НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 143

• 53 507
  • 666
  •   1
Отговори
# 660
Ох, не помня от къде го купих. Даже пакета не пазя - беше в плик и съм го пресипала в празна кутия от колагена. Беше доста отдавна, но многобавно ми върви, защото не ям кисело мляко особено често, а не съм измислила къде другаде да го оползонворя.
Ще потърся, ако се сетя, ще пиша.

# 661
Кисело мляко и аз рядко посягам, но пък си правя кефир и почти няма ден да не консумирам по малко от него. Къде направен на айрян, къде малко чия накисна в него от вечерта. Но пак не ща сладко да е Grinning

# 662
Млякото като цяло, дори и киселото на мен не ми понася много. На другия ден имам крампи и съм леко разхлабена, същото се случва и със сметана. От повече кашкавал пък се запичам, така че млечните не са ми голям приятел и съм много пестелива с тях. Само маслото не ми създава никакви проблеми.

# 663
С млечните наистина не всеки се понася, особено с прясно мляко и още повече краве. И тук е ставало дума много пъти, вкусни са но не са за всеки.
Със сирена от всякакъв вид, сметани, масло - нямам дертове. Прясно мляко имам винаги в хладилника и не съм изпила и глътка... правя си го на кефир първо, да ферментира хубаво че тогава. Като дойде някой на гости, поне имам за кафето, ако не друго Grinning Като бях спряла да си правя кефир, са ми се мръщили като предложа опции или чисто кафе, или с малко пълномаслена сметана защото мляко не държах вкъщи Grinning
Всъщност излъгах за киселото мляко - през лятото когато успея да докопам овче кисело мляко, ама домашно - тогава си ям. Ограничавам си количеството само че много го обичам, ама много. Ако седна, в лакомията си сигурно и цял буркан мога да изям такова. После сигурно няма да мога да дишам, ама да го изям мога Grinning
Нещо дето съм наумила но не знам кога ще е, е да пробвам да си заквася сметана, но с кефир заквасена - много ми го похвалиха това и ще пробвам поне веднъж, пък ако ще и да не повторя после.

# 664
Аз не съм и като цяло почитател много на млечните, така че нямам трудност в ограничението им. Само на маскарпонето с какао на прах ми е трудно да устоя, от това мога да изям цялата кутийка, за това си отсипвам в чаша и там забърквам микса.

# 665
Невър, 
какъв колаген слагаш в кафето? На коя марка и от къде го купуваш?

# 666
От Амазон го взимам ето този.

Общи условия

Активация на акаунт