Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 84 867
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
[quote author=pipilota65 link=topic=1523912.msg46075285#msg46075285 date=1677525704
 За проблема с Еркан не я виня. Тя е дама- професионалист, не може един алкохолик да я обижда (че искала да се целува). Ами вижте само нагласените снимки от "Парампарча" и ги сравнете с тези от "Любов и наказание". Направо -"Боровинков шербет'! Joy
[/quote]
И аз не я виня....този Еркан май в повечко си е повярвал в себе си....явно имаше някъде нещо, но жената си е един път и не се връзва на каквито и да е сплетни...

# 151
Благодаря за имената, бях забравила за "вдребезги", а Гугъл ми го преведе "обломки" и естествено не го намерих. Руският език е много богат на думи с близки значения. А при английския имат н'ам си колко думи за видовете дъжд...../не могат ли да сменят тези скапани емотикони - и малки, и грозни, и неразбираеми/ - ха-ха.

# 152
Hug Муцки "Прощалното писмо" е бомба! Heart Нургюл е в страхотна форма! Не е мръднала от времето на "Любов и наказание". Струва си сериалчето, а и Рабия е на ниво. Изкачва се момичето по стълбичката на успеха, след "Чуй ме" и тук ще жъне овации. Heart Младежът не ми е познат, но е симпатяга. Heart

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 15:51 от pipilota65

# 153
pipilota и аз се каня и ще го изгледам Прощално  писмо. Не съм се съмнявала, че Нюргюл ще се представи, както винаги - перфектно.

# 154
Таянч Айайдън се присъедини към “Йомер”.

# 155
Hug Муцки "Прощалното писмо" е бомба! Heart Нургюл е в страхотна форма! Не е мръднала от времето на "Любов и наказание". Струва си сериалчето, а и Рабия е на ниво. Изкачва се момичето по стълбичката на успеха, след "Чуй ме" и тук ще жъне овации. Heart Младежът не ми е познат, но е симпатяга. Heart

На мен Рабия ми е слаба като игра , много е красива , но .. не ми допада като актриса.
Паралелно гледам Рибарчето и като видиш една Афра как играе , просто това момиче ми бледнее.Може с времето да се развие , разбира се.

# 156
На мен Рабия ми е слаба като игра , много е красива , но .. не ми допада като актриса.
Паралелно гледам Рибарчето и като видиш една Афра как играе , просто това момиче ми бледнее.Може с времето да се развие , разбира се.

Съгласна на 100%  

ThankYou, много благодаря за темата за Шербета! Записвам се веднага там.

Аз май съм преяла със сериали, та това Прощално писмо направо ме оттекчи.
Сценарият е пълен с клишета, заимствани / меко казано / идеи от други филми. Например - ученето във Франция,напудрено, модифицирано,но съшито с бели конци, защото същият проблем го има в Предателство.
А пък за сцените с танците в училището . баш копие на Този град ше тръгне след теб с Керем Бурсин. Направо се чудя как този режисьор, дето е много "печен" се е съгласил . Старото поколоние актьори са супер - и Нургюл, и Бену, и Байрактар, и онази сладка малка актриса, дето играеше в Песента на живота щерката на Байрам
Ама нали съм корава жена догледах го до края,че и 2 еп.ще погледна, въпреки отчайващия рейтинг. Не им е лесно сега на комшиите, но какво да се прави, май и Земята не иска повече Ердо.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 03:00 от Dimeto_M

# 157
Аз пък да си призная с кеф гледах Прощалното писмо.
Всички от "старите" харесвам, а Рабия просто ми е красива.
Младежът не ми беше известен и аха да го обявя за грозен 😂, той пък взе, че се оказа добро момче и вдигна още малко рейтинга в моите очи. 😂
Не зная дали ще се случи нещо интересно и колко ще се задържат, но мога да понеса още малко серии.
Честно казано ЕГО ме отегчи много повече и даже Алперен не можа да помогне. 😂 😀
Той ще ми е в резервите, когато няма какво да се гледа.

