КАУФЛАНД - тема 64

• 51 166
  • 782
  •   1
Отговори
# 765
за Била ,на мен служителка ми обясни: Първо се маркирва картата,второ покупките ,трето  ваучерите, които ще се използват ,и накрая ваучер за РД.
В Кауфланд си активирваш купона,стоката си излиза на редовна цена,преди плащането най-отдолу на бележката излиза отстъпката.

Сори за спама, но къде  е ваучера за рожден ден от Била? На мен Касиерката ми каза, че имам, но къде е не знам.
От Кауфланд също нямам. И него не знам къде да търся.

В приложението и на хартиената бележка от последно пазаруване излиза.

# 766
за Била ,на мен служителка ми обясни: Първо се маркирва картата,второ покупките ,трето  ваучерите, които ще се използват ,и накрая ваучер за РД.
Моля сложете това в забодения пост.
Темата не  е за Билла
Това е от темата за Билла, случайна грешка предлагам, модератор може ли да го премести...

# 767
  • Русе
В Кауфланд си активирваш купона,стоката си излиза на редовна цена,преди плащането най-отдолу на бележката излиза отстъпката.

Сори за спама, но къде  е ваучера за рожден ден от Била? На мен Касиерката ми каза, че имам, но къде е не знам.
От Кауфланд също нямам. И него не знам къде да търся.
На Билла ако нямаш профил, а само карта, излиза отдолу на касова бележка, да речем двайсетина дена преди РД.

# 768
  • Mostly in my mind
Темата не  е за Билла
Това е от темата за Билла, случайна грешка предлагам, модератор може ли да го премести...
Не ми се вярва да е случайна грешка, ама айде Joy

# 769
Скрит текст:
Темата не  е за Билла
Не ми се вярва да е случайна грешка, ама айде Joy
Може и да е случайна. Темата за Била - не е САМО за Била Wink

# 770
Много ми хареса крем сиренето на Олимпус. Благодаря на дамата, която го препоръча! И на редовна цена бих купила.

# 771
Момичета извинявайте,знам че съм в групата на кауфланд,не беше случайно да пиша за Била.Отговорих на поста пред моя, на Eleonora95.

# 772
Не съм наясно с цените на детските куфари, но това ми се струва добра цена( тази вечер на Кукуряк3 в Овча купел-София). Идва сезонът на "зелените училища" и лагерите- може да е полезно за някого.

Огромен е, 3 броя бяха.

# 773
Да дам отзив за LED настолна лампа за бюро, ако някой си търси. Днес взех, приятно съм изненадана- изглежда много добре, има функция часовник, будилник и термометът и три степени на интензивност, при нас бяха сиви на цвят /не звам дали е имало и друг/ .

# 774
# 775
dolce miele Горе на дръжката няма ли плъзгащо капаче, да регулира засмукването? Едно такова с отвор под него.
Не виждам такъв отвор...

# 776
Много е хубаво събота сутрин в магазина - има всичко! Няма ( много) хора. Рафтовете пълни, витрините пълни. Всичко от списъка взех. Доволна съм.
Взех и от флейката , която е от витрината на 10 лв/ кг. Аз редовно вземам. И продавачката там се вайкаше, че не им докарали нова , а уж е намалена и се чуди какво да слага на нейно място като свърши тази, която е нарязала. Гадно е така. Който превари, той завари.

# 777
  • Русе
Общо взето нищо не харесах от новата брошура. Силиконовите формички ще видя и ще си помисля за грейпфрути, защото последните, които бяха намалени предната седмица изгниха. Кивито също беше ужасно - на пихтия, та ще видя и него как ще е сега.

# 778
И аз искам силиконови формички

# 779
Олио и Кафе Мелита на зърна си харесах.

Общи условия

Активация на акаунт