С какво ви дразнят снахите?

• 24 095
  • 293
  •   6
Отговори
# 270
Много пъти се е случвало хора да ме разочароват и да приключвам отношения с тях, независимо каква ми е роднинската връзка с тях. Точно животните са ми отдушник при поредното разочарование с хора.
В тоя ред на мисли свекърва ще изгоня, за животно няма да си и помисля.

# 271
Ама като имаш зор ще идеш до свекървата, а не до животните.

# 272
  • София
Едва ли, ако свекървата се надява изчезнало животно да не се върне и не се интересува как се чувства внучката й.

# 273
Едва ли внучката е изпаднала в някакво особено състояние. Това, че ви гледаме и животните и нищо не казваме, не значи, че ни е приятно, но да не ви кършим хатъра, пък като знаем и колко струват хайванчетата, зян да не станат парите. Аман от кучкари и котешари.

# 274
Едва ли внучката е изпаднала в някакво особено състояние. Това, че ви гледаме и животните и нищо не казваме, не значи, че ни е приятно, но да не ви кършим хатъра, пък като знаем и колко струват хайванчетата, зян да не станат парите. Аман от кучкари и котешари.

Ми не ги гледай. Кажи, че не можеш. Има достатъчно хотели и пансиони за домашни любимци.

# 275
А, не мога да скърша хатъра.

# 276
  • София
Едва ли внучката е изпаднала в някакво особено състояние.
...
Повечето деца изпадат в доста "особено" състояние, ако стане нещо с животното им.

Това, че НИ гледате животните не знам как да го коментирам. Единствените хора, които са гледали котето ни, са нормални хора и обичат животните. Не сме давали животното на други хора. И е абсурд да го дам на същество, което ще се радва, че е изчезнало. Аз самата ще седя по-далече от такова.

# 277
  • София
Буболина, ако имам подобно чудо за свекърва, не само котето, но и мен и децата няма да види.
А това, че им гледате децата си е ваш проблем. Не сте ги научили на най-важното, да се оправят сами.

# 278
  • София
Съгласна съм. Но може да се притесняват да не й скършат хатъра.

# 279
Човек, който не обича животни, е показателен сам по себе си. А щом животните са в дома на снахата, тя определя правилата – ако за нея няма проблем, могат и на масата да се качват. Да правиш „услуга“, а после да коментираш по форуми и най-вероятно и пред приятелки, също говори много за теб. Никой не ти е опрял нож в гърлото — това е избор. Всичко останало е лицемерие.

# 280
Като им гледаме децата, като им даваме жилища, като им помагаме финансово, им даваме свободно време и свободни финанси, даваме им свободата те да избират работа, а не работата тях, даваме им самочувствие и сигурност, че не са зависими от филанкишията- банки и работодатели.

# 281
Ама като имаш зор ще идеш до свекървата, а не до животните.
Не се сещам за едно нещо, когато съм на зор, да отида при свекървата. Виж, за животните ми мога да съм залепена.
Ама защо свекървите си мислят, че без тях земята няма да се върти?

# 282
Точно КАГ и къща е дала, и децата на снахата и сина е изгледала. Предполагам също още помага понеже живеят в един и същи двор и котката най-вероятно и тя е хранила.

# 283
Спомням си преди време когато четях темата за оплакване от свекървите, току се отправяше забележка, последните да не се обаждат.
Тема, направена да се оплакваме от снахите - що щат последните тука? Че и да ни начукват канчетата. Ами пренесете си възмущението във вашата тема. Оставете тук да не харесваме котката, кучето, децата, дори мъжа на снахата. Нека си се оплачем на воля без критика и без пресмятане - кой какво дал и какво ще получи.
Пък когато станете един ден свекърви - заповядайте. Няма да пеете по-различни песни от нас сега.

# 284
  • София
Така е, Но забележките останаха глас в пустиня. Може да отвориш предпоследната тема, ако не вярваш.

Общи условия

Активация на акаунт