Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 84 800
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
На мен Кралица много ми хареса , чак не повярвах като видях ниския рейтинг.
За мен е интересна история, ще го следя.Дано не го финализират на бързо.

# 376
  • Кърджали
Доколкото разбрах, спирането на сериите няма да стане веднага и толкова лесно. Първо ще обжалват, ще трябва да излезе ново решение и така. По принцип може да отнеме доста време, но за съжаление, предизборно може да се стегнат и да вземат по-бързо решението....
Не следя Шербета, но при толкова много сериали, които заслужават наказания, пропагандирайки наистина насилието, точно те да го отнесат, не го намирам за никак честно и справедливо.
Снощи гледах малко предаването, където гостуваха актрисите от сериала. Хареса ми колко убедено вярват и защитават сценария си. Цялото предаване не го изгледах, че беше късно и ми се доспа.
Но се надявам да се преборят и това наказание да бъде отменено

Кралицата мисля да изгледам серията, зависи кога ще ми остане време. Не знам ще го следя ли, обаче...

# 377
Търся инфо за новия ежедневен сериал "Отдаден". Как му е турското заглавие?

# 378

Този ли имаш предвид? Но той пък не е ежедневен.
https://www.imdb.com/title/tt27123253/

# 379

Този ли имаш предвид? Но той пък не е ежедневен.
https://www.imdb.com/title/tt27123253/

Да, този, благодаря!

# 380
Умирам от смях с тези абривиатури. Пусто ме е срам да питам и чета няколко месеца темата докато разбера кой е НЧ Joy
После се появи и МЧ, сега разбрах кой е НК, само ЖДНБ го знам (жива да не бях)

Някой гледа ли ЕГО?
Интересно защо Кралицата тръгна с толкова нисък рейтинг.
Последно има ли окончателни новини за наказанието на Шербета? Не го гледам, но силно се надявам да не го спрат за 5 серии. На принципна основа ги подкрепям!
Няма окончателни, но пък има други новини. След това, ще ми се да им видя физиономиите на противниците на сериала. Изкефиха ме отново от продукцията! Оставям Ви линк:

https://twitter.com/ShowTV/status/1638821252440662020

# 381
инфо от Бирсен Антулташ най после е избрана втората главна героиня .
Аслихан Малбора . Харесвам я доста е секси поне така беше в три куруша.
Не знам дали има гадже не е омъжена . Като актриса нямам кой знае какви наблюдения  мисля че ще ни хареса. Иншаллах да почват тия снимки и да си видим слънчицето .   Кубра ще е два сезона .Това е нещо ново като инфо.

⚡Снимките на новия сериал на Чаатай Улусой "Кюбра" започват в края на месеца. Подготовката за нов проект на OGM Pictures, в който главната роля ще бъде Чаатай Улусой, продължава с пълна сила. Сериалът ще бъде режисиран от братята Тайлан и е базиран на едноименната творба на писателя на научна фантастика Афшин Кум. Проектът ще бъде  пуснат на дигитална платформа Нетфликс.

В сериала, в който участват още Бюшра Девели, Ахсен Ероглу и Айтек Шаян, Чаатай ще играе ролята на млад мъж на име Гьокхан. Според Бирсен Алтунташ ролята на Мерве, любимата на главния герой, отиде при Аслихан Малбора, позната на зрителите от телевизионния сериал "Три Куруша". Тя ще участва в 2 сезона на сериала Kyubra и след това ще оцени проектите, представени й от Ay Yapım, с когото сключи споразумение миналата година.

ще са страхотни двамата . Напомня на Афра в лицето.

новата визия на Аслихан е тази това е сравнително ново фото . Ще бъде с подкъсена коса за Кубра има и пирсинг на носа. Мразя такива неща по лицето на нея не стои грозно. 

чок ми харесвааа голямо маце е така гримирана.  Ейваллах  на Гювентам няма да избере грозна и некадърна и глупава  за най голямата си звезда.  

Биография

Аслихан е родена на 1 март 1995 г. в Афьон. Този град се намира в централния регион на Западна Анатолия. Нейната зодия е Риби. Актьорството е мечта от детството, въпреки факта, че баща й и майка и са инженери. Аслихан не е единственото дете в семейството, тя има брат. Тя все още често се консултира с него по много въпроси.

