Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 84 621
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Според графика на ТВ Канал Д тази седмица ще се излъчват нейни сериали

Ейваллах на Ибо смелчага и с голямо сърце . Heart

Ибрахим Челиккол, заедно с екипа си от 20 души, пътува до отдалечени села в провинция Хатай, засегнати от земетресението. Актьорът доставяше храна и лекарства на труднодостъпни места без достъп до телефона, но поддържаше връзка с екипа си с помощта на уоки-токи. Той обаче не направи никакви публикации в социалните си мрежи.

Актрисата , която ще играе Фирдевс в новата версия на ЗП съм изненадана от избора доста млада е .
Повечето сме с големи резерви за всичко това .  Не знам дали ще гледам филма . Ще е по Нетфликс .

Нинчееее , обади се на НФ и ги скастри може ли такова нещо кога ще пускат Терзи и джентълмен ?  Ще ми мине живота в чакане  да видя проектите на Чачи Head Band в Кубра ще са две главни според Бирсенката и още се избират .   Уж машина изкуствен интелект . Почнаха измененията .  Каква ирония , не е социален в реала , сеща се само на НГ да качи поздрав  сега ще си чати с мацки . Гениален избор. Това има свойте опасности в мрежите. Актуална тема .

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 17:21 от femmi2

# 76
Ханде Атайзи е на 49 години и изглежда доста добре за възрастта си. Участвала е в Ангелският остров и “Момичето на прозореца”(Джана).

# 77
  • София
Според графика на ТВ Канал Д тази седмица ще се излъчват нейни сериали

Ейваллах на Ибо смелчага и с голямо сърце . Heart

Ибрахим Челиккол, заедно с екипа си от 20 души, пътува до отдалечени села в провинция Хатай, засегнати от земетресението. Актьорът доставяше храна и лекарства на труднодостъпни места без достъп до телефона, но поддържаше връзка с екипа си с помощта на уоки-токи. Той обаче не направи никакви публикации в социалните си мрежи.

Актрисата , която ще играе Фирдевс в новата версия на ЗП съм изненадана от избора доста млада е .
Повечето сме с големи резерви за всичко това .  Не знам дали ще гледам филма . Ще е по Нетфликс .

Нинчееее , обади се на НФ и ги скастри може ли такова нещо кога ще пускат Терзи и джентълмен ?  Ще ми мине живота в чакане  да видя проектите на Чачи Head Band в Кубра ще са две главни според Бирсенката и още се избират .   Уж машина изкуствен интелект . Почнаха измененията .  Каква ирония , не е социален в реала , сеща се само НГ да качи поздрав  сега ще си чати с мацки . Гениален избор. Това има свойте опасности в мрежите. Актуална тема .

Фемии, миличка не се притеснявай. Хубавите неща стават бавно. Ще бъде, но ще чакаме. През това време аз гледам /прехвърлям/ стари сериали в които играят моите любимци. До скоро!

# 78
  • Варна и...духом на Босфора
Здравейте ❤️
Искам да попитам за сериала "Присъда",коя е темата,има ли втори сезон, сигурно,де,но не знам къде да търся преведени..
Има ли как да кажа,щастлив край,или още продължава?
Благодаря.

# 79
Здравейте , сериала присъда още продължава с втори сезон и няма финал .
В темата за Каан Урганджоолу може да четете и пишете за сериала .
ето линк https://www.bg-mamma.com/?topic=1499023

Нинчеее , мила така е  губя търпение и нерви .
Кои са твойте любимци знам за Буура Гюлсой и Йозге Йозпиринджи , Чачи и Киво.
От новите сериали гледах Шахсуто.  

https://twitter.com/Yaneth202122/status/1627414429145997313
с надпис мойто гадже и мъж , мечтай си джанъм и въздишай всички сме така . Joy Хубавото е че вече е сингъл след пиявицата  и така да  се задържи. Разрешавам флирт да внимава . 

Наливаме виното и наздраве . Кефи ме как се кълчи Теа . Не съм сигурна дали е кавър или
https://www.youtube.com/watch?v=2BGtdk3OK3o

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 18:10 от femmi2

# 80
Забранената ябълка днес по коя програма ще го дават?
Нали го преместиха от БТВ
Не го намирам в програмата на БТВ Лейди ?!

# 81
По лейдито го преместиха там трябва да е. Имаше реклама забравих от колко часа ще го дават.

# 82
После от лейдито го върнаха

# 83
Ама сега гледам програмата на Лейдито и не го виждам !??
А Мрежа от лъжи ?! Къде и него го сложиха

Всички сериалчета ми няма 🧐

# 84
# 85
Ама сега гледам програмата на Лейдито и не го виждам !??
А Мрежа от лъжи ?! Къде и него го сложиха

Всички сериалчета ми няма 🧐
Мрежа от лъжи по лейдито от 21ч мисля беше, а Ябълката си остана в бтв, виж програмата за сряда, четв. Там някъде го шибнаха, с тези предавания и аз още не мога да се ориентирам🤦‍♀️

# 86
Що го местят мрежата от лъжи заради тъпите риалитита. Никое не гледам само капките.
С ново жури и ден на излъчване е.

Ново разрушително земетресение в Хатай в град Узунбаг. Какво се случва. Боже милостиви.
Хората не издържат. Край няма. Disappointed

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 21:24 от femmi2

# 87
Здравейте!
Този сладур е имал рожден ден . НЧ става на 45 г.

# 88
Здравейте!
Този сладур е имал рожден ден . НЧ става на 45 г.
Да е жив и здрав НЧ  все така чаровен и  талантлив. 😍🎂🎂🎂🍷
Няма да му е до празнуване  все ще го отбележи.
Да пожелаем да свърши този кошмар.
Гилдията започва да задава въпроси за събраните средства и милиони да не идат в чужд джоб.

# 89
Да, основателно се възмущават. Питат защо няма палатки за хората, след като се събраха 115 млрд.

Излизат трейлъри за новите серии. Аз ще пусна първия трейлър на нов сериал- този с Керемджим и Мерих Йозтюрк, сменили са му името- "Başım Belada". Гугъл преводач казва, че означава "В беда съм". Blush

Общи условия

Активация на акаунт