ДЕКЕМВРИйско бебе усмихва се и гука, за мама няма и минута скука 👶🧸 -- тема 2

• 23 487
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Матей спинка сутрин между закуската и обяда час два, след като хапне на обяд си взема най-дългата дрямка от три часа. После преди вечеря дремва за час и после спи цяла нощ и става към пет, шест сутринта. Но винаги, когато е буден му запълвам времето и гледам да е активен с игра на активната, с игра с нас и с люлеене на люлката, когато се поумори.

# 586
Ние сме зле със спането през деня , няколко пъти по 30-40 мин , рядко успява следобед да направи два часа . Преди спеше следобед по два часа . Нощем в ок , заспива към 20.30-21.00 към 3-4 яде и до 7.30 спи , понякога се буди през нощта и в други часове за доприспиване , най - често към 6.00 , когато го вземам при мен.

Аз имам проблем с храненето не на всяко хранене , но 2-3 пъти яде до 80-100 мл и започва да го блъска и да не иска и почиваме и пробвам пробвам , докато не се съгласи да го поеме и доизпие. Пробвах с др мляко не е това проблема . Видимо здрав е , ходи си до тоалетна .

И нон стоп си яде ръцете , чак му се повдига понякога.

# 587
  • Вестерос
Oтдавна не спи по 2 часа. Ако се случи е рядко вече. Между 20 мин и час и половина ѝ е дрямката през деня. Общо 4 часа някъде. Онзи ден спа много през деня, чак се притесних, явно е било скок. Вчера я сложих на земята в активната., не бях от месец и след пет минути я гледам се завъртяла по корем Grinning

# 588
За спането през деня-мираж. Спи с едни леки дремки от 30мин, няколко пъти на ден. Примерно деня ни протича така: сутрин става между 7-8 яде стой будна около 1ч и половина, най- много 2,заспива за 30мин буди се яде и това се повтаря цял ден. Идва 7 и нещо започва едно страшно мрънкане накрая и рев за баня в 8ч. Баня,яде и заспива задължително на гърда. Заспива между 21-22ч и става към 7-8. Когато сме навън си спи иначе,може и 4ч да спи.Това е нашият режим.
Като едновременно с нея имам още две занимавки: едното е на 3г. и преди седмица махнахме памперса и си иска неговото внимание, а другото е първокласник и с него е домашни,учене и така. Абе забавно е при нас.

# 589
  • Вестерос
21 до 7 не яде ли?

Моята яде последно 22:30, около 23 и нещо заспива. Събужда ме с мрънкане между 6:10 и 7, обикновено 6:20, 6:30. Яде. 7 и нещо до към 7:30 заспива и спи до 10 и нещо. Само сега два дни подред ме буди в 9:40. След това към 11 яде и после дреме два пъти до следващото ядене в 14:30. И така няколко пъти между другите хранения. Къпя я през ден отдавна. Като минахме на 5 пъти да яде, яде към 19 и я къпя след 20:30. После около 21 и нещо заспива до 22 и нещо.

# 590
Ние още сме на 6 бр.хранения и може би като захраня ще опитам да махна това в 23:00ч. и последното да е към 19:30ч. През деня за да ви спинка е хубаво да папка. Иначе кой спи на гладен корем🤣🤣🤣. Аз не😄. Уж дойдах в Морската да отслабвам и вървя по 5-6км., ама като седна на една пейка и я сладоледче, я гумени мечета🫣🤣.

# 591
Томас спи по 2ч най-много, малко повече в количката, но вече и там си гледа, особено ако не пече му свалям покрива и е доволен.  Има още 3 дремки-първата сутрин е около 30-40 мин и последната толкова.
Аз не смея да се похваля, но снощи за пръв път Томас яде в 21.30 и сутринта чак в 5.30. Не мога да повярвам още, надявам се да не е било единичен случай 😊
IRusinova разбирам те и аз ходя много, ама в чантата имам все някакви изкушения от някое магазинче🤣

# 592
21 до 7 не яде ли?

Моята яде последно 22:30, около 23 и нещо заспива. Събужда ме с мрънкане между 6:10 и 7, обикновено 6:20, 6:30. Яде. 7 и нещо до към 7:30 заспива и спи до 10 и нещо. Само сега два дни подред ме буди в 9:40. След това към 11 яде и после дреме два пъти до следващото ядене в 14:30. И така няколко пъти между другите хранения. Къпя я през ден отдавна. Като минахме на 5 пъти да яде, яде към 19 и я къпя след 20:30. После около 21 и нещо заспива до 22 и нещо.

Отначало ставаше в 3 да яде,после измести това в 3 към 4-5 и сега е към 7-8.
От 21-22ч до 7-8 си спи и съответно не търси да яде.

