и здрава.

По въпроса за секса, който коментирате - ние не правим изобщо от началото. Първо бях с кървене, сега бебето е ужасно ниско долу и няма как, а и не ни е до това.

Mer_M, това със задуха е много неприятно. Може би бебето ти е по-високо разположено и затова са тези усещания?

Иначе за пренасянето - на мен ми казаха, че ако не родя на термин, 1-2 дни по-късно ще го предизвикат. С инвитро сме, плацентата ми е вече узряла, та е опасно да се чака твърде много.

Цветито, нормално е да "гнездиш", и аз съм в такава фаза. Хвърлям много стари предмети, които са по шкафовете, все поръчвам разни неща, мисля кое трябва да се чисти още...

Днес бях на тонове. Имаше дискотека в началото, малкото беше подивяло, после се успокои. Станал е 3.100, в 36 г.с. е. На 1.03 сме на тонове, а на 10.03 - преглед и тонове. Имам и направление за раждане, така че, ако реши, тичаме...

# 469
Здравейте, момичета!
Благодаря ви!
М. К. 638929, честита радост и на теб!
Да е жива и здрава и много да ви радва!

Юнакът се казва Андрей.
Раждах в болница Токуда, при д-р Апостолова, 13 дни преди термин. При приемането ми в болницата го измериха 3300, но на другият ден се роди 3040.
Още се нагласяме един с друг. Аз се чувствам все едно ми е първо дете. Раздвижих се сравнително бързо и се чувствам добре (когато съм с обезболяващо де).
Той до момента е ял веднъж и ми казаха, че е повръщал след това. Сега ми разрешиха да му дам само две глътки. Повдига му се постоянно, още преди да беше ял вчера и се дави. Доста ми е притеснено, надявам се всичко да е наред с него.
Иначе в самата болница отношението е страхотно. Не съжалявам, че избрах да раждам тук.

# 470
VSSh, дано отмине бързо това гадене и повръщане. Да може и ти да си спокойна!❤️❤️❤️

# 471
Честито за двете новородени бебчета! Да са ви живи и здрави, и вие и семействата ви!
VSSh, надявам се да минават тези позиви за повръщане и всичко да е наред 😊

# 472
Ее, браво, отново хубави новини! Да са ви живи и здрави бебчетата и много да ви радват!

Лейди, какво налага да си секцио?

Аз също като Хриси съм в очакване. Напоследък всички около мен сънуват някакви дати, те отминават и заминават Grinning не знам вече .. когато - тогава. Багажът ми е стегнат, стои в коридора на старта, нещата за бебето са изпрани и чакат.

Относно преносването, вече никой не те чака да преносваш 14 дни .. сега ако преносиш една седмица или ти предизвикват раждане, или секцио.

# 473
Ее, браво, отново хубави новини! Да са ви живи и здрави бебчетата и много да ви радват!

Лейди, какво налага да си секцио?

Аз също като Хриси съм в очакване. Напоследък всички около мен сънуват някакви дати, те отминават и заминават Grinning не знам вече .. когато - тогава. Багажът ми е стегнат, стои в коридора на старта, нещата за бебето са изпрани и чакат.

Относно преносването, вече никой не те чака да преносваш 14 дни .. сега ако преносиш една седмица или ти предизвикват раждане, или секцио.
Няколко са причините. Като цяло съм ин витро, което само по себе си не налага секцио, но в случая моя лекар предпочита така. Отделно имам и висок риск от прееклампсия и преди няколко седмици започнах да вдигам кръвно, което допълнително спомага.

# 474
Разбира се, че вече никой не чака 14 дена преносване, но ето жива и здрава на времето съм преносена точно толкова и родена нормално. Казах го с цел да успокоя , не да се възприема точно или като заплаха 🤗
Аз някак хем съм супер изнервена, най-вече на ММ, хем се опитвам да се наслаждавам на последните седмици бременност.
Това местене и най-вече, че аз не съм годна да правя нищо освен да бременея обостря толкова отношенията ни, че съм готова да си ида при Мама 😒 както се казва. То голямо бутане, голямо мотане 😡

# 475
Лейди, ясно. Секцио, секцио, важното е да сте здрави ти и бебето. Имам една приятелка дето скоро роди секцио и каза, че я е боляло точно 3 дни .. явно не е толкова страшно.

Мер_М, значи не съм само аз Grinning , моят мъж как ме търпи, не знам, много съм нервна напоследък и все на него си го изкарвам. Кога има защо, кога няма .. но ще ни търпят, няма къде да ходят.

# 476
Хахах, Мер, не си само ти. Аз от няколко седмици съм при майка ми. Мисля че съм нетърпима и за да не ескалират съвсем нещата с мъжа ми дойдох при нея. И сега си седя тук. Твърде съм нервна и все ми е зле - задух, обща отпадналост, прилошава ми на тонове, навсякъде ходя с шишенце кафе в дамската чанта, тъй като почти припадам, нощем ми се гади много и имам киселини от всичко през деня. Ставам да проветрявам поне по два пъти стаята нощем. Sad Пълен ужас е. Не издържам изобщо повече. Същевременно ме е страх от раждането.
Разбира се, че вече никой не чака 14 дена преносване, но ето жива и здрава на времето съм преносена точно толкова и родена нормално. Казах го с цел да успокоя , не да се възприема точно или като заплаха 🤗
Аз някак хем съм супер изнервена, най-вече на ММ, хем се опитвам да се наслаждавам на последните седмици бременност.
Това местене и най-вече, че аз не съм годна да правя нищо освен да бременея обостря толкова отношенията ни, че съм готова да си ида при Мама 😒 както се казва. То голямо бутане, голямо мотане 😡

# 477
И аз съм доста изнервена напоследък.. всичко ме дразни , винаги намирам за какво да се заяждам.. както си стоя и започвам да реваа защото вече не ми се стои вкъщиии. Излезем някъде направя 5крачки и искам да се прибирам .. нямам угодия. Как ме търпи ММ не знам.

# 478
Започнаха да валят бебчета и при нас ☺️!
 Нека всички новородени бъдат здрави, щастливи и благословени! Бързо възстановяване мамчета😉
    Аз не съм писала скоро, но последните две седмици бях болна дори все още имам кашлица. 😔
Болят ме ребрата почти постоянно, уж казват че било нормално и бебка притискала, но аз си се притеснявам. Някоя от вас да има такова неразположение? Сега се оказа, че имам и бактерия  - pseudomonas aeruginosa която трябва да лекувам с глобули..дано успея да я излекувам навреме.
Вече съм в 35 та седмица, но все още почти нищо не ми е готово - нито съм изпрала, нито съм купила всичко.. Чакам до няколко дни да ни сглобят новата спалня и да се активизирам 😃Единствено съм нахвърляла някои неща за родилното в един куфар.
Другата седмица вторник съм на преглед и ще обсъждаме раждането с доктора .Сетих се, че ноември бях на профилактични прегледи от работа и ми бяха казали, че трябва да мина през очен лекар преди раждането. Вие ходихте ли?

# 479
Добро утро!
*Make*a*wish* и мен ме болят ребрата от време на време. Когато съм седнала чак усещам крачетата на бебето как натискат там. С багажа за болницата също не съм готова, пък ще раждам след 2 седмици Anguished
 За нервността. При мен преди да забременея беше страшно. На работа ми беше ад, но не напуснах години наред, заради ин витрото и защото знаех, че има варииант да забременея и да ме уволнят и си налягх парцалите Cry
От както съм бременна съм ходила на работа сумарно 2-3 седмици и спорес ММ съ станала ангелче Heart Eyes Но това до снощи Cry
ММ говори със сестра си и племенницата по телефона на  високоговорител, че да чувам и аз. И не щеш ли се изпусна да каже на бебето Сашко! Сестра му не пропусна да натърти и тя. Направо се разтреперих, а аз съм човек с много здрави нерви и трудно се ядосвам. После ми се извинява ама то след дъжд качулка.
По- тъпото е, че нали трябва да сме единни относно възпитанието на дтето и цялостното си виждане за нещата. А той много се влияе от нея. Та сега се чуд ячк как ще я караме за напред. Защото за меб е недопустимо, когато двамата нещо сме се разбрали да е само докато сме си двамата, а като има и други всеки да си прави каквото си иска. Естествено съм сърдита в момента и не му говоря, но не мисля, че той е наясно защо всъщност му се сърдя, а и май не иска и да разбере.
 В крайна сметка много не ми се искаше така да става и детето да има име на пук ама май на там отиват нещата и ще го кръстя по мое усмотрение на баща ми Николай, пък да се сърдят после всички на себе си, че не са ми уважили молбата да не  му викат Сашко. Много ми е тъпо, защото не исках да става така, ама на там отиват нещата.  Не виждам как за 2 седмици ще успее да се разбере с родата, пък и той май и не мисли да го прави Cry

Общи условия

Активация на акаунт