Скрит текст:
това тя дори не е имала шанс да стане мързеливо дете. Баща й винаги е казвал, че получаването на добри оценки е основната отговорност на ученика.
Ако това условие беше изпълнено, бащата осигуряваше подкрепа във всичко. По време на обучението си Аслихан винаги постига успехи, особено в точните науки. След като завършва училище, момичето влиза в Техническия университет в Истанбул. В процеса на обучение тя започва да осъзнава, че не желае да напредва в областта, която изучава.
Като ученичка Аслихан прави първите стъпки към мечтата си. Започва да играе роли по време на следването си. След това напуска Химическия факултет, защото не може да учи едновременно в две напълно различни направления.

Аслихан учи в Дома на изкуствата на Академия 35.5 от година. Тя взема уроци не само по актьорско майсторство, но и по движение и сценични изкуства. Освен това взима уроци по пеене, дикция, история на театъра. След като учи, тя се връща в университета и завършва Факултета по хранително-вкусово инженерство.

Филми
Първата стъпка към актьорския Олимп беше направена през 2017 г. Това е ролята на Зейнеп в сериала Whatever a lover прави. През 2018 г. в сериала The Sultan of My Heart Аслихан Малбора играе Салиха Султан, дъщерята на султана. В главните роли са Али Ерсан Дуру и Александра Никифорова. Този сериал в Турция не предизвика голям успех

Аслъхан Малбор през 2021 г. получава ролята на Ебру във филма „Последното лято“. Премиерата на този филм се състоя на международния портал Netflix. И отново актрисата се обяви извън Турция. През същата 2021 г., в сериала Три Куруша, Аслихан Малбора е назначена за главната женска роля, която споделя с актрисата Несрин Джавадзаде .

В този сериал Аслихан играе Лейла, сестрата на циганския барон Картал, която е влюбена в полицай на име Ефе. Въпреки факта, че мрази професията му, тя постоянно е привлечена от този мъж. В ролята на Ефе е Екин Коч , а в ролята на Картал - Ураз Кайгюлароглу .

Освен че чете книги, тя се занимава със спорт. Нейните черти на характера: весела, самоуверена, целенасочена, строга, трудолюбива. Актрисата обожава да танцува. Нейните планове включват отваряне на курсове по танци възможно най-скоро.

Във връзка с бизнес живота актрисата смята, че най-важната черта на добрия актьор е способността да наблюдава. В крайна сметка всеки има различен начин на игра. Аслихан мечтае да участва във фентъзи проект, тъй като това е един от жанровете, които тя обича да гледа най-много. Гледа филми като Хари Потър и Властелинът на пръстените, без да й омръзне.

Все още не може да свикне да я разпознават по улиците. Тя наистина оценява вниманието на хора, които не познава. Нейната радост в живота се състои в това да бъде по-често сред хората, които познава и обича. Що се отнася до модата, Аслихан предпочита свободната кройка.
Що се отнася до въпрос като: „Аслихан Малбора и нейният приятел“, известно е само, че актрисата се среща с човек, който се казва Метин Темел. За Аслихан такива качества като доверие, уважение и възможност да се забавляват заедно са много важни. По-нататък в текста има снимка на Аслихан Малбор и сериал с нейно участие.

Филмография
2022 - (телевизионен сериал) Бъдещето ще бъде дълго ... Edge.
2021 - (телевизионен сериал) Три Куруша ... Лейла.
2021 - (филм) Миналото лято ... Ебру.
2020 - (филм) Въпреки всичко ... Melahat
2020 - (филм) Семейно правителство ... Зейнеп.
2020 - (телевизионен сериал) Ако любовта зове ... Дерин Дуденли.
2019 - (ТВ сериал) Вие сте навсякъде ... Айда Акман.
2018 - (телевизионен сериал) Не плачи, мамо ... Зейнеп.
2018 - (телевизионен сериал) Султанът на сърцето ми ... Салиха Султан.
2017 - (телевизионен сериал) Каквото и да прави любовникът ... Зейнеп.

