Бързи здравословни въпроси и отговори – 39

• 39 455
  • 738
  •   2
Отговори
# 120
Благодаря ви за отговорите ! От София съм. А за тази-  Кожно-венерическия център. Трябва ли да си записвам час или направо отивам ? Всяка нова дреха пера преди да облека, по полов път , също няма как да е. От какво ми се появи това чудо.. нямам думи ! Ох, чувствам се като старо дърво с лишей 😱😑
Какво се оказа, АК47?

# 121
Барби, за мен изследванията са перфектни 🙂

# 122
Здравейте, някой има ли опит със сваляне на андрогени и мъжки хормони без противозачатъчни? Купих някои добавки, но не всички, за които прочетох.
Исках да ти пиша на лично, но си забранила получаването на съобщения.
Пиех инозитол с фолиева киселина, далеч от прием на кафе. Спират се и бързите въглехидрати, защото повишават инсулина, а от там скача и тестостерона.
Благодаря, ще прочета!  Оправих това с личните съобщения, не знам защо така се е получило.

# 123
+ 1 за инозитол и фолиева киселина, аз също си оправих така хормоните без ОК, че ми правеха много странични ефекти.
Но високи дози. Аз пиех по 4000 мг инозитол на ден, после намалих на 2000.
Въглехидратите не съм спирала, но не съм прекалявала (много).

# 124
Здравейте! От близо три седмици ме боли носът, по-скоро едната ноздра, от вътрешната страна. Имам известни притеснения и бих искала да ме види лекар. УНГ ли да търся, или дерматолог? Може би е най-добре при ЛЛ, но записва часове за след месец, а не ми се чака толкова. Болката е като болка при пъпка с връхче

# 125
Аз бих отишла на УНГ.

# 126
Знаете ли дали прием на инхибитор на протонната помпа влияе на резултата от лабораторна проба за хеликобактер?

# 127
Да влияе, поне 2 седмици не се приема и тогава изследване.

# 128
Къде отиде темата за ковид? Аз членувах в една, чак сега гледам че я няма. С ковид съм от вчера. 40 градуса температура, и няма смъкване. Що нещо изпих температуро понижаващи. Нищо.  Все едно бонбони вземам. И костите и ставите ме болят много. Не мога да стоя изправена от болки. Колко дълго ще бъде така, знае ли някой? За колко време минава? И бустер имам от септември, но уви, каквото има да става ще става.

# 129
Ей сега ще ме изтрият, но наистина ли вярвате още на тия ваксини антиковидните?

# 130
Вики, ето темата
https://www.bg-mamma.com/?topic=1496635.msg46023089#new

Бързо да оздравяваш, прегръдки! Чай и почивка!

Ей сега ще ме изтрият, но наистина ли вярвате още на тия ваксини антиковидните?

4 + противогрипна. Никакви вируси не съм прихванала все още.
Последно съм била в болничен за КОВИД, преди ваксините - 2020.
Майка ми изобщо не е карала КОВИД, също с 4 е.

# 131
ДеВа, бъди винаги здрава!
Моят опит съм го споделяла тук, неваксинирана, преболедувала, но всички ваксинирани познати - преболедували.

Вики, извини ме, така се емоционирах, че забравих да пожелая скорошно оздравяване!
Преживява се, зор е, но да минава вече!
За тази температура няма ли шанс при вас да я смъкнат със системи?!
Само пази силите!

# 132
Аа благодаря на двете ви. Не се притеснявай. Ще мине. Предния ковид сякаш на крак го изкарах. Сега съм смазана. От къде го лепнах, много ме е яд. Аз никъде не ходя. От работа в нас.  На работа няма болни. През деня бягам в един парк и това ми е. И другата седмица щях колоноскопия да правя, че чакам от септември за нея и сега няма да стане защото ще съм позитивна до тогава 100%. Да му се не знае.

# 133
Миличката! Heart
Помня за колоноскопията ти. Като не е писано и се е разминало, повече не се тревожи и за това. Пак ще я направиш, все някога.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 20:27 от проксима

# 134
Момичета някой да е по запознат с изследвания на тимусната жлеза... става въпрос за познат,който има някакви оплаквания и са му правили рентген на бял дроб и гръден кош ...там нищо не се вижда....според единия лекар уголемена тимусна жлеза се виждала и на рентген и няма нужда от скенер или ямр...а според другия трябвало да се направи скенер или ямр...казва,че на скенер по добре се виждало от колкото на Ямр....някой има ли повече познания в тази област...

Общи условия

Активация на акаунт