КАУФЛАНД - тема 64

• 51 320
  • 782
  •   1
Отговори
# 510
  • shumen
Аз утре ще ходя до К и се надявам да намеря всичко,което търся от новата брошура.

# 511
В Лидл има UHT мляко по 2.49. Не, че ми трябва, просто ми направи впечатление цената.

# 512
Пуснали са с купон същата промоция на кола зеро като в Лидл.
Купуваш една от 2 литра, другата - безплатно.

# 513
https://zanas.kaufland.bg/otgovornost/deistviyata-nosyat-promyan … -na-kaufland.html
Много хубава иницианива. И без това се чудех какво да правя с точките, като нищо от предлаганото не ми трябва, или има аналогичен продукт с по-голямо намаление...

# 514
Този сладолед Colosseo хубав ли е?

# 515
  • София
За мен - съвсем не.

# 516
Благодаря. Добър бюджетен сладолед въобще има ли?

# 517
Аз харесвам тези на Фамилия. Особено този с йогурт и боровинка.

# 518

Пробвах и не бих повторила.

# 519
Тяхна марка имаше някакви кутии произведен в Белгия, на мен ми хареса, под 4 лв го пускаха миналото лято.

+Тирамису, и може би плодов имаше

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 14:26 от Bradley Cooper

# 520
Продължават да учудват народа с офертите. Като нямаш наличност да покриеш всички филиали дръж ги на централен склад и ги доставяй до филиала където има заявки. Дали ще сложиш по една мостра във филиал зависи от промотера. Това по повод прахосмукачките с 50 точки за купона дето тук ги имало там ги нямало ...

# 521
Някои ако иска да използва имам купони за 1+1 кока кола и фанта/спрайт+ кола за 2.69лв (общо 4литра), валидни са от13 до 15.03. и за олио Плиска на 2.99лв до 12бр от 13 до 17.03 да пише на лични и ще изпратя скрииншот на картата.
Скрит текст:

# 522

Пробвах и не бих повторила.
Отвратителен е.

Пуснали са с купон същата промоция на кола зеро като в Лидл.
Купуваш една от 2 литра, другата - безплатно.
И на мен това ми направи впечатление. Явно този продукт не е много търсен.

# 523
На страница 12 от брошурата има ТХ Зебра на цена с Кауфланд карта 5,99лв. Познайте дали на каса излезе тази цена ?! (в скоби уточнявам, че хартията беше в един забутан ъгъл без табела с обявена цена). Веднага след маркирането й на цена 9,19лв. казах на касиерката, че няма да я взема на тази цена. Тя ми я махна, но каза, че не им било позволено да правят така, защото после "шефовете го отчитат като наша грешка" Flushed Значи, шефовете не отчитат като грешка, че нещо, първо е без обявена цена в магизина, второ, че на каса излиза на цена, различна от обявената промоционална, но е грешка ако клиента се откаже да купи нещо на цена, която съотвтства на обявената ! КЗП, спят дълбок сън, или тъй им е удобно, всъщност. С всеки изминал път, където и да пазаря, е станало от зле, по- зле !

# 524
На страница 12 от брошурата има ТХ Зебра на цена с Кауфланд карта 5,99лв. Познайте дали на каса излезе тази цена ?! (в скоби уточнявам, че хартията беше в един забутан ъгъл без табела с обявена цена). Веднага след маркирането й на цена 9,19лв. казах на касиерката, че няма да я взема на тази цена. Тя ми я махна, но каза, че не им било позволено да правят така, защото после "шефовете го отчитат като наша грешка" Flushed Значи, шефовете не отчитат като грешка, че нещо, първо е без обявена цена в магизина, второ, че на каса излиза на цена, различна от обявената промоционална, но е грешка ако клиента се откаже да купи нещо на цена, която съотвтства на обявената ! КЗП, спят дълбок сън, или тъй им е удобно, всъщност. С всеки изминал път, където и да пазаря, е станало от зле, по- зле !

Не знаете ли, че отстъпките не се получават веднага след маркиране, а в края на сметката. Само на касовата бележка се отбелязват веднага след продукта. Можеше да попитате касиерката дали няма отстъпка. И сторното наистина се смята за грешка на служител. В случая можеше да се спести. Нямате прадстава колко етикети се сменят в неделя. Не мисля, че е чак такъв проблем, че са пропуснали да сложат етикет. Поправимо е.

Общи условия

Активация на акаунт