Нинчеее , мрънкаййй да се появи НК че не се издържа. Ще чупя и крещя . Cold Sweat как ще устискаме до 23 април . Нетфликс ще ги намразя с това туткане  за Терзи . Пез април ще са два премиерни турски филма .
Не е бил на екран почти две години. Трябва да избързат с проектите му.   
Кубра два сезона ще го точат.. На него му е добре така . Не ще в обществената тв поради много причини.  Но е емоция всяка  седмица на екран и  няма потайности .
Ще сме търпеливи, защото ще си заслужава. При него слабо Няма !

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 20:30 от femmi2

# 382
Аслихан е голям бонбон🍬 Харесвам я, такава нежна е, женствена, тя даже с почти всеки би изглежда добре на екран.⭐😛

# 383
Сладурка е.Heart Eyes
На него такива му подхождат нежни не като Маркучова и подобни.
Някой знае ли сега има ли си гадже , моя е сингъл ще си помисля дали да го давам, като лъвица съм Joy
Като актриса какви са ви впечатленията?  Само с Екин Коч съм я гледала и то не много .
Гьокхан и Мерве добре дошли на новите ни герой .
Чачи ще играе кварталният любовник  , тя ще е Мерве гаджето му ама ще си имат проблеми с палавника. Joy
чати си с непознати .  Мениджъра му в момента е в Барселона . Може и той да е с него и да се върне за снимките.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 17:21 от femmi2

# 384
Красива е, не отричам, преди години я гледах с Айбуке в един сериал по Фокс, добре беше, но и не се изискваше от нея кой знае какво там. Въпросът е дали няма да отстъпва на обиграния от към роли Чагатай!

# 385
Някой знае ли сега има ли си гадже , моя е сингъл ще си помисля дали да го давам, като лъвица съм Joy
Като актриса какви са ви впечатленията?  Само с Екин Коч съм я гледала и то не много .
Има си гадже да, Метин Темел се казва и са заедно от 2013 или 2014 година.
Аз много я харесвам от ,,Три Куруша”, после и в ,,Darmaduman” направи доста добра роля, въпреки че спряха сериала на 9-ти епизод. Нямам търпение да я гледам отново Heart Eyes

# 386
Привет! Hug На мен ми хареса "Кралица" от първо гледане. Ама "Прощално писмо" забоксува, не знам защо, но нещо ме подразни. Хубава Аланур(Нургюл), но много агресивна я представят. А и много пришпорват нещата нещо, да не им куца рейта и на тях? Утре ще погледна и "100летното чудо", пък да видим какво чудо ще излезе! И така от 15 сериала, дето гледам 6-7 са ми ценни, другите с мишката. А какво се случи с "Нулев ден", втора седмица ми липсва. А и "Крупие" от снощи го няма, да не са му сменили деня или подругите са ги позарязали? Head Band

# 387
  • Кърджали
Крупие снощи не го излъчиха. Нулевият ден нали го финализираха.

# 388
Пипи , Крупие не го излъчиха снощи заради предизборна програма.
Нулев ден му дръпнаха шалтера заради рейта.
Аджун не му даде шанс.

Който иска да гледа Аслихан М да се въоръжи с търпение.
НФ ще излъчи проекта след една ,две години. Първо трябва да пусне Терзи всичките сезони и Джентълмен.

# 389
Наистина и мен ме учуди ниския рейтинг на Кралицата На мен ми хареса засега, пък ще видим
Пък после си рекох - ми няма трупове, стребли, мъст, кървища, някакво мижаво изнасилване , ама на думи - ми то драгия турски зрител си е чоплил носа и после е заспал
Бурджу и Гьокхан бяха във вихъра си.И играта на Селин Шекерджи ми хареса. Дано има късмет сериалчето.Flowers Four Leaf Clover
Отказах се да гледам Крупие , Капан, ЭГО , Фарах и Жар-птица
Снощи добре си прекарах с Хубави дни

Аз преди години доста се поизпотих докато разгадая какво , аджеба се крие зад буквичките ПБН /първа брачна нощ/ И ЖДНБ ме поизмъчи, но после започнах най-безсрамно да си питам дружките

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 00:06 от Dimeto_M

Общи условия

Активация на акаунт