Ейваллах на Ибо смелчага и с голямо сърце .
Ибрахим Челиккол, заедно с екипа си от 20 души, пътува до отдалечени села в провинция Хатай, засегнати от земетресението. Актьорът доставяше храна и лекарства на труднодостъпни места без достъп до телефона, но поддържаше връзка с екипа си с помощта на уоки-токи. Той обаче не направи никакви публикации в социалните си мрежи.

Актрисата , която ще играе Фирдевс в новата версия на ЗП съм изненадана от избора доста млада е .
Повечето сме с големи резерви за всичко това . Не знам дали ще гледам филма . Ще е по Нетфликс .
Нинчееее , обади се на НФ и ги скастри може ли такова нещо кога ще пускат Терзи и джентълмен ? Ще ми мине живота в чакане да видя проектите на Чачи
в Кубра ще са две главни според Бирсенката и още се избират . Уж машина изкуствен интелект . Почнаха измененията . Каква ирония , не е социален в реала , сеща се само на НГ да качи поздрав сега ще си чати с мацки . Гениален избор. Това има свойте опасности в мрежите. Актуална тема .

Хубавото е че вече е сингъл след пиявицата и така да се задържи. Разрешавам флирт да внимава .