Десетте най-важни критерия при избор на партньор

• 6 772
  • 96
  •   1
Отговори
# 75
1,2,3,5 зависят много от твоя капацитет да разрешаваш проблемите и, защото жена без проблеми и нетърсеща подкрепа е наистина химера.
7,8 как точно да се четат а.к.а. разбират?
а)Да не ме занимава с финансови проблеми, защото нямам пари или не искам да и дам?
б) Всичко нейно е и мое. Брех изхитрихте се мъжете! Ама сам разбираш това как звучи. Трябва да е наивна като дете, а това отново е химера.
Другите точки са по-постижими, ама незнайно защо си ги сложил накрая.
На мен ми говори едно: Независимо, как изглежда, ако не е покрила останалите нормативи не става. Демек една млада и хубава жена не би се класирала. Странни изисквания идващи от мъж, бих казала.

# 76
  • София
1,2,3,5 зависят много от твоя капацитет да разрешаваш проблемите и, защото жена без проблеми и нетърсеща подкрепа е наистина химера.
7,8 как точно да се четат а.к.а. разбират?
а)Да не ме занимава с финансови проблеми, защото нямам пари или не искам да и дам?
б) Всичко нейно е и мое. Брех изхитрихте се мъжете! Ама сам разбираш това как звучи. Трябва да е наивна като дете, а това отново е химера.
Другите точки са по-постижими, ама незнайно защо си ги сложил накрая.
На мен ми говори едно: Независимо, как изглежда, ако не е покрила останалите нормативи не става. Демек една млада и хубава жена не би се класирала. Странни изисквания идващи от мъж, бих казала.
Проблеми разрешавам всякакви. Приблеми няма, има казуси и разходи. Само не мога да променя фундаментално заложеното по характер и това, придобито през първите седем години.
Не си разбрала точно как де се разбират 7 и 8, защото вероятно си меркантилна и използвачка Sweat Smile/извинявам се/. Нали човек съди за другите по себе си. 
Другите точки съм сложил накрая, защото се препоръчителни, не задължителни.

# 77
Аз това "да е мила" го разбирам като да пърха с мигли на всеки bullshit, излязъл от устата на съфорумеца.  Кво изобщо означава някой да е "мил" като качество? Да, може да си мил и любезен с продавачката в магазина, ама сред колегите да плетеш интриги, примерно. Т.е. мил си в определени ситуации, с определени хора, ама с тъпаци не си мил, щото няма как да си. Някой като ти мине границите на търпение, ииии рязко спираш да си мил Joy та няма как "да е мила" да бъде постоянно качество, даже и спрямо един човек. Щото пак, има различни ситуации.
Това за меркантилността и използвачеството, няма да го коментирам. Само ще кажа, че по мои наблюдения това, което един мъж не може да си позволи, му се вижда като "меркантилност" Wink

# 78
Веднага се видяха меркантилните жени във форума с агресивен характер.

# 79
  • София
Аз това "да е мила" го разбирам като да пърха с мигли на всеки bullshit, излязъл от устата на съфорумеца.  Кво изобщо означава някой да е "мил" като качество? Да, може да си мил и любезен с продавачката в магазина, ама сред колегите да плетеш интриги, примерно. Т.е. мил си в определени ситуации, с определени хора, ама с тъпаци не си мил, щото няма как да си. Някой като ти мине границите на търпение, ииии рязко спираш да си мил Joy та няма как "да е мила" да бъде постоянно качество, даже и спрямо един човек. Щото пак, има различни ситуации.
Това за меркантилността и използвачеството, няма да го коментирам. Само ще кажа, че по мои наблюдения това, което един мъж не може да си позволи, му се вижда като "меркантилност" Wink

Това да е мила си го разбирай както искаш. Да, има различни ситуации. Но тук иде реч за партньорка, не за съфорумка, продавачка в магазина, колежка и т.н. Да също и за различните ситуации е вярно. Но има мили хора, а има и гадни, заядливи, проклети и опърничави. По душа. Чат ли си?
По твои наблюдения относно меркантилността може и да е така, просто си попадала на такива екземпляри. Твоите наблюдения не могат да бъдат представителна извадка.

# 80
Веднага се видяха меркантилните жени във форума с агресивен характер.
Относно меркантилността не мисля. Всичко, което съм получила е било с много блъскане от моя страна и нищо наготово. Правя си сметката. Това е друго. Кой не си я прави? Виж, че съм агресивна с голяма доза цинизъм, не отричам. Това е от възрастта. Както казах, няма как да е едновременно и А, и Я. Или перефразирано на разбираем език: на съфорумника му трябва богата наследница, млада, трудолюбива, но глупава, наивна и инфантилна като 7 годишно. Е аз на това му викам - мокри сънища.😂

# 81
Много интересен разговор се е получил тук,какво търсите всъщност?Зизу,Зози го прочетох,и щото отговарям на критериите 😜,та затова се включвам.Не че нещо....се чувствам самотна,ама не разбрах какво търсите?

# 82
  • София
...и щото отговарям на критериите 😜,та затова се включвам...

А, че сериозно ли? И си истинска? Не може да бъде! Обявена си за химера. Laughing

# 83
...и щото отговарям на критериите 😜,та затова се включвам...

А, че сериозно ли? И си истинска? Не може да бъде! Обявена си за химера. Laughing
Е,малко деца имам и съм 172 см,ама иначе другото го припокривам на 99,9%

# 84
Трябваше да почнеш с децата. Не са ли те учили да започваш с неприятните истини първите 7 години?😂
Следват обвинения в меркантилност и използвачество, защото вероятно ще искаш да подсигуриш добър живот за децата си на чужд гръб. Абе, остави се! Така е, когато мъж се бута да налага критерии в женски форум.🤣

# 85
ИмАх късмета да попадна на човек,дето е същото лай*о като мен,та нямаме проблеми в това отношение 😜Не проследих на зозито историята,та ми стана интересно търси ли нещо,аджаба,не търси ли,има ли си...?

# 86
Има си. Само дава мнение, какви са мъжките критерии за да се набие после канчето на тези, които си нямат, че е тяхна вината. Изпуска обаче нещо съществено. Не всички, които си нямат искат на всяка цена да имат.😂

# 87
Има си. Само дава мнение, какви са мъжките критерии за да се набие после канчето на тези, които си нямат, че е тяхна вината. Изпуска обаче нещо съществено. Не всички, които си нямат искат на всяка цена да имат.😂
Интересна класация, степенуване,направи , обаче 😉

# 88
Изпуска обаче нещо съществено. Не всички, които си нямат искат на всяка цена да имат.😂

Е, как! То тва е най-големият майтап! Най-якият виц! Черешката на тортата! Адмирации!

# 89
Интересна класация, степенуване,направи , обаче 😉
Абсолютно! Аз затова и направих разбор на класацията. Какво да ме правиш, пусти 7 години, като забележа нещо, да се поинтересувам, защо е така. А не да го приемам на юнашко доверие като 7 годишно.😂

Общи условия

Активация на акаунт