# 593
Томас спи по 2ч най-много, малко повече в количката, но вече и там си гледа, особено ако не пече му свалям покрива и е доволен.  Има още 3 дремки-първата сутрин е около 30-40 мин и последната толкова.
Аз не смея да се похваля, но снощи за пръв път Томас яде в 21.30 и сутринта чак в 5.30. Не мога да повярвам още, надявам се да не е било единичен случай 😊
IRusinova разбирам те и аз ходя много, ама в чантата имам все някакви изкушения от някое магазинче🤣

Мисля, че при мен това да хапнат в 21-22 ч и да спят до сутринта никога няма да се случи. Единия, докато пръдне и другия се събужда. ММ ми видял днес някаква майка с близнаци, че се заговорили. Те били на 1г и 9 месеца и майката казва, че все още не може да се наспива нощем. Малките били толкова превъзбудени, клатели се в количката щели да я обърнат. FlushedJoyJoy

# 594
Момичета, има ли някоя от вас да е с многократни памперси? Лятото ще е добре да не го спарвам с тези памперси, а и околната среда е фактор. Но се чудя, как става точно употребата им? Тези бомби в пералнята ли се слагат или на ръка се препират? Струва ми се "мръсна" работа малко🫣😵‍💫

# 595
Веси,бъди позитивна и аз така мислех и все още не съм сигурна де,утре ще кажа чудото случи ли се втора вечер🤣
Иначе е факт,че като са две ще се будят едно друго и така натам,но пък и ще се успокояват, ще си играят, мисли и позитивите😊

# 596
Ехаа,как успявате да направите режи🤔 Яна всеки ден яде различно,обикновенно се движим между 3 или 4 часа пауза. Последните дни заспива към 22 и се събужда към 4 или 5,което за мен е рай 😄 чак се чуда да я оставя ли да спи или да я нахраня на сън😁
А за спането,страшно много будува,да спи мах 4 часа през деня🤪 мислех че е рано да будува толкова много, че нещо не е както трябва, но като ви чета явно е при всички.

Тези дни едното оченце и се зачерви и поду,конюктивит ли направи,инфекция ли,страшно много гурлясва...докторката ни изписа тобрин,дано подейства. Уж внимавам да не и пипам очичките,все с преварена вода,как стана това зачервяване не знам🤔

# 597
Ние сме на 3 часа до 22:00 и после в 06:00. Така ми е хубаво , има дни и към 08:00 се буди. Обрина се около устата и не знам дали не се дължи на някое пюре , но а ко е алрегя не е ли по цялото тяло? Иначе няма симптоми , за нещо да не наред... Ще пробвам с Мустела Голд , с него оправих от затопляне за два дни. С две ръце го препоръчвам , да видим сега дали ще има ефект. Мами, обичат ли бебетата  ,да се хранят на вън 😁. Айлиз вънка все спи ,на сън си изяжда макс 100 от 170. Мамите , кото кърмите как кърмите  вънка , винаги съм си го мислила по време на бременността как ще кърмя вън , но уви не кърмя...

# 598
Здравейте мамита🥰🥰🥰
ММ Хепинес  много се радвам за вас, най-накрая заедно❤️❤️❤️
При нас съня е от 00 до към 6,7,8 😁(доволна съм)
На скоро започнах на я храня с Фризолак Вом и Фризолак защото много повръщаше, вече спря. И ние имаме родилен белег на бръдичката и като плаче става по тъмен, но педиатърката нищо конкретно не казва, а аз много се дразня нали е момиченце и няма да е  приятно, ако някой знае нещо по въпроса нека сподели. А и започнах да се оглеждам за столчета за храна и за кола ако някой има опит може да сподели ❤️🥰

# 599
  • Вестерос
Ехаа,как успявате да направите режи🤔 Яна всеки ден яде различно,обикновенно се движим между 3 или 4 часа пауза. Последните дни заспива към 22 и се събужда към 4 или 5,което за мен е рай 😄 чак се чуда да я оставя ли да спи или да я нахраня на сън😁
А за спането,страшно много будува,да спи мах 4 часа през деня🤪 мислех че е рано да будува толкова много, че нещо не е както трябва, но като ви чета явно е при всички.

Тези дни едното оченце и се зачерви и поду,конюктивит ли направи,инфекция ли,страшно много гурлясва...докторката ни изписа тобрин,дано подейства. Уж внимавам да не и пипам очичките,все с преварена вода,как стана това зачервяване не знам🤔
Аз капах с някакви капки като беше на девет дни и с конюнктивит. Ще се оправи. Отдавна мия очите на Ралица с водата от чешмата, топличка.
Ние бяхме на гости, на РД на дядо ми и малката плака от него. Явно я е дреха вече от непознати мъже, защото от баба ми не плака,. А ги е виждала горе-долу еднакво.

На мен ми подариха този стол
https://www.hippoland.net/lorelli-classic-stol-za-hranene-gusto- … alas-1010036-2129

Но не съм го сглобявала още.

Общи условия

Активация на акаунт