Любители на кучета - 133

• 29 631
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря,мислех че четките  с тези телени зъбчета няма да може да разрешава.Ще опитам

# 181
  • София
И ние ползваме такава четка за нашето йорки.  Нищо друго не върши толкова добра работа.

# 182
  • София
Поздрави от никога несресваната Simple Smile

# 183
Ооохх какъв розАв език имаш, Бубееее 😍😍

# 184
Запазихме за това лято къща в Гърция и ще пътуваме с Неро.
Някой ходил ли е на плаж с куче там? Информацията ми е, че може по плажа, но не може да се къпе в морето. Тоест ако се цопне със засилка да очаквам да ме глобят ли? 🤔

# 185
Ние сме ходили доста пъти с куче в Гърция. Плажуваме и влизаме с него във водата. Не са ни глобявали досега, но и като плажуваме, сме основно на неорганизирани плажове и за да влезем във водата, не разбутваме хората. Като цяло не съм забелязала негативно отношение към кучета на плажа и във водата, даже напротив, хората им се радват. Доста кучета съм виждала и никой не е реагирал като по нашето Черноморие в сезон с “Ууужааас!!! Глоба 5000, изцапахте морето!!!!”
Ключово е все пак кучето да не пречи на никой.

# 186
  • София
Ние ходим все на Тасос и там не съм видяла никъде да правят забележка за кучетата. Къпали сме голямо куче в морето, но на един от големите плажове, където нямаше как да пречим. Има доста нюню плажчета, които са супер готини за плуване, но за къпане на куче не би било удачно преди да се разотидат хората. Но пък на всеки плаж има къде да поседиш с кучето на сянка (Буба последно реши да си копае легло в пясъка под шезлонгите ни и си реши проблема с жегата; тя не обича вода и като цяло за нас е все едно на кой плаж отиваме). Август месец е ад, аз нашата черна перла не бих я завела тогава.

# 187
  • Русе
Сърдит ми е, че обръщам повече внимание на бебето

# 188

Оле, жално кравайче!....

# 189
Чудна Буба! винаги много елегантно оплезена Stuck Out Tongue
Наша Джинка се ослушва, дали пак ще ходи навън( че тия дни времето е разкошно и като излезем, няма прибиране) :

# 190
  • София
Плащам си данъка

# 191
Помощник в офиса …

# 192
  • под тепетата
sparkling eyes, ний му викаме шредер Satisfied
В понеделник рано сутринта, още по тъмно, на спирката мина момче с чехословашки вълчак. Късно го видях и не можах да му се порядвам. Днес обаче се приготвих, причаках ги от засада, примолих се и я нагушках! Прекрасна красавица! Първо малко плаха, но после ме нацелува и все се обръщаше към мен като си тръгнаха.   
А преди няколко дни в съседната ни къща за гости са гостували испанци с два бобтейла! Щерката ми ги е фотнала и ми ги показа. Ако ми бяха паднали, и те нямаше да се разминат без гушкане. Ням нищо, че на испански знам две думи Wink

# 193
  • Русе
Много ревнува... ама няма как.

Оле, жално кравайче!....

# 194
  • под тепетата
Ох, миличкия! Свикнал е да е център на вниманието и сега му е странно. Отделяйте му по 10 минутки  докато бебо спи.

Общи условия

Активация на акаунт