КАУФЛАНД - тема 64

• 51 332
  • 782
  •   1
Отговори
# 495
Днес плодовете и зеленчуците бяха ошушкани в 14ч. По едно време извадиха чували с картофе, та взех 1. Нищо интересно не видях. Само вакуумиращи пликове Wink

# 496
Аз взех само две кисели млека на Домлян (бяха останали само три), две сметани със срок до края на април (цената на етикета беше 1,85, но на скенера излезе на 1,23) и пет чифта боксерки за 7,50. Доста тънички ми се видяха, но за тези пари - толкоз.

# 497
  • София
Издирвам прахосмукачка-робот Мюлер за 180 лв от купоните. Близки от прованса/нямат К. наблизо/ направо са ми превели парите за нея в картата с надежда да им я купя. Купона е активен до 19.03, но на 3 места /Младост 3, Младост4, Горубляне/ ходих днес и я няма.
Молбата ми  е - който я е виждал в  соф. филиали някъде да сподели. Ще отида, нямам  проблеми с пътуването,
Това е чудото на техниката, помогнете  моля ви!
https://www.ozone.bg/product/prahosmukachka-robot-muhler-bobby-1 … 8noIaAmV_EALw_wcB
в понеделник ще питам и на нац. телефон. Но не възлагам много надежди на тях.

# 498
Този Боби и аз го заглеждах, но тази седмица отсъствам и не знам наличен ли е.

# 499
  • София
Дева, уж до 19.03 е в прИмоция. Днес го нямаше, но според отзивчива служителка от информация от понеделник пак ще го доставят. На близките предложих да купя робот от Лидл, но нещо не се въодушевиха. Имам го, доволна съм. Все пак има разлика 310 - 180 лв.

# 500
Аиша, точно, защото е 180 лв.
Иначе има и скъпи. На дъщеря ми е за 600+.

# 501
Майка ми и Зи ден е пазарувала, но не си е взела фикситата. Сега ако отиде на информация с бележката,дали ще ѝ ги дадат ? Че детето ми яде душата за тия фиксита
Ще й ги дадат.
Днес пазарува за 70 лв., но бях на касите на самообслужване. След това с бележката отидох на информация и ми дадоха 2 фиксита, а на бележката сложиха печат: платено.

# 502
Този индукционен котлон дали е хубав? Мисля, че е доста стар модел, от 2018...

https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/ot-ponedelnik/obs … _id=00080398.html

# 503
  • Ст Загора
Ходих взех пил.бутчета , кис . Мляко сирене Бългорче и бъбъл гофретник,  намален за 30 лв от 40 лв.

# 504
Този индукционен котлон дали е хубав? Мисля, че е доста стар модел, от 2018...

https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/ot-ponedelnik/obs … _id=00080398.html
Да, аз готвих на такъв известно време, докато обзаведем кухнята.

# 505
Имате ли отзиви за:
    батерията и микросд картите и флаш паметта?
    протектора за матрак Pire relax feeling
    чаршафоте
    електрическата четка за косса
    вакуум торбите
    ютията Electrolux Edb1720
    пуфа

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 16:29 от Sofiasku

# 506
    На моето любимо мляко му свалили цената много, нещо са се объркали Grinning
     Обаче това ме изненада:

Едното по 3.37, другото по 3.36....
    А това е от преди месец:

# 507
    Има една двуседмична брошура, не знам дали я има публикувана тук в темата, видях я в приложението за каталози. Обаче не видях кой знае какви далавери в нея , всичко ми изглежда на редовна цена

# 508
    • София
    Sofiasku Протектора е хубав, приятна материя, не шумка. Вакум торбите също са добри. за другите неща не мога да дам мнение

# 509
    На моето любимо мляко му свалили цената много, нещо са се объркали Grinning
     Обаче това ме изненада:

Едното по 3.37, другото по 3.36....
    А това е от преди месец:
    Скрит текст:

На Балкан млеката имаха оферта с карта Кауфланд. Мисля, че е някакъв процент и от там идва разликата в цената.

Общи условия

Активация на акаунт