# 158
Джерен Ергинсой ще участва в Сърдечна болка.

# 159
Честита баба Марта! Flowers Four Leaf Clover Много здраве и късмет!

ВЧ от какво в социалните мрежи се възмущава, какво го е ядосало?

https://www.instagram.com/p/CpPQ-BPJ5yC/

# 160
Че стана модерно хората да се възмущават и обиждат по социалните медии. ВЧ Satisfied

# 161
Моля ви се кажете, че ВЧ означава "вашият човек"! Тъкмо разбрах, какво е НЧ Joy

Сега прохождам аз в турските сериали. Миналата година лятото превъртях и 2 месеца не можех да спя повече от 40 минути на ден, не можех да чета, нищо. Тогава се загледах в Почукай на вратата ми, после заради Ханде, изгледах Любовта не разбира от думи. Изгледала съм още 2-3 сериала, освновно комедии, не мога да понеса драми и насилие. Човек и добре да живее попада в БГ мама и като се зачетох из темите, и като отворих сайтовете със сериали, ами те са безброй. Побърках се. Кой по напред да гледам. Започвам един, после го зарязвам, доглеждам друг. Сега ако ви кажа кой сериал гледам, сигурно няма да се сетитие, кога сте го гледали Simple Smile 1001 нощ. Много се забавлявам, защото всички актьори са съвсем естествени, жените ходят на работа без да са облечени като дефилиращи с вечерно облекло или такова за бар. Няма размазване на алкохол, макри на автомобили, кръв. Загледах се и в Рибарче.
Много ми хареса Шахмаран, разбрах, че главните герои са силно недолюбвани, но на мен са ми любими. Бурак Дениз ми е изключително талантлив. Много ми хареса, като мъж не особено, но как играе.... Разкошни мъже и жени имат. По някога се заглеждам само, заради актьорите, защото откъм сценарии малко куцат нещата, доста са подобни, никак не се оплаквам от факта Simple Smile
Любов под наем май ми е в топ 3 в момента. Някой подобен сериал дали можете да ми препоръчате?

# 162
  • София
Аз пък да си призная с кеф гледах Прощалното писмо.
Скрит текст:
Всички от "старите" харесвам, а Рабия просто ми е красива.
Младежът не ми беше известен и аха да го обявя за грозен 😂, той пък взе, че се оказа добро момче и вдигна още малко рейтинга в моите очи. 😂
Не зная дали ще се случи нещо интересно и колко ще се задържат, но мога да понеса още малко серии.
Честно казано ЕГО ме отегчи много повече и даже Алперен не можа да помогне. 😂 😀
Той ще ми е в резервите, когато няма какво да се гледа.
И аз смятам днес да му обърка внимание, дано ми хареса.

# 163

Сега прохождам аз в турските сериали. Миналата година лятото превъртях и 2 месеца не можех да спя повече от 40 минути на ден, не можех да чета, нищо. Тогава се загледах в Почукай на вратата ми, после заради Ханде, изгледах Любовта не разбира от думи. Изгледала съм още 2-3 сериала, освновно комедии, не мога да понеса драми и насилие. Човек и добре да живее попада в БГ мама и като се зачетох из темите, и като отворих сайтовете със сериали, ами те са безброй. Побърках се. Кой по напред да гледам. Започвам един, после го зарязвам, доглеждам друг. Сега ако ви кажа кой сериал гледам, сигурно няма да се сетитие, кога сте го гледали Simple Smile 1001 нощ. Много се забавлявам, защото всички актьори са съвсем естествени, жените ходят на работа без да са облечени като дефилиращи с вечерно облекло или такова за бар. Няма размазване на алкохол, макри на автомобили, кръв. Загледах се и в Рибарче.
Много ми хареса Шахмаран, разбрах, че главните герои са силно недолюбвани, но на мен са ми любими. Бурак Дениз ми е изключително талантлив. Много ми хареса, като мъж не особено, но как играе.... Разкошни мъже и жени имат. По някога се заглеждам само, заради актьорите, защото откъм сценарии малко куцат нещата, доста са подобни, никак не се оплаквам от факта Simple Smile
Любов под наем май ми е в топ 3 в момента. Някой подобен сериал дали можете да ми препоръчате?

Добре дошла в клуба на феновете на турските сериали.
От миналата година съм пристрастена.
Ханде я обожавам,а Феяз Думан го сънувам.
 😆
Ако не сте гледали 20 минути го препоръчвам,в ю тюб го има преведен.

# 164

Почукай на вратата ми, Ранобудна птичка, Стая 309, Любовта на живота ми, Любовта не разбира от думи, Сезонът на черешите, Мечтатели, Отново любов, В очакване на слънцето, Сладко отмъщение, Новата невеста, Северна звезда, Любов, логика и отмъщение, Любов на показ, С аромат на ягоди.

Общи условия

Активация на